Partyflock
 
Nightmare 2.0 Outdoor
15 april 2014
georganiseerd door
host: PRSPCT Site afbeeldingen aanpassen

De Kuip (buiten) op de kaart Site
Van Zandvlietplein 1
Rotterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Nightmare 2.0 Outdoor

Early bird:€ 34,95→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 44,95
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: goed
geweldig6413%
zeer goed11324%
goed17837%
ok5411%
voldoende378%
onvoldoende123%
slecht92%
zeer slecht1
waardeloos92%

68 waarderingen

PARTYANGEL
Rotterdam Hoolligens
+punten: locatie, dj's, gezellige mensen/sfeer -punten: veel te zacht geluid, achterlijk dure consumptiebonnen.
leuk, alleen jammer van de kaartjes die al gebruikt waren bij aankomst waardoor we opnieuw kaartjes moesten kopen. vervolgens te horen gekregen dat we een mail moesten sturen, wat we natuurlijk hebben gedaan! Waarna we te horen krijgen dat we naar de organisatie moesten mailen die ons weer vertelde dat ze niks voor ons kunnen doen. nja zoals je al leest kunnen we hier niks mee en ik vind het dus jammer dat mijn eerste nightmare zo moest beginnen.. had er veel meer van verwacht
Jusztinosz
bij aankomst bleek dat mijn kaartjes al gebruikt waren terwijl ik er geen fuck mee gedaan had ik had ze een uur voordat ik vertrok uitgeprint en er werdt gezegd dat ze 2 uur voor mijn aankomst al gebruikt waren, heb hierovee nog mailtjes gestuurd enalles maar niks gehoord en moest dus wel nog extra kaartjes halen ik was samen met mijn vriendin dus dit grapje heeft me zeker 180 euro gekost pfff
Samkush
Zeer goed
niklies
Spijtig:nog altyd geen aftermovie!!!!!
jefmaster100
geweldig gwn
Hardcore
was een vet feest zauden in het begin er al zijn maar was beetje uit gelopen rond 1 uur binnen geloof ik maar was een knal feest naar mijn mening was de sweer gewoon relaxt niet kut maar spate er ook niet uit geen russie gezien en security deed ook relaxt kan zijn bij andere mensen meschien niet maar vond geslaagd feest behalfe het geluid mocht wel iets harder en de munten waren wel een beetje te duur 3 euro voor munt nog nooit mee gemaakt eigenlijk van de zotte :P
Raimundus (UFE)
Qua organisatie viel het feest erg tegen, maar ik heb me toch wel goed vermaakt. Geluid ging nergens over en jammer van de voetbalsfeer. Voetbal heeft niets meer hardcore te maken.
DJ Skullz
Geluid kon beter! Verder sfeer etc top! op naar de volgende nightmare in de kuip!
was gewoon kei gaaf en gezellig &lekker muziekje vanuit de rolstoel
nickroos12
zeer goed
SCHUFKE
super
[™]Ren­gDengD­eng
Prima vermaakt! (Y) Alleen jammer dat sommige mensen weer de sfeer moeten verpesten.. En €3 voor een muntje is wel wat overdreven :facepalm: Energiehal was wel madness! :respect:
Reng Deng Deng !!!
ondanks dat de muziek zacht stond en kwa voorziening/kosten kon het 100x beter. Het was geweldig dat het in De Kuip was, voor de mensen die niet uit Rotterdam kwamen. Kan ik begrijpen dat er geen fijne sfeer hing. We komen voor feest niet voor een voetbal discussie. Voor volgend Nightmare moeten ze goed uit de hoek komen!!!
French­coreDr­aakje
Geluid stond zacht, munten waren te duur, betalen voor de wc, te weinig wc's dus lange wachtrij, patat was niet te vreten, sfeertje kwam langzaam opgang, maaaaaarr al met al toch gezellig gehad. Feestje maak of kraak je zelf he!
Niet bijzonder. Zeker geen 45 euro waard! Areas waren een stuk kleiner dan ik had verwacht na het zien van de eerder vrijgegeven plattegrond en info. De Energiehal-area vond ik om te huilen qua aankleding en plek: kaal en sfeerloos. De sfeer onder het publiek en de DJ's vond ik wel goed!
:bier::rot: lammerik :rot::bier:
super naar me zin gehad!dure kut muntjes,maar mijn kaartje voor 20 euro maakte dat wel goed!
Purple Party Ravertjuh!
slecht geluid
hc4life
Top locatie natuurlijk :D. In het begin wat rustig maar later gezellig druk. Prima sfeer, heb me reuze vermaakt.
zwaar boven verwachting!
Lady Error
slecht geluid maar wat een reünie!! super gezellig
:[ ;­D MarcoT­erreur :rot:
me goed kunne vermaken door gezellige groep maar vond het geluid maar bagger en prijzen te hoog en nifghtmare crossbreed op de mainstage? wtf waarom?!
Het was een leuk feestje! Held van de dag was Scott Brown! Enige minpuntjes waren de te dure muntjes en het feit dat de muziek erg zacht stond. Blij dat het bij de Energiehal later wel wat harder stond.
Erichh
Het feest was niet bijzonder, om over het geluid maar niks te zeggen. Maar wat een gezellige sfeer. van begin tot het einde zwaar genoten! Dit smaakt naar meer...
***­ Latoya ***­
Bizar duur voor hetgeen wat ervoor "georganiseerd" was.... Gelui erg zacht, muntenprijs belachelijk en echt een gemiste kans om hier echt een mooi feestje van te maken... Al met al toch naar mijn zin gehad met de bekenden en nieuwe mensen die ik heb leren kennen.
Promo, held.. 2 uur Bike b2b Tommy Knocker _O_
Peppie
Het was Top!
! Tasja !
mega gezellig goeie muziek perfecte locatie!
Simon Stokvis
Zwaar gek feest in onze eigen Kuip!
sanne-aarts
kille uitstraling, schel geluid, lange wachtrij om binnen te komen.
sammys­tuiter­bal
het feest zelf was niet geweldig, geen wc papier, te dure muntjes, raar volk & ik vind de kuip persoonlijk geen festivalterrein.. ondanks dat het feest zelf niet zo goed was heb ik het ontzettend gezellig gehad.
PrinCeSS!!
Het was GEWELDIG!! het enige mintpunt is echt het volume.. jeetje wat stond het zacht zeg
Raveteef010
minder dan verwacht. sfeer was klote door dronken mensen, kun je beter gewoon drugs toestaan
kokkie:)
wat een K*tfeest...leuke locatie zo in de Kuip maar dat was dan ook het enige postieve...Geluid was zwaar rampzalig, aankleding minimaal, consumptiebonnen ascociaal duur.....Had de tickets voor de normale prijs gekocht en dit was het ergste feest dat ik ooit meegemaakt heb. ascociaal duur belachelijk !
rOxXy :[
Lekkere sfeer, top locatie, energiehal stage tof in elkaar gezet met al die ouwe flyers. Minpunten slecht geluid, line up en minder goede sets.
sweetd­reamss­s
wat een K*tfeest..ongelooflijk wat een zooitje en wat een volk....leuke locatie zo in de Kuip maar dat was dan ook het enige postieve...Geluid was zwaar rampzalig, aankleding minimaal, consumptiebonnen ascociaal duur.....Had de tickets voor de normale prijs gekocht en dit was het ergste feest dat ik ooit meegemaakt heb. ascociaal duur belachelijk !
ZomerB­loempj­e
helaas elke x geen wc papier bij de dame's wc....naar 4 x vragen en 4zonder wc papier...werd het eindelijk gedaan....je betaald best veel voor een kaartje dus dan verwacht je toch ook wc papier....uit eindelijk werd het wel gedaan.....was een leuk feest maar voor mij geen herhaling vatbaar! jammer!!
em (f)
Geluid stond erg zacht, munten overdreven duur! 3 Euro voor 1 muntje? Kaarten ook veel te duur, het is dat ik gratis kon anders zou ik nooit gegaan zijn en waarom zijn er geen spiegels op de toiletten? :p Leuke locatie, mooie mainstage en werd leuk gedraaid. Vooral bij de Energiehal <3 Ik heb het super naar me zin gehad!
Bonnensysteem slecht (minstens 5 voor 15), geluid kon iets harder maar was wel goed en veel zwabbers helaas.
sloophamert
Rotterdam op zijn best
Your-D
Wat een kutfeest, kaartjes te duur, muntjes te duur, amper geluid,en de muziek kon ook wel beter.
010-Streef
Zacht geluid op de main.. Zeer agressieve security.. en k begreep niet helemaal wat een prospect area op Nightmare doet..
Tha Bips
Heel onverwachts toch gegaan, omdat we kaartjes hadden gewonnen.. half 8 aanwezig, super locatie natuurlijk! Prijs vd muntjes (3euro) wel erg duur.. geluid viel ook een beetje tegen, maar uiteindelijk had ik toch men oordoppen nodig en de laatste paar uur was gewoon echt genieten, vooral neophyte :respect:
KIMMZ(L)
Geluid te zacht en weinig aankleding, maar de sfeer en de mensen maakte alles goed Wat een top feestje
Rave_Teef
viel hier en daar wel wat tegen, maar de locatie maakt alles goed. het geluid mocht harder, en wat ik jammer vond, is ruffneck als ene laatste, en toen allstars, ze hadden het beter om kunnen draaien. Euromasters was top! RTC viel erg tegen,. verder wel een geslaagd feest!
Wiezel
Geluid was kut maar de locatie blijft geweldig ;)
Jesse.,
Slecht geluid ( later op de avond / eind voldoende ), kut sfeer & dan kut met hoofdletters, toch verwend geweest met Nightmare van UDC/MidTown.. 1ste en laatste "nieuwe" Nightmare..
Noisem­aker89­[EGG]
mooi feestje alleen de Volume knop mocht wel een paar standjes hoger...!!
---Ralph---
Heerlijk feest mede door de prima setjes en de geweldige sfeer! Alleen de ingang was zwaar kut geregeld en de muntprijs belachelijk hoog! Verder super vermaakt en veel liefhebbers gezien (zullen geen gratis kaartje hebben gehad) :D
Tripmeister™
Eigenlijk een prima dagje gehad, heel veel oude bekenden tegengekomen. Leuk die luitjes weer eens te zien op een feest. Het geluid (en daar draait het om bij een feest) was dramatisch. Sfeer daarentegen was echt top, niet verwacht voor een Nightmare. Setjes zelf niet veel van meegekregen was verstand op 0 en gaan. Als er een nieuwe editie komt zijn er zeker veel verbeterpunten, als die worden bewerkstelligd en de sfeer blijft zoals die was heb je een topfeest. Feest krijgt van mij op dit moment een goed.
Gabber_79
heerlijk feessie op naar 3.0 hahaha ! ;)
Daruckai
Zo weer een feestje gehad! Ik zie veel klagers staan maar denk toch dat de meeste een gratis kaartje gescoord hebben... En gratis feestjes zijn altijd goed! :-p
Tumult
zwaar gek! goede sfeer, geluid naarmate de dag vorderde prima. Promo, Placid K, Tango & Cash, Ruffneck (y) top dag gehad.
jdebruin
goed vermaakt allen de muziek en het volume zwaar klote
-- K.iim (L)
matig feessie zeg! geluid stond veel te zacht, heb sommige nummers zeker wel 3x gehoord en ja muntprijze belachelijk maja alles bij elkaar heb ik me toch wel goed vermaakt
ram B ofwat ?!
prspct area was dope !!! consumptieprijzen waren belachelijk hoog,...
vennepertje
locatie prima!! geluid mocht pas om 19.00 stukkie harder daar voor veels te zacht. alles bij elkaar toch nog een goed (voor eerste keer)
RaveSteefVLD
Lekker feestje gehad hoor! 1 Minpuntje slecht geluid in de early.
Rebelicious :flower:
Was echt super!!! Locatie geweldig natuurlijk en er hing echt een geweldige sfeer en tja geluid namen we dan maar voor lief haha super naar mn zin gehad! :bier: :D
hakkuhh-yoss
Matig feestje. Maar wel prima vermaakt. Consumptieprijzen belachelijk en dan ook nog betalen voor de wc. De locatie maakte dan weer veel goed.
Davignion
Wat een kut geluid :/
Ticketprijs was al aan de hoge kant, dan is 3 euro per consumptie op het schandalige aan. Verder alles dik in orde, voor mij had het nog wel even mogen doorgaan - de sfeer werd steeds beter naarmate de avond vorderde.
Alice in Wonderland
Vond het leuk, gezellige mensen! Heb me goed vermaakt!
Schreudster
Prima feestje, goeie sfeer, mainstage was goed en geluid lekker en niet te hard
partypotjuh
Vond het niet heel erg speciaal was blij met de kaarten van im in
Wazige Wallie
Waardeloos!
Rachie
wat een vreselijke nightmare!wat een agressieve sfeer, om 1800 alweer in de auto met zicht op de traumaheli

Line-up Nightmare 2.0 Outdoor

1Main
hardcore & millenium hardcore
za 12:00 - 13:00:  hardcore
hardcore
za 13:00 - 14:00:  Italië hardcore
za 14:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  techno, hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 19:00:  Italië hardcore
za 19:00 - 20:00:  Italië hardcore
za 20:00 - 21:00:  Italië hardcore
za 21:00 - 22:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
2Energiehal
early rave
za 12:00 - 12:50:  hardcore, hardstyle
za 12:50 - 13:40:  hardcore, retro
za 13:40 - 14:40:  techno
za 14:40 - 15:40:  Italië hardcore
hardcore
za 16:30 - 17:00:  · live
za 17:00 - 18:00:  Italië hardcore
za 18:00 - 18:45:  · live hardcore
za 18:45 - 19:45:  hardcore, retro
za 19:45 - 20:15:  · live België retro
za 20:15 - 21:15:  Schotland hardcore
za 21:15 - 00:00:  hardcore
· MC drum & bass, hardcore, dubstep
3010 Classics
oldschool
za 12:00 - 13:00:  house, techno
za 13:00 - 14:00:  house, trance
za 14:00 - 15:00:  house, trance
za 15:00 - 16:00:  techno, hardcore, hardstyle
za 16:00 - 17:00:  disco, hip hop
za 17:00 - 18:00:  hardcore, hardstyle
za 18:00 - 19:00: 
za 19:00 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:00:  België techno, trance, house, retro
za 21:00 - 22:00:  België house, techno, hardcore
· MC hardcore
4PRSPCT
industrial & drum&bass
za 13:00 - 14:00:  Polen Nederland hardcore, hard techno
za 14:00 - 15:00:  drum & bass, dubstep
za 15:00 - 16:00:  Italië drum & bass
za 16:00 - 17:00:  Frankrijk techno, hardcore
za 17:00 - 18:00:  drum & bass, hardcore
za 18:00 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 20:00:  België hardcore
za 20:00 - 21:00:  Duitsland drum & bass, hardcore, hip hop, rock
za 21:00 - 22:00:  Verenigd Koninkrijk hardcore
Nieuws
Zoals iedereen nu wel weet is het 28 juni aan de hand in de Rotterdamse Kuip! De moeder aller hardcore feesten strijkt dan neer in de bekendste locatie van Rotterdam met een heus outdoor festival! De organisatie wordt overspoeld met leuke reacties en vragen, hierbij hebben ze een aantal veelgestelde vragen op een rij gezet met uiteraard de antwoorden erbij! 25
Het is nu al het meest spraakmakende festival van 2014 en heel hardcore-minnend Nederland heeft de datum 28 juni al in zijn of haar agenda staan! Bij deze maakt Nightmare bekend welke artiesten in de area's zullen staan! 35
Nightmare is terug! Het is niemand ontgaan dat de moeder van alle hardcore-feesten terug is. Het Rotterdamse hardcore spektakel zal op 28 juni plaatsvinden op het legendarische veld van De Kuip en dit is goed in smaak gevallen! De earlybird was binnen één uur uitverkocht en de voorverkoop loopt hard! Met de in totaal 8000 beschikbare kaarten kun je stellen dat je er snel bij moet zijn. Het is tijd voor de volgende stap! Nightmare maakt bij deze de area's bekend die je tijdens het feest kunt verwachten! 68
Het legendarische instituut Midtown was de schepper van Nightmare en misschien wel van de hele hardcore scene. Het was ook even schrikken toen ze bekend maakten te stoppen met hun werkzaamheden. De verkoop van muziek was altijd hun 'core business' en iedereen weet dat dit op den duur gewoon ophield. Het was voor Midtown een belangrijke kwestie dat Nightmare bewaard zou blijven en in goede handen zou komen. Die nieuwe organisatie heeft goed gezocht naar een locatie die een versterkende werking zal hebben op het bekendste hardcore concept ooit. De conclusie was dat Nightmare als eerste een outdoor wilde en het liefst in Rotterdam! 120
1992 Is het jaar geweest dat Hardcore ontstond. Een aantal mensen in de toen opkomende housescene begonnen tracks te maken met hardere kicks en een hoger tempo. 'A Nightmare at the Park' was eind 1992 dus ook één van de eerste feesten die volledig om hardcore draaide! Het feest in de legendarische club Parkzicht was een groot succes en direct werd er gezocht naar een grotere locatie! Deze kwam er in de vorm van de Energiehal. Wat daarna gebeurde is geschiedenis.

Nightmare groeide uit tot een wereldwijd begrip en is dit altijd gebleven. Legendarische edities in Ahoy, Hoek van Holland en op de Binnenmaas hebben nog helemaal niet zo lang geleden plaats gevonden. Nightmare heeft altijd aan de top van de Hardcore scene gestaan.
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Waarom niet meer in zoetermeer dan ? f:algemeen21
TK: Kaartjes Nightmare, gegarandeerd het goedkoopst! (zie omschrijving) tickets3
TK: (gesloten) Nightmare Hardcopy ticket te koop € 20 tickets2
TK: Nightmare in de Kuip Rotterdam tickets2
TK: 2kaarten voor de prijs van 1 tickets1
TK: kaartje nightmare 30 euro tickets1
TK: 5 tickets Nightmare Outdoor te koop! 1 voor 25, >2 voor 20ps tickets1
TK: 3 Kaarten Nightmare €25 per stuk! tickets4
TK: Nightmare Outdoor 2.0 kaartje 25 euro tickets1
(gesloten) TK. kaartje nightmare 35 euro tickets1
TK: (gesloten) Nightmare 2.0 Outdoor 25ps! tickets1
TK: (gesloten) Nightmare tickets 25 ps! tickets1
TK: (gesloten) 2x kaartje nightmare 25,- ps tickets8
TK: (gesloten) 2 kaarten voor Nightmare: samen 50 euro. tickets1
TK: (gesloten) 1 early bird ticket voor nightmare 2.0 28 juni 2014 tickets2
TK: 2 tickets Nightmare 2.0 outdoor te koop tickets2
TK: (gesloten) 1 kaartje 30 euro tickets1
TK: 2 kaarten Nightmare 2.0 Outdoor te koop tickets1
TK: Nightmare Outdoor tickets3
TK: 2 Tickets Nightmare 2.0 tickets4
Nightmare 2.0 in de KUIP 28 juni 2014 f:hard19
TK: (gesloten) 2x tickets Nightmare 65 euro tickets1
TK: (gesloten) 2 kaartjes te koop Nightmare tickets1
2 tickets te koop tickets1

923 opmerkingen

Uitspraak van *** Latoya *** op maandag 30 juni 2014 om 17:34:
Ik las dat ze op Facebook geplaatst zouden worden op het profiel van Nightmare Outdoor.
Staan alleen nog niet online zover ik weet

Staan nu online op facebook
jij leest ook tataal niet wat ik gescheven heb he ?

bij jou gaat het er alleen om dat het in de kuip gehouden is en daarom je reactie .

nightmare is een groots feest en moet ook anno 2014 gehouden worden zo als het gehouden moet worden

zeker als het 20 jaar nightmare is .

en dan niet omdat het in de kuip is moeten we maar het feest voor de helft geven .

met je we leven in 2014 ja maar we vieren 20 jaar nightmare dombooo
Uitspraak van 1992-ENERGIEHALGABBER-1999 op dinsdag 1 juli 2014 om 11:28:
we leven in 2014 ja maar we vieren 20 jaar nightmare

is gewoon een mijlpaal idd, niet alleen voor ons omdat we de 1e ook hebben meegemaakt, maar zeker ook voor het feest zelf, dat het nog bestaat. Ik denk dat de organisatie niet het gevoel bij nightmare heeft wat midtown wel had. ook logisch. Met 25jr nightmare is het helemaal top geregeld :lol:
of ze geven de ouwe garden de leiding om het te organiseren en hun betalen het dat lijkt mij een goed plan hahahahaha
Uitspraak van 1992-ENERGIEHALGABBER-1999 op dinsdag 1 juli 2014 om 11:28:
jij leest ook tataal niet wat ik gescheven heb he ?

bij jou gaat het er alleen om dat het in de kuip gehouden is en daarom je reactie .

nightmare is een groots feest en moet ook anno 2014 gehouden worden zo als het gehouden moet worden

zeker als het 20 jaar nightmare is .

en dan niet omdat het in de kuip is moeten we maar het feest voor de helft geven .

met je we leven in 2014 ja maar we vieren 20 jaar nightmare dombooo

Ik bedoel dat die tijden zoals toen toch nooit meer terugkomen. Denk dat de organisatie ook liever had gehad dat het drukker was, maar aangezien je die die dag meerdere grote feesten had..

Plus dat je nog met een achterlijke burgemeester te maken hebt. Ik vind t al bijzonder dat ie hier uberhaubt een vergunning voor heeft gegeven
En dit is een andere organisatie dan Midtown

En trouwens.. net of dit mn 1e feesie was ofzo met je jij gaat alleen maar omdat t in de Kuip was :d
laatste aanpassing
Dit is pas een oude garde::D
Damn wat een gigantische slechte decors zeg :lol:
Uitspraak van Psychonaut op dinsdag 1 juli 2014 om 12:27:
Damn wat een gigantische slechte decors zeg :lol:

Lekker belangrijk :D

Sfeer was super (y)

Wat ik wel een schande vond was het geluid.
Maar daar is iedereen het wel over eens volgens mij.
Mee eens! Thanks! ;)
Vind de opmerking 'wij zijn de energiehal gewend' nogal apart. Net alsof daar 20 jaar lang feesten zijn geweest.. Beetje overdreven reactie.
Ben ook tweemaal in de hal geweest, maar hoe lang is dat nou geleden man.... Die tijd komt niet meer terug, accepteer dat nou eens..

Vind wel dat nieuwe dj's ook eens wat kansen zouden moeten krijgen. De oudere garde draait toch vaak weer standaard plaatjes, terwijl bv een dj als Richie B wel die lekkere oude sound draait met allemaal nummertjes die minder bekend zijn, maar bij sommigen toch weer boven komen zo van ohjaaaaaa die heb ik jaren niet gehoord!
Dat is leuk......
Geef zulke dj's ook eens een kans op de grotere feesten.
Uitspraak van rOxXy :[ op dinsdag 1 juli 2014 om 14:08:
Vind de opmerking 'wij zijn de energiehal gewend' nogal apart. Net alsof daar 20 jaar lang feesten zijn geweest.. Beetje overdreven reactie.
Ben ook tweemaal in de hal geweest, maar hoe lang is dat nou geleden man.... Die tijd komt niet meer terug, accepteer dat nou eens..

(y)
Uitspraak van rOxXy :[ op dinsdag 1 juli 2014 om 14:08:
Geef zulke dj's ook eens een kans op de grotere feesten.

Dat is het hem juist.
Dan vangen die oude opa's geen geld.

Net de politiek, elkaar allemaal het handje boven het hoofd houden.

Met als doel cashen.

Kan er helaas niets anders van maken.
haha te triest, mijn iets te negatieve reactie is op Facebook ook weggehaald,

had er alleen gezegd dat het geen 50 euro waard is en dat de munten te duur waren, organisatie kan dus niet tegen kritiek en wil alles maar doen geloven alsof het allemaal goed was, beetje jammer dit
Uitspraak van Berry Bounce op dinsdag 1 juli 2014 om 15:02:
had er alleen gezegd dat het geen 50 euro waard is en dat de munten te duur waren, organisatie kan dus niet tegen kritiek en wil alles maar doen geloven alsof het allemaal goed was, beetje jammer dit

Denk dat, dat wel bij meerdere bedrijven, feesten etc. gebeurd.

Dat hele Facebook is sowieso een grote grap :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=MwZweAzeVI4

ben op zoek naar een liedje ongeveer het zelfde als deze of het ook van promo is weet ik niet zeker vooral het begin vanaf 30 sec is t zelfde als iemand weet welke ik bedoel hoor ik t graag werd op nightmare gedraaid op de main en bij oldskool
Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 juni 2014 om 22:55:
gezellig!

Echt he :p Doe je niks aan haha
was wel leuk en toffff alleen het geluid was te zacht dat was echt een min punt
 
hahahahax
De muziek was wat aan de zachte kant.
Heb desondanks een geweldige dag gehad en weer een groots feest in de pocket.
Uitspraak van robby_007 op woensdag 2 juli 2014 om 20:34:
De muziek was wat aan de zachte kant.
Heb desondanks een geweldige dag gehad en weer een groots feest in de pocket.

wel grappig dat op het kaartje stond dat het aangeraden was om oordopjes mee te nemen lol
Goed eerste feest voor een nieuwe organisatie. Ondanks de vele bovengenoemde minpunten heb ik een heerlijk dagje gehad (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 44702, 68263}
Uitspraak van Stuk Vreten - Raving Religion op vrijdag 4 juli 2014 om 16:57:
Goed eerste feest voor een nieuwe organisatie. Ondanks de vele bovengenoemde minpunten heb ik een heerlijk dagje gehad (Y)

same here
Car --> South
Artiest {SHOWLIST artist 81495, 115544, 111860}
Nightmare Outdoor 2.0 - Neophyte (Unofficial Afte…: http://youtu.be/raq2ueqm768

The Unofficial Aftermovie Nightmare Outdoor 2.0
made by Schizophrenic Vids
Komt er een echte aftermovie?!
Uitspraak van HC Mommy op zondag 13 juli 2014 om 01:14:
Komt er een echte aftermovie?!

Daar ben ik dan ook wel benieuwd naar…. Is nu wel een mooi moment om te tonen! Er waren i.i.g. wel opnames, dus…...
 
Was heel erg leuk alleen jammer dat we aan het begin eerst bijna niet binnenkwamen omdat de kaartjes die we via internet hadden besteld en pas de dag van nightmare hadden uitgeprint ineens al gebruikt waren.. hierdoor moesten we nieuwe kaartjes kopen, vervolgens een kut sfeer door de politiehonden en de security.. eenmaal binnen was het wel leuk maar erg chaotisch en alles was super duur! jammer dat mijn eerste nightmare zo moest gaan! had er echt veeel meer van verwacht.
ondanks dat gelukkig nog een leuk feessie aan gehad!
laatste aanpassing
Ja zie allemaal nep aftermovie s