Partyflock

Oude liefde roest niet

 

Oude liefde roest niet

Oude liefde roest niet (flyer)
Oude liefde roest niet (afbeelding)
-
Muziekcafé de Gloppe op de kaart binnen
Poststraat 21
Leeuwarden
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Tickets & prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig312%
zeer goed1144%
goed936%
ok28%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
7 waarderingen
Newcourt
Was weer dikke prima!! :D
Elineet
Gezellig man!
Rabies
Oude liefde roest zeker niet Harald! hij was weer fijn :flower:
M1EKSTE
zeeer gezellig!!!!
Jesse.LWD
eindelijk weer eens stuiteren, heb me prima vermaakt !!
JasperYpema
wel beter mixen gehoort van dj's maar verder wel gezzelig,.­
Arbi (Gabber Syndrome)
wel gezellig hoor, is t ook wel mee gezegd!
Line-up & Timetable
Area 0
1Downstairs
22:00 - 23:00:  
23:00 - 01:00:  
01:00 - 02:00:  
02:00 - 05:00:  
2Upstairs
22:00 - 23:30:  
23:30 - 01:00:  
01:00 - 02:00:  
02:00 - 03:30:  
03:30 - 05:00:  
Statistiekenx
54Partyflockbezoekers
19Partyflockgeïnteresseerd
64 / 24·mannen / vrouwen
24.7·gemiddelde leeftijd
23.0·leeftijd mediaan
23·opmerkingen
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (25 stemmen)

23 opmerkingen

Heeeeey, wat een leuke lijn omhoog!
Absoluut!!! Gaan er wederom een klapper van maken!!
Jaaaa buzzfuzz rabies bermuda b vriendjes !!!
Nog een weekje en dan......­helemaal los!Super veel zin in!!!!!
Oude Liefde Roest Niet perbericht van Facebook

'Het bloed stroomt waar het niet gaan kan'.­ Zo ook dat een oude liefde nooit en te nimmer zal roesten, House! Het zijn van die uitspraken of cliche's die nog door menig liefhebber van de good old days zal worden gekoestert En dan in de breedste zin van het woord.­ En dan ontstaat er eindelijk weer de mogelijkheid om die gedachten te kunnen realiseren en te herbeleven.­ Wederom is er gekozen voor de oude maar ook liefdevolle locatie muziekcafe de Gloppe in Leeuwarden.­ Daar er voorgaande edities ook de gezelligheid, saamhorigheid en het 'oude liefde' gevoel ervan af spatte, zal ook nu met behulp van een prima programmering deze vibe worden getracht voort te zetten! Daar het zich voorgaande edities toch beperkte tot 1 area vol met een verschijndenheid aan old lovers is er nu een area aan toegevoegt! Wat zal betekenen dat er meer ruimte voor diversiteit over het geheel zal gaan ontstaan..­ kortom nog meer oude liefdes!!!

Bij binnenkomst zal men direct de 1e area ontdekken en beleven waar de wat minder heftige variant van de house zal worden gepresenteerd.­ Deze area zal worden gehost door de volgende liefdes: Cybrand, Skippers, Rabies en Barracuda.­ Het merendeel van deze heren draait al jaren mee en zullen daarom ook een breed scala aan muzikale verscheidenheid meenemen om deze area tot een prima plek te laten zijn om goed te kunnen vertoeven.­ Daaraan toevoegent dat dj Skippers zijn opwachting zal gaan maken als dj voor een groot publiek! Er komt dus een nieuwe liefde aan!! Watch out for this guy! Om dan nog maar te zwijgen voor hetgeen zich boven zal gaan afspelen.­

Daar Buzz Fuzz zich al eerder heeft vertoont onder groot ontvangst, genot en plezier van het uitzinnige aanwezige publiek was de keuze simpel om hem ook nu zijn kunsten wederom te kunnen laten vertonen.­ Buzz Fuzz heeft een geweldig jaar achter de rug tot dusver.­ Op menig groot festival (Nature One, Decibel, Dominator, The Qontinent) heeft hij zijn kunsten vertoont, om maar te zwijgen over wat hem de komende weken nog te wachten staat!!! Door zijn technisch vernuft en verrassende platenkeus heeft hij door de jaren heen vele liefhebbers de harten doen stelen! Geweldig dat hij terugkeert op oude liefde roest niet! Want hij is nog lang niet zijn oude en stoute haren verloren!

Naast deze headliner staat er een groep artiesten die elkander al jaren kennen, ondersteunen, motiveren en nog steeds stimuleren tot het ontwikkelen en verder kijken van wat zich allemaal in de huidige housescene afspeelt We spreken van een groep artiesten die halverwege jaren negentig hun kunsten begonnen te vertonen op contests, locale feestjes, jongerencentra's etc etc.­ En belangrijker nog...­ tot vandaag de dag hebben zij nog steeds 'het oude gevoel' dan wel een 'innovatieve inslag' wat zij met elkaar delen en proberen te presenteren.­ Ook tijdens deze editie zullen zij in volgorde van tijdschema hun 'style' en 'oude liefde' kenbaar maken aan het publiek! Over wie spreken we dan?
Demay vs Deetek, Brainmaster vs Delic, Barracuda vs Bermuda B.­ En last but not least Rabies &­ Alian.­ Over laatst genoemde artiesten hangt een extra kaartje die wij niet kunnen en mogen prijsgeven!!! Beleef het met elkaar, beleef het samen!!!


Oude Liefde Roest Niet!!!! Roesten zullen we nooit!!!!
Zwaar veel zin in! Altijd top in de Gloppe!
:woop:
laatste aanpassing
laatste moment,, toch maar even besloten om heen te gaan!
Tot vanavond!
Geslaagd feestje (Y)
Woopwoop optimaal vermaakt & zaterdag mooi doorgestuiterd naar Sans Souci! :bounce: