-
Studio's Aalsmeer op de kaart Site binnen
Aalsmeer
Genres (schatting)
house × 3, disco, classics, soul, r&b
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Voorverkoop, Ticket/donatie:€ 29,50
Tickets
Waren verkrijgbaar via YourTicketProvider.
pagina laatst gewijzigd op
Line-up
Statistiekenx
3Partyflockbezoekers · herkomst
75Facebookbezoekers
19Facebookge´nteresseerd
66 / 33·mannen / vrouwen
37.7·gemiddelde leeftijd
39.7·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
Nieuws
ReddingsVestifal is een initiatief van High Profile Events en vakbeurs EvenementContact, en daarbij verleent een groot aantal partijen uit de evenementenbranche zijn medewerking, waaronder IDEA, Xsaga, Buro Barcode, het Genootschap voor Eventmanagers, Dechesne & Boertje en LiveOnlineEvents. Ook de nieuwe aanwas is erbij betrokken, dankzij de hulp van een groep studenten van de Fontys Academy for Creative Industries.
High Profile Events (www.events.nl) en EvenementContact (www.evenementcontact.nl) organiseren het ReddingsVestifal op 14 oktober aanstaande in Studio’s Aalsmeer. In rap tempo krijgt dit 'awareness festival' vorm dankzij de medewerking van veel partijen uit de evenementenbranche. Doel van het evenement: samen met de mooie live communicatie markt aandacht vragen voor vluchtelingen. Alle opbrengsten van ReddingsVestifal gaan naar het Rode Kruis.

Veel bedrijven en bekende namen werken mee! Dat zorgt ervoor dat het een avond wordt met een gouden randje - met een inhoudelijk programma, maar vooral ook een 'festival’ zoals het hoort!
→ lees meer