Partyflock
 

Luminosity Beach Festival

· Day 2 foto's
Luminosity Beach Festival
25 januari 2012
Luminosity Beach Festival
26 januari 2012

Beachclub Riche (buiten, strand) op de kaart
Boulevard Barnaart 65
Zandvoort
Nederland🇳🇱
Luminosity Beach Festival dagen
Luminosity Beach Festivalza 23 jun 2012, 12:00
Luminosity Beach Festivalzo 24 jun 2012, 12:00 ←
Zie ook
Luminosity Beach Festival AfterpartyExposurema 25 jun 2012, 00:00

Tickets & prijzen Luminosity Beach Festival

Voorverkoop:€ 35,-
Deurverkoop:€ 45,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)

Stemresultaat: zeer goed

geweldig6240%
zeer goed5234%
goed2013%
ok128%
voldoende21%
onvoldoende43%
slecht11%
zeer slecht0
waardeloos11%

25 waarderingen

Johnny­LovesT­rance
Tja, qua sfeer is er eigenlijk geen beter feest dan Luminosity. Heb er inmiddels een paar van meegemaakt dus weet waar ik over praat. De organisatie heeft wel wat steken laten vallen en had op de weersvoorspelling beter moeten anticiperen. Ook de keus van de ingekorte of B2B sets deed geen goed. Maar al met al was het toch weer een HEERLIJK weekend. Alle lieve vrienden en nieuwe vriendjes bedankt. Organisatie.... Volgend jaar weer een Luminosity als 2 jaar geleden ?????
Tomba@
Sluit me aan bij Cobuss, pfff wat een sets, talla2xlc aangenaam verrast!!! En die sfeer mensen.....nou nou.....Top !!
FunkyFool
Heerlijk genoten van de vrienden en vriendinnen, die allemaal bijelkaar stonden op main. En van de zon. B2B setjes kwamen niet allemaal goed uit de verf. Het is, denk ik, beter om een aantal DJ's te kiezen dan ze min of meer gedwongen b2b te laten draaien. Dan krijgen ze een eerlijke kans en wij ook. Nu was de flow soms ineens weg. Het kwam daardoor wat wisselend over. Volgende keer maar eens verdiepen in noodscenario's? En IP54/IP65 lasers. Stof en waterdicht...
Twickies
Zondag voor het eerst meegemaakt ,wat een sfeer super Genoten.
Robson Da Silva
heerlijke 2e avond en fenomenale muziek hoor!
Aan de ene kant begrip hebbend voor de situatie, aan de andere kant zeer teleurgesteld door de keuzes die gemaakt zijn. Samenvoegen van de stages was voor mij al een drama, maar ik vind het een GROF schandaal dat Daniel, Ferry en Manuel - samen 3,5 uur ingepland aan het einde - nu afgescheept werden met een uurtje in de middag. Zij hadden met z'n 3en af moeten sluiten, zij ZIJN Luminosity. Wel fantastische momenten beleefd bij Fila (wat een held) en met alle geweldige vriendjes! Gielen prutser, Talla mwah
Cobuss
Top feest! Wat een geweldige sfeer en heerlijke sets! Dank aan de organisatie van Lumi!!
FireFoxy247
Wegens de dramatische organisatie de eerste en laatste keer dat ik hier ben geweest... je verheugt je op 2 uur aly & fila en vervolgens gooien ze alles door elkaar... drama, als organisatie moet je altijd een back-up hebben.
Snoeff
De sfeer en muziek waren geweldig. Ondanks de tegenslagen met allemaal echte trance fans n topdag gehad
Debby
werd super gedraaid!!! en wat een mazzel met het weer zeg (Y)
Intention
Waardering Zeer Goed is echt zwaar overrated. De zon heeft de zondag nog een beetje gered in combinatie met de fantastische fans. Fan die kosten wat het kost plezier willen maken. Voor de rest was de organisatie puur amateuristisch en dat kan je niet maken. Buiten een gesloten stage, was de hele opzet enorm rommelig vergeleken met andere jaren.
P@ol@
Wat een TOP feest!!!! Heerlijke sfeer, leuke mensen en ik vond het wel gemakkelijk om niet heen en weer te hoeven lopen tussen meerdere podia. Jonas Steur B2B Gaheln Behr was geweldig. Verver helemaal eens met de waardering van Bvroom :-)
Blaaskaak
mijn hemel wat een sets! Ondanks 1 stage toch classics omdat ze de hele time table even omgooien. Hulde aan de organisatie en de DJ's die meewerken! Zo krijg je een beukset van Giuseppe Ottaviani een heerlijke set van Fila, Johan Gielen, Manuel le Saux vs Daniel Kandi, Talla 2xlc ook geweldige afsluiting!
Miss Bee
Hopelijk luistert de organisatie goed naar de kritieken, je kan het toch niet maken om mensen zo teleur te stellen (en dan nog de vele mensen die de tijd, geld en energie hebben gestoken om van heinde en ver uit het buitenland hierheen te komen) :-( Echt heel erg zonde dit...
anjunian
Deze dag was wat beter dan de eerste dag weliswaar met wat regen maar dat viel gelukkig ook wel weer mee.Heel erg jammer dat de classics stage niet geopend kon worden waardoor we Kandi.Tayle en le Saux kregen die hadden wel wat langer mogen draaien.Daarentegen sloot Talla lekker af heb Signum heel erg gemist hoorde dat hij geen b2b wilde draaien met Gielen.Evengoed meer vermaakt als dag 1
Quick
Gezellig en er werd goed gedraaid. Maar wel een slechte organisatie. Een stage ipv twee waardoor alle djs maar beperkt tijd kregen. De afwisseling van uplifiting en classics was ook niet ideaal door het verschil in tempo. Eten was dag twee erg matig.
C&G
Ondanks het slechte weer in het begin is het uiteindelijk toch een 'zeer goed' geworden, mede dankzij alle leuke mensen om ons heen...maar ik denk dat de organisatie de komende tijd best een paar vergaderingen kan organiseren, want er zijn teveel dingen niet goed verlopen als ik het zo allemaal teruglees.
Mick64
Ik heb begrip voor het aspect veiligheid maar toch ook wel dat eea met betere voorbereiding niet tot sluiten van stage had hoeven leiden. Teleurgesteld dat agv sluiten stage B2B en mix van DJ's niet datgene bracht waarop ik gehoopt had zoals 2 uur Aly&Fila en full set van Daniel Kandi en Manuel en Ferry, en Signum die we helemaal hebben moeten missen.
Syntec
Ook dag twee zat niet echt mee. Maar de sfeer was top. Kandi B2B Ferry Tayle B2B Le Saux als noodoplossing misschien iets teveel van het goede, maar muzikaal was het allemaal toch wel top. :D
zweefr
Was een super feest, mede door alle die-hards die zich niet lieten afschrikken door storm en regen, en beloond werden met zon, fantastische muziek en een heerlijke sfeer. Compliment aan de organisatie !
Dyon41
Al met al een een top weekend! Ultieme hoogtepunt was voor mij Jonas Steur b2b Galen Behr, wat een helden!
Song & Rico
Superlekker feest.. heerlijkweer na 4 uur, heerlijke relaxte stemming, leuke mensen en lekkerrrrrr gedraaid !!!! Ondanks de haperingen een super sfeer :) Volgend jaar 2 dagen !!
Wild_­at_­Heart
Natgeregend en gezandstraald...en na een wat natte start een uitzinnige zondag! Buitenfestivals zijn nu eenmaal afhankelijk van weersinvloeden. Geweldig genoten!
Nick91
Hebben genoten en zowaar was de zon daar. Tuurlijk is het behelpen als organisatie, maar waarom in hemelsnaam de 3 dj's Daniel Kandi/Ferry Tayle en Manuel le Saux die uplifting trance draaien tegelijkertijd met elkaar in een zielig hokje te stoppen: deze jongens verdienden het om véél langer te draaien!
Mar74
Wat een superfeest! Geweldige sfeer en gewoon redelijk weer gehad, geen spijt dat ik toch ben gegaan!

Line-up Luminosity Beach Festival

1Hawaii Beach
zo 12:30 - 14:00:  🇫🇮 trance
zo 14:00 - 15:30:  · live 🇧🇪 trance
zo 15:30 - 16:30:  · live 🇮🇹 trance
zo 16:30 - 17:45:  🇪🇬 trance
zo 17:45 - 18:45:  house, trance
zo 18:45 - 19:45:  🇩🇰 trance, house
🇫🇷 trance, house
🇮🇹 trance
zo 19:45 - 20:45:  trance
🇧🇪 techno, trance
zo 20:45 - 21:55:  🇬🇧 trance
zo 21:55 - 23:00:  house, trance
zo 23:00 - 00:00:  🇩🇪 trance
🇩🇪 trance

Nieuws

Ondanks de betiteling van beste trance-event 2011 blijft Luminosity Events kritisch, wat betreft de locatie, line-up, services, en alle andere dingen die belangrijk zijn. Maar ze willen ook graag weten wat juist jij belangrijk vindt tijdens een feest. 11
Nederlands grootste trance feest aan het strand beleefde in de zomer van 2008 de eerste Beach editie in Riche te Zandvoort. Al vanaf de allereerste keer was het festival zeer geslaagd, ondertussen komen de bezoekers uit meer dan 30 verschillende landen samen op het Zandvoortse strand en is het evenement met de jaren alleen maar succesvoller geworden! 5

Forum

333 opmerkingen

Uitspraak van verwijderd op woensdag 27 juni 2012 om 20:02:
zo'n ontzettend slecht geluid te regelen

Een aantal speakers die normaal gebruikt worden, konden nu vanwege de harde wind niet gebruikt worden. Deze worden normaal gesproken namelijk in de booth gehangen zodat je een beter bereik hebt naar achteren toe, zonder dat je alleen bass hoