Partyflock
 
A State of Trance Festival
7 december 2015
georganiseerd door Site ⊂ ( Site & )

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland

Tickets & prijzen A State of Trance Festival

Early bird:€ 46,75→ uitverkocht, tot 28 juli 2015
Voorverkoop:€ 55,50
Deluxe:€ 85,50→ uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 21:00, met 19 bezoekers.
Verslag
Door eteuben (330).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig25230%
zeer goed32138%
goed18522%
ok465%
voldoende314%
onvoldoende71%
slecht4
zeer slecht0
waardeloos0

129 waarderingen

Lainfan
Beste asot sinds 500! Binnenkomen was super easy, in 12 minuten van de deur tot in de zaal. Rodg lekker geopend, Veel lekkere andere setjes gehoord (hoewel wao138 echt mijn ding niet meer is) en mooie diverse sounds gehoord. Jochen draaide z'n beste set in jaren en mega held van de avond en verdiener van mijn eeuwig respect (alsie dat al niet had) is: M.I.K.E. Push! Bracht me gewoon naar de 7e hemel daar. Cosmic Gate grote tegenvaller van de avond met nepclassics en remakes. Grote teleurstelling was natuurlijk ook de val van Paul en het daarbij wegvallen van de vinyl set. Gelukkig heeft PvD het overleefd.
TRF
Alleen erg jammer dat de mainstage werd gesloten
Michel Janssen
wat goed was nou.......Ron. onze meest betrouwbare dj die er altijd is en niet zeurt. bedankt Signum en Dianne. knuffel.
trancemann 10
Een mooi compleet progamma, voor iedereen wat wils. Maar ik kom als Armin fan hoofdzakelijk voor Armin.
Music Please!
Het eindeloos omleiden om Jaarbeurshallen heen vond ik misleidend en vermoeiend. Verder vond ik alles prima voor elkaar en de sfeer goed. De muziek idem dito. Ik ga haast nooit naar trance feesten, was bang voor hypercommerciële natte-tosti-muziek (en -publiek), maar nope.. niet van toepassing. :)
Manonski
Waardeloos dat main werd gesloten na de val van Paul van Dijk en dat niemand anders naar main werd gehaald ipv Armins vinyl set. Tot 4am top daarna domper
Han Beukers
Goeie line up Spijtig van de val van Paul van Dyk hopen dat hij snel weer opknapt
vutton
heb genoten van elke minuut leuke mensen ontmoet top
MarMon
Voor ons te groot, ga liever naar een buitenfestival
Tirza Monsanto
Eerste keer ASOT! Super!
Robert
te vol, te duur, nadat Paul van Dyk was gevallen te lang gewacht en maar naar huis gegaan met een zak vol munten....voor mij de laatste keer geweest!
Leatherchick
lekker internationaal, goede DJ, Prima verzorgd en top sfeer. Voor een keertje leuk dat massale
Shel
Fantastische line up en het begon helemaal geweldig. wil toch kwijt dat ik het kwa organisatie echt niet vind kunnen dat je geen plan b hebt met een ongeval dat op elk feest kan gebeuren. je kunt mensen niet een dik uur laten wachten om vervolgens te delen dat die gesloten word! 55 euro en sommige vliectickets 300 euro zonder enig tegemetkoming vind ik zeer slecht en eigenlijk ook echt niet kunnen. in mijn ogen heb je altijd een plan b met een calimiteit. ? geen muziek is in mijn ogen geen optie.
miss dark
veel heen en weer geloop lange afstanden, maar we kwamen voor signum en man wat heeft die een geweldige set van 2uur neergezet, door vervelende omstandigheden was dit toch een kadootje....whoooeeehoeehoe go ron!!!!
Simon Houtstra
Was weer top.
pacer
super feest was het
Greenf­ieldFi­ghter
Geluid, muziek en sfeer waren TOP! Heb genoten van de nacht :-) Enige minpuntje: ik had online al tokens besteld in de veronderstelling dat dit me tijd zou schelen. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd over waar ik de tokens kon ophalen omdat dit niet bekend was bij het personeel. Koste dus tijd ipv dat het me dat opleverde! Ondanks dat, zeer goed feestje..
NyLeZ
goed feest, leuke mensen en muziek, aan het einde was het niet echt meer Trance (voor mijn gevoel), uiteraard heel naar dat Paul van Dyak van t podium viel en daarna het feest in de mainstage was afgelopen
Baja_93
Helaas (bijna) geen Uplifting, soms lang moeten wachten op drinken bij de 138 stage en uiteraard het gebeuren rond om PvD. Voor de rest was het meer dan top!
[NFN]Souter W.­
Niet normaal goed vermaakt, vooral in de 138 :respect:
Ypl
Goed geregeld! Main ook PRIMA aankleding, top! Gareth for president, WAT een BAAS! Armin 2e helt van z'n set ook BAAS!!
Nick!9
Fijn feestje. Wel min-punten voor de informatievoorziening / oplossing ivm de val van Paul v dyk.. Maar verder erg genoten!
*Vanes*
:respect: 138 :respect: (L)
L y d j e
Geweldig!
Armin was weer top; jammer van Paul van Dyk, hierdoor Armin Vinyl set gemist maar wel Vini Vici gezien (ook goed).
killerjojo
Paul van yke flikker op zijn muil laatste 2 uur afgelast
skitmeister
We mochten eindelijk vóór 21u de Jaarbeurs in, hoefde dus niks te missen. sommige DJs steengoed, anderen beetje mwah. PvD die ff door het podium zakt, waarna je EEN UUR moet wachten op bericht...dat Armin niet draait (te begrijpen, maar meld het wat sneller...).
Travoltazz
heerlijke muziek,erg druk maar wel leuk om een keer mee te maken.
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
ASOT 750 was een waanzinnige editie op het drama van PvD na, get well soon! WIOA138 als een warme deken, man wat een sfeer weer en wat een sets. Celebration-moment...geweldig.. Top editie van begin tot einde....
Lichtpuntje
Jammer dat we zo lang moesten wachten om vervolgens te horen dat de zaal dichtging
MindQo­ntroll­er
Jammer van het einde, al is er weinig aan te doen. Volgende keer wat minder psy en meer euphorische 138 zou beter zijn! Tevens was de aankleding om te janken. Verder wel prima sets gehoord en heeeeel gezellige avond gehad (Y)
Kevolution
Van begin tot het eind helemaal top! WEER die topsfeer in de 138, een GEWELDIGE set van Armin op de mainstage! Bizar fijne editie dit! Enige minpuntje: Paul van Dyk; hoop dat het snel beter met hem gaat!
gaat het?
Een geweldig super gaaf feest! Wat een wereld-sets gehoord!! Een erg goed georganiseerd festival met een bijzonder goede line-up. Alle credits naar Armin wat er dankzij hem tot stand is gekomen! Uniek in de wereld. Wij Nedelanders mogen in onze handen knijpen en dankbaar zijn dat dit alles mogelijk is gemaak door deze man!! Bijna nergens wachtrijen, wc`s, bar en toegang erg goed geregeld. En dan die sets, van Armin, Khoma, PvD en Marlo, echt helemaal fantastisch!! Dat dit nog maar jaren lang georganiseerd mag en kan worden. Asot is echt superieur!
sda
echt kut van paul van dyk hoop dat het goed gaat
Underdog
Jammer dat het mainstage gesloten werd.
Daantje^^
138 stage maakte het compleet.
Nique
Ik stem ondanks de zwarte rand rond PvD, en het uitvallen van vinyl, gewoon geweldig. Heb genoten deze nacht en zit met heimwee thuis op de bank nu
Jasper ®
Armin, Sixma en toen Gravell.. Wat een avond :cheer: Retevet! Op naar ASOT 800 :cheer:
Madeleijne
Niet helemaal mijn style muziek, maar evengoed was het een zeer geslaagd feest!
Leuk feestje maar ook niet veel meer dan dat... .volgend jaar beter :bier:
hompi
Wat een heerlijk feest was dit zeg. Alleen maar heerlijke muziek gehoord. Alleen de drukte op de main bij het Celebration Moment was echt niet normaal. Was blij dat ik na veel geworstel eindelijk die zaal uit was. Niet prettig gewoon.
PUSSYTOPIA
Wij hebben ons prima vermaakt met MARLO, Armin, Cosmic Gate, PUSH/M.I.K.E, Asterix en Signum. We konden snel terecht in de wc's. En munten kopen ging ook vlekkeloos, evenals snel een drankje halen. Spijtig dat de vinyl-set niet doorging, maar veel erger is de valpartij van Paul van Dijk. Wish him all the best.
Mark Laurens
Zeer goede avond gehad! Jammer van de val van PVD. 1 grote minpunt was dat er rond 00:00 uur geen lockerbox meer beschikbaar was. Nooit eerder meegemaakt. Heb zeker een half uur moeten wachten. Verder een topfeest!
FerryNL
Bijna heel de avond in 138 geweest, wat een zaal! En geluid! Volgend jaar aub iets groter maken
DeWapMeneer
Eerste keer trance feestje, muziek was goed te doen - soms wat te lief. De lockers waren erg slecht geregeld!
Trance­ForBre­akfast
Hele feest in de 138 gestaan. Werd gruwelijk hard gedraaid. Astrix m'n favoriete set van de avond.
Beste editie die ik al mocht meemaken!
fluffy­hunnyb­unny
Het was een waanzinnig feest!! (tot de val van PvD)
de JVR // Symbiotic
138! Wat was dat vet zeg! Dikke muziek, bruut geluid (hard maar ook zuiver) en een fantastische sfeer. Die Goa Psy is zo bizar vet, mooi om te zien dat het weer aan populariteit wint hier in NL. Op zo'n stage / geluidsinstallatie komt het helemaal tot z'n recht. Ook nog een toffe set gehoord van Jochen Miller (Y) in de andere zaal. De overkill aan vocal trance van Gareth Emery vond ik maar een dooddoener, maar we gingen er heen vanwege PVD. Toen de muziek stil viel, zijn we al snel terug gegaan naar 138 (en dus niets meegekregen wat nu daadwerkelijk was voorgevallen). Sterkte Paul!!
enjoy-life
Heerlijk feest gehad. Op naar de 800
dutchglories
Beste festival waar ik tot nu toe ben geweest! Asot 750 heeft asot 700 zeker overtroffen! Alleen erg jammer van Paul van Dyk dat hij van de stage gevallen is.
geen verwachtingen gehad gezien ik de line up niet bijzonder vond. Begonnen bij Misja om hem te supporten geweldig, door naar KhoMha (waar het geluid naar mijn idee zacht stond) rest van de avond 138 stage waar ik het gevoel had nooit meer naar huis te willen :bounce: vond het ineens raar dat bij Vini Vici de zaal overvol stond gezien ik niks heb meegekregen van de main gebeurtenissen.
co la tje
Zeer genoten van een leuke avond!
Dj Hydra
Eigenlijk was het feest geweldig, maar gezien de omstandihheden een lagere beoordeling... Heel veel sterkte voor PvD! Zeer genoten van MarLo en MIKE :-)
Snoeff
Heerlijke sfeer en top muziekjes gevonden op 15 Years en Main
Raphael1979
Tot Paul van het podium viel was het goed. Daarna was de magische sfeer verdwenen
trancefreak
De sets van Rank1, Lange en vooral Cosmic Gate waren echt fenomenaal goed. Stukje Gareth Emery was top. Jammer, had echt gehoopt met pvd en Armin het feest knallend af te sluiten, helaas, het is niet anders. Op naar volgend jaar...
Pop-up
Cosmic Gate, Mark Sixma, David Gravell en natuurlijk Armin :lief: Niks mee gemaakt van het ongeval in de main, vooral in de andere area's geweest; 15 Years and counting :respect:
Diaantjuh77
Geweldige sfeer, alles goed geregeld bij de entree en de kluisjes, geen alnge rijen! Muziek was top! Wel een enorme schakel na de val van Paul van Dijk. Gelukkig gaat het goed met hem! Verrassend gioed einde in zaal 138!
funn
Top nacht gehad, op voorval na. Toch nog een perfect afsluiting gehad bij Signum, verrassend goed gedraaid .... Alleen jammer dat het zo snel 06.00 uur was. Alles top geregeld !
Genoten! Celebration moment top! Jammer van pvd en de vinyl set van Armin. Sfeer daarna weg..
staniemand1
Binnengekomen met KhoMha, Was beter dan verwacht maar was het toch net niet. Daarna Suckley heerlijk gedraaid. Ben nicky ook beter dan verwacht. Daarna beetje gewisseld tussen 138 en 15 stage. Afgesloten met Signum HEERLIJK! Verder dreunde de bass in de 138 snoeihard door m'n lichaam heen. Zo'n grote vlag is ook een leuk aandenken. Ben benieuwd hoe Armin zijn set gaat goedmaken.
beach boy
Veel te druk !
Kate
mooiste en grootste trance feest hopelijk wordt Paul snel beter! jammer dat Armin niet meer ging draaien ...
Max
Top feest, Wij hebben er erg van genoten, Signum heeft nog een mooi einde aan het feest gegeven. TOP!!
Thecla
Gewoon een zeer goed feest. Hoop dan Van Dyk snel beter is en dat we wat meer informatie krijgen.
Uitstekend feest van begin tot de val Paul van Dyk, de teleurstelling was enorm en kwam er niet meer in, voor het eerst niet gebleven tot het licht aan ging
Rik
lekker feessie hoor
Sjaak Knaak
Weinig "echte" trance op mainstage, ga liever naar de kleinere feestjes
Trance Mountain
Alles was goed verzorgd in de jaarbeurs. Jammer van het ongeluk van PvD en daardoor het gemis van een knallend einde.
Sven:jaja:
Wederom een top avond gehad.15 jaar tribute act was wel hoogtepunt naast AVB,Sixma,Gravell.Kijk al uit naar Asot 800.
Tranceaholic
Geweldig jubileum party..... tot aan incident met Paul :-( .... hopelijk met spoedig herstel!
Space invader
Qua programmering mistte ik heel erg progressive trance. In tegenstelling tot asot 700 en EF waren niet alle subgenres goed vertegenwoordigd. Volgend jaar mag het ook weer gewoon tot 7 uur duren, dan rijdt het ov tenminste. Verder alles organisatorisch echt perfect geregeld! Hopelijk klopt volgend jaar het totaalplaatje weer, inclusief een herkansing van Paul's & Armin's vinyl set!
Orca
Erg goed geregeld. Geen wachttijden. Sfeer tja voor zo n zaal nog goed maar je gaat er heen voor de muziek. Muntjes per 3,5 blijft gelul. Vervelend van pvd maar goed gekozen om er zo op te handelen. Armin blijft een topper.
Sollynn
1e keer asot. geweldig. Marlo topset!! Heerlijke sfeer..
UltraVibe!
Pas bij CG kon ik er echt lekker in komen, wat een top act is dat. Helaas konden de twee laatste sets in main niet doorgaan, alle respect voor het feit dat Armin zijn vinyl set heeft afgelast. Signum was overigens wel geweldig tussen 4 en 6.
eteuben
Zeker vermaakt en een paar mooie sets meegemaakt, maar het uitblijven van de vinylset van Armin vond ik jammer, Heb de, voor mij, hoofd-dj maar slechts een kwartiertje zien draaien.
Orchidee24
Fantastische muziek en heerlijke mensen ontmoet
®SupeR­TRance­®
Geweldige editie van ASOT (op PVD na) met fantastische sets van o.a. Standerwick, Suckly, Astrix en Signum. Genoten van het begin tot het einde, met dank aan lieve vrienden en bekenden. Volgend jaar weer !
= JJ =
Signum top!!
A&P91
We hebben een top avond gehad, de set van Armin was ouderwets goed en Signum draaide als een ware held! De val van PvD was bizar en Armin reageerde naar onze mening op de enig juiste wijze. Dan maar Armin Omly Embrace afsluiten met vinyl, (k)(k)
Mik3
Awesome.
Top feestje!
Mitchpp
Tot half 1 voornamelijk in de 138 geweest. Steer was toen al lekker. De set van Armin verbaasde en klonk top. Bryan Kearney daarna de verassing van de avond voor mij. Heerlijke set. Na een halfuurtje Astrix wilde ik afsluiten in de main maar toen ik daar aankwam bleek Paul net te zijn gevallen. Waardoor tot mijn grote teleurstelling ook niet doorging. Wel lekker afgeloten met Vini Vici. Top sfeertje. En alles goed georganiseerd
JessyV
Geweldig als altijd
Weer een zeer geslaagde editie van asot! Zeer goede sets gehoord op de 138 stage, waar de sfeer er goed in zat.. Bryan Kearney verreweg de beste set van de avond, zwaar genoten hiervan! Vreselijk van wat er gebeurt is op de mainstage met PvD, hopen dat hij er snel weer bovenop komt!
lucien1993az
Supereditie! Treurig dat het helaas zo heeft moeten lopen met PvD en de vinylset die niet heeft mogen komen.. Bijna iedereen kunnen zien! Prima sets gehoord :D Weinig aan te merken op de consumpties na dan... Dat was gewoom drama
Mathieu...
Heerlijk gewerkt achter Bar 9! Im in a state of trance zaal, werd lekker gedraaid, opbouwend naar steeds beter :D
Gooi Boy
het was weer een feest met Armin van Buuren . jammer dat Paul van Dijk van het podium is gevallen hij draaide een heerlijke strakke set op dat moment ik hoop dat hij weer snel beter is. Respect voor Armin die na het ongeval de Main sloot .enig minpuntje doordat Armin dit jaar maar in een zaal draaide was het heel erg druk op het moment dat hij draaide
.Jonkie.
Ian Standerwick, Jordan Suckley, Ben Nicky, Bryan Kearney, Mark Sixma en David Gravell!! Van alle 5 bijgewoonde edities was dit naar mijn idee echt met vlag en wimpel de vetste keer! Vooral door me maat, Thanks man weer een nieuwe herinnering
MrE&Issa
Jaarbeurs niet echt een gezellige locatie met al die lichte gangen. Sfeer verder goed, okay gedraaid. Niet de beste editie gezien de line-up, niet uitverkocht en de val van Paul van Dijk. Beterschap Paul!
joske
Inderdaad zeer goed tot 4u, daarna was de pret eraf. Shit happens... Sterkte Paul!
KYA
Wat een spektakel!! 15 lasers, ontelbare slingers en snippers, geweldige muziek! Held van de avond: Gareth Emery, wat een heerlijke set!! Misja en Armin draaiden ook heerlijk. Beetje abrupt einde op der main, maar gelukkig draaide Signum nog.
Shirley76
Alleen bij kaartcontrole even in de rij gestaan en daarna nergens meer. Prima geregeld alles. Heb het wel eens anders meegemaakt. Bij binnenkomst al wel een hoop mensen NDK. Zo vroeg al. Genoten van de muziek en de mensen om mij heen. Tot het abrupte einde in de main. Alle begrip voor t stilleggen van de show. Prio was op dat moment Paul. En logisch dat Armin niet meer wilde draaien. Reken maar op een grote schok backstage op dat moment
Besjaanse
Heerlijk feest, super mooie show en visuals weer! MaRLo, Cosmic Gate en Signum beste van de avond!
BEMA
Wij hadden deluxe tickets. Alles top! geregeld. Het was bij alda wel eens anders maar deze keer kunnen ze een voorbeeld zijn voor menig organisatie. Mede daardoor een heerlijke asot gehad.
Geweldig wat heb ik genoten en helemaal lossss gegaan op het geweldige DELUXE DECK.....See you all Next Time !!!!
Youri
Prima geluidssysteem en lichtshows! Drankjes halen bij de bar ging snel. Gezellige sfeer! Voor mij iets te grote oppervlakte. Alleen een aantal mensen waren goed het padje af... dat zorgde voor een aparte sfeer. Verder goede sets van Armin van Buuren, Marlo, Jochem Miller, Standerwick, Mike Push en Bryan Kearney! Top ASOT editie!
Spi208
Nog steeds het beste trancefeest ter wereld! Top sets van Tayle, Standerwick, Nickey en Vini Vici. De sfeer was top en heel leuk om zo veel jongeren bij een trance feest te zien
Anneke(l)(k)
prachtig feest weer zoals altijd, maar zo jammer door wat er is gebeurt met Pvd. toch een sfeer killer zoiets.
Normaal het feestje van het jaar. Dit keer verre van! Vreemde sfeer, ongezellig aangeklede zalen, veel goede nummers gehoord maar weinig goede sets. Dit was 'm helaas niet!
eelco71
zonde voor paul van dijk ......maar om dan main te sluiten , ken echt niet . laatste 2 uur was shit
DJ Rensz
In de veronderstelling dat je lekker naar de main gaat de laatste paar uur om Paul van Dyk te zien kom je er achter dat het helemaal over is daar helaas.. Signum maakte toen mijn avond weer helemaal goed! :D
Spacekoekie
Veel mainstream. Rank 1 legt alleen maar plaatjes op, lekker makkelijk je poen pakken. Laatste keer ASOT voor mij.
Liesje!
Heerlijk feest, geweldige muziek. Wel wat last gehad van warmte en drukte tijdens Armin
Peter G
De beste set van de avond vonden wij die van Gareth Emery
Trance-boy29
Weinig aankleding in de 3 andere zalen behalve podium. Muziek soms goed, vaak matig in de verschillende zalen. Leegstromen van main stage na afkondigen dat de vinyl sessie niet door ging erg slecht. Veel geduw en getrek, hadden beter de ingang ook als uitgang kunnen gebruiken.
R½je.
Was een mooie 6de editie! tot volgend jaar!
Richard&Mira
Leuk feest goede muziek gehoord (MaRLo , Armin en Kohma). Wel te groot voor ons, geef ons maar de kleinere feestjes.
Willem de Vries
goed feest was het zeker alleen lang zoeken naar entrance b kon je haast niet vinden
The K&nedy's
Signum voor ons de beste dj van het festival.
Tess28
We hebben genoten
Wat was deze weer om in te lijsten. Alleen helaas einde wat minder sterkte Paul van Dyk
ARG15
MarLo en Mark Sixma top! Prima avond en nacht gehad!
Johnno87
Hele vette editie. Een van de beste leek het te worden. Tot het voorval met Paul. Gelukkig is hij stabiel. Een smet op deze geweldige avond.
NadirK
Blijft een top feest en volgend jaar ben ik alweer aanwezig!
wondertje
Was leuk feestje we hebben weer genoten!!!
kusjes
prima feest maar...... geef ons de kleinere feestjes maar :)
DreamCatcher
Super naar mijn zin gehad. Vond het een zeer geslaagd festival! Degene waar ik t minst van verwacht had kwam met een super goeie set. Ben Nicky!!! Wat een set. Ook de sfeer en de mensen waren super relaxed! Heb me top vermaakt! Al had er nog wel een extra bar mogen zijn bij de 138. Gigantisch druk.
kasper_flip
Great event, good variety of music. Toilets were pretty good, though bar service took a long time
Was me weer een feestje
Bass-Powah
Zeker wel goed vermaakt ook al vond ik de meeste dj's niet geweldig draaien. Ook zelfde indeling qua zalen vond ik net als vorig jaar niet praktisch. Balen van Paul van Dyk. Veel sterkte! Was een beetje domper op het feest want had erg uitgekeken naar de vinylset van Armin, maar helaas het heeft niet zo mogen zijn
DJ Electriq
15 years of trance stage, Geweldig, lekker geluid, daar was het te doen. Vooral Lange en Cosmic Gate draaiden top! Rank 1 en Signum ook goed gedraaid. ook nog ff M.I.K.E met zn classics heerlijk! Wel klote voor van Paul van Dyk, ik hoop dat hij er snel bovenop is.
WallMart
Heerlijk feest gehad weer, 138 was dik!
[W.­P.­C] Patjeee
Wat was de 138 gruwelijk! Hoop dat het goed gaat met Paul van Dyk!
Toetje35
L
NewBugs
hardstiike gezellig publiek
Mmelis
Paul van dijk..sleutel beentje gebroken?
Alex
super snel naar binnen, bijna nergens lang hoeven wachten, super mooie mainstage, wat een topfeest! Niet gewend van ALDA dat ze het zo goed voor elkaar hebben, chapeau.

Line-up A State of Trance Festival

1Mainstage
za 21:00 - 22:00:  house, trance
za 22:00 - 23:15:  Colombia trance, house
za 23:15 - 00:30:  Australië house, techno, trance
zo 00:45 - 02:15:  trance
zo 02:15 - 03:30:  Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten trance
zo 03:30 - 04:45:  Duitsland
zo 04:45 - 06:00:  trance
2I'm in a state of trance
za 21:00 - 22:15:  trance, downtempo, house
za 22:15 - 23:30:  trance
za 23:30 - 00:45:  trance
zo 00:45 - 02:00:  Zuid-Afrika trance, psy
zo 02:00 - 03:30:  trance
zo 03:30 - 05:00:  trance
3Who's afraid of 138
za 21:00 - 22:30:  Frankrijk trance, house
za 22:30 - 23:45:  Verenigd Koninkrijk trance
za 23:45 - 01:00:  Verenigd Koninkrijk trance
zo 01:00 - 02:15:  Verenigd Koninkrijk trance
zo 02:15 - 03:30:  Ierland trance
zo 03:30 - 04:45:  · live Israël psy
zo 04:45 - 06:00:  · live Israël trance, psy
415 Years and counting
za 21:00 - 22:15:  trance
za 22:15 - 23:30:  Verenigd Koninkrijk trance
za 23:30 - 00:45:  trance
zo 00:45 - 01:45:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
zo 01:45 - 03:00:  Duitsland trance
zo 03:00 - 04:00:  België Verenigde Staten trance
zo 04:00 - 05:00:  trance

Nieuws

Paul van Dyk heeft aan het einde van zijn set op ASOT festival een nare val gemaakt waardoor de afsluitende vinyl set van Armin van Buuren is afgelast. 103
Op 27 februari 2016 keert het grootste trance-festival ter wereld: A State of Trance Festival terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dit kondigde Armin van Buuren gisteravond aan tijdens zijn radioshow. A State of Trance bestaat in 2016 15 jaar. Dit jubileum zal het hele jaar door gevierd worden en. natuurlijk ook tijdens het festival in Utrecht. Trouwe fans worden getrakteerd op alle muzikale hoogtepunten van de geschiedenis van A State of Trance. Op 27 juli aanstaande om 10.00 uur start de pre-sale voor dit evenement; 15 uur lang worden er een beperkt aantal jubileum tickets met 15% korting verkocht via astateoftrance.com. 3
LAST INFO: http://bit.ly/ASOT-LASTINFO
→ lees meer

2559 opmerkingen

voor het eerst de warm up set van armin terug geluisterd.......en fijn dat deze is, heerlijk genieten!!!
Uitspraak van deejeedee op woensdag 16 maart 2016 om 12:22:
voor het eerst de warm up set van armin terug geluisterd.......en fijn dat deze is, heerlijk genieten!!!


welke?
warm up set van utrecht asot 750
laatste aanpassing
Uitspraak van deejeedee op woensdag 16 maart 2016 om 12:22:
voor het eerst de warm up set van armin terug geluisterd.......en fijn dat deze is, heerlijk genieten!!!


Ja echt briljant! Ik wist alleen niet dat Armin die zou draaien, was dat van 20.00 tot 21.00 op de main?
 
Uitspraak van deejeedee op woensdag 16 maart 2016 om 15:08:
warm up set van utrecht asot 750


Waar kun je die vinden?
Je kan ze ook downloaden via bijvoorbeeld global-sets.com op zippyshare ;)

Handig voor mensen die veel onderweg zijn :P
laatste aanpassing
Uitspraak van DaanMc op woensdag 16 maart 2016 om 19:53:
https://www.youtube.com/watch?v=O_z3dreuZpU de warmup set.
Overigens was dit alleen op de radio uitgezonden (naar mijn weten)


Nee hoor. Zoals elk jaar was er een lekkere warmup in de main van 20:00 tot 21:00u. Heerlijk binnenkomen. Enige verschil was dat Armin vanuit de radio-dome deze mix presenteerde waar hij normaal in het donker in de main achter de booth staat.
Verder was het echter exact zoals het altijd was. Top warming-up..:)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 maart 2016 om 19:43:
Waar kun je die vinden?


Ik heb een link met alle ASOT sets in mp3 naar BR gestuurd. Check hem even :)
Oh, jah , als we dat hadden geweten? :P hehe. Nou het was ook prima op de pre-party. Mixje klinkt idd erg lekker!
Uitspraak van Nique op donderdag 17 maart 2016 om 21:47:
Oh, jah , als we dat hadden geweten? :P hehe.


Wat "warming-up" heet is in feite bedoeld om gedurende een uur voor aanvang van het event alle live-streams te testen. Als alles werkt zoals ze bedacht hadden kan er "live' gegaan worden, 21:00u meestal op ASOT.
Dus het uurtje chill-muziek zal altijd nodig zijn en niemand kon vermoeden dat juist ook dat uurtje testen populair zou zijn voor de trance-fans...
Dit jaar was het dus toegankelijk voor iedereen, jammer dat er niet veel over werd gezegd maar het lekkere warming-up uurtje was er dus wel
Ik heb de warm up mixen regelmatig aan staan, heerlijk. Er staan er ook een zooi van op spotify (van ASOT 600 & 650).
Uitspraak van Thijs92 op zaterdag 12 maart 2016 om 10:35:
maar draait hij volgend jaar ook gewoon vinyl in de jaarbeurs!


En toch, die set van Signum had Armin met vinyl niet kunnen evenaren. Gister die set voor het eerst eens teruggeluisterd. Echt kippenvel op kantoor bij mij. :)

Plaat van de avond: Greg Downey & Bo Bruce - These hands I hold (Sean Tyas rmx)
Uitspraak van UltraVibe! op woensdag 23 maart 2016 om 20:52:
En toch, die set van Signum had Armin met vinyl niet kunnen evenaren.


Dat gevoel had ik achteraf ook. Wij zouden eigenlijk voor de set van Armin gaan, mede omdat we PvD wilden zien. Eigenlijk zijn wij dankzij Pvd (hoe vervelend ook) bij Signum terecht gekomen. En wat hebben we ontzettend staan knallen daar. En telkens wanneer ik zijn set terug hoor, denk ik weer.....wow!
Uitspraak van UltraVibe! op woensdag 23 maart 2016 om 20:52:
die set van Signum


En gewoon The First Rebirth er doorheen knallen he :-) :-) :-)
Uitspraak van UltraVibe! op woensdag 23 maart 2016 om 20:52:
En toch, die set van Signum had Armin met vinyl niet kunnen evenaren.


Zou dat ook niet gekomen zijn omdat Signum moest improviseren? Tenminste, pas erg laat werd voor hem bekend dat hij een 2-uurs set zou moeten draaien ipv 1 uur.
Het was 2 uur smullen.
Uitspraak van Fredjuh op woensdag 23 maart 2016 om 23:34:
Eigenlijk zijn wij dankzij Pvd (hoe vervelend ook) bij Signum terecht gekomen.


Geldt voor ons ook, hoewel ik al erg spijt had van te voren dat ik Signum niet zou kunnen zien daardoor. Kan er sinds goed nieuws over PvD ook weer positief op terugkijken. :)


Uitspraak van Dano1974 op donderdag 24 maart 2016 om 14:16:
En gewoon The First Rebirth er doorheen knallen he :-)


En Indicator :bier:

Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op donderdag 24 maart 2016 om 17:31:
Zou dat ook niet gekomen zijn omdat Signum moest improviseren? Tenminste, pas erg laat werd voor hem bekend dat hij een 2-uurs set zou moeten draaien ipv 1 uur.


Misschien wel beter als alle dj's weer eens gaan improviseren, ipv sets in detail voorbereiden. Signum draait eigenlijk een beetje zoals Armin tien jaar geleden, en dat is als groot compliment bedoeld. :)
ik volg de laatste tijd wat producties van Peter Steele, heeft ook wat remixen gedaan voor oa Pure Trance....man, man...wat een fijne producties zijn dat!!! Lekker zwevend materiaal, geen EDM of wat er ook maar in de buurt komt...Echter kan ik helemaal niets van informatie vinden over deze beste man....iemand die dat wel kan?
*inmiddels gevonden*
laatste aanpassing
Thank you for your countless messages, videos and well wishes. Paul is still in the hospital for further treatment. Given that he will need more time to recover from his injuries, all PvD performances until mid-June had to be canceled. For details regarding ticket refunds please check the relevant club/promoter website.
We appreciate your support and understanding.

Zojuist op zijn Facebook pagina gepost.
Uitspraak van EgbertV op dinsdag 5 april 2016 om 19:29:
all PvD performances until mid-June had to be canceled.


Auw! Dan komt Luminosity misschien wel te vroeg voor hem. Dat zou balen zijn zeg!
Uitspraak van Fredjuh op woensdag 6 april 2016 om 02:19:
Auw! Dan komt Luminosity misschien wel te vroeg voor hem. Dat zou balen zijn zeg!


Ik verwacht eigenlijk nog wel meer. Na al die tijd is de beste man blijkbaar nog niet eens in staat zelf een berichtje te tikken op Facebook. Zal wel aan mij liggen, maar voelt niet goed ;)
Hm vast wel liefhebbers van Trance Classics hier, dus check deze maar eens;


Hier m'n nieuwe set met lekkere trance classic beauty's. Nummertjes van BBE, Thrillseekers, Maria Healey, Ayla, NuNRG, SystemF en gemixt met een uplifting vleugje en een mooie intro ontbreekt niet. Het was al te horen op OnlyJDRadio maar nu dus ook op Mixcloud, hoop dat jullie het wat vinden. Grtz en tot op het volgende feestje :) Michael Muse

MP3: http://www50.zippyshare.com/v/0MaHTU5h/file.html
Uitspraak van actief op woensdag 6 april 2016 om 10:04:
▶Uitspraak van Fredjuh op woensdag 6 april 2016 om 02:19:Auw! Dan komt Luminosity misschien wel te vroeg voor hem. Dat zou balen zijn zeg!
Ik verwacht eigenlijk nog wel meer. Na al die tijd is de beste man blijkbaar nog niet eens in staat zelf een berichtje te tikken op Facebook. Zal wel aan mij liggen, maar voelt niet goed 😉


Ben bang dat je gelijk hebt inderdaad
Hello, Paul here.

It's been 3 months since my life changed in a way I never thought possible; it's been the most difficult challenge I have ever been through. Although there is a long way ahead for me to completely recover, I am positive, optimistic and doing absolutely everything I can to get back to my passion and share with you my love for music, to share more unforgettable moments and to live this second chance to the maximum -- to live it grateful and happier than ever.

It's very hard to write down everything I would like to say but I know a lot of you are worried, so I'll try my best…

To the dedicated team of doctors, trainers, nurses and hospital staff in Utrecht & Berlin who have helped -- and who continue to help with my medical rehabilitation and care, thank you so very much. Really, I will never be able to express the depth of my appreciation for your expertise and therapy. It feels like a miracle that I’m alive and an even bigger one that I’ll soon be able to follow my passion again, thanks to your help.

To my family, friends and team for being by my side every step of the way, I’ll be forever grateful for your love, support, encouragement and positivity over these tough months.

To the promoters, business partners and colleagues who covered for me, believed in me, allowed me the time to get better and who are welcoming me back with open arms, from the bottom of my heart…thank you. In this day and age, it’s not the norm and I’m very touched by it.

To all of you all over the world who sent love, good wishes and prayers, I want to thank each one of you who took the time for me. There are no words to express what I have felt, but I can tell you that many tears filled my eyes seeing them, so thank you. I needed that positive energy more than you imagine.

Most of all, I would like to extend my endless gratitude to my wonderful, loving, caring Margarita. You’re the love of my life and there is simply no way I would have been able to get through this hell without you.

In mid-June, I’m returning to do what I love doing the most and am looking forward to seeing you all again!
 
Klinkt al beter maar ik snap niet zo goed waarom hij nu niet even zegt wat er gebeurd is... Te gevoelig? Nouja gelukkig komt het wel echt goed en gaat hij gewoon weer zn ding doen!
Uitspraak van EgbertV op dinsdag 24 mei 2016 om 19:20:
Hello, Paul here.


Mooi dat je dit erop hebt gezet.......
En dat het met Paul de goede kant op gaat..
Uitspraak van funn op dinsdag 24 mei 2016 om 22:29:
Mooi dat je dit erop hebt gezet.......
En dat het met Paul de goede kant op gaat..


Was op verzoek van iemand die geen Facebook heeft :)

Naar verwachting staat hij dus op Luminosity als één van zijn eerste optredens weer, hoop dat ik nog kaartjes kan scoren voor de zondag want hier wil ik nu wel heel graag bij zijn!
Uitspraak van EgbertV op woensdag 25 mei 2016 om 09:45:
voor de zondag want hier wil ik nu wel heel graag bij zijn!


Ook geen FB .......
Succes om nog een ticket te bemachtigen.... :-)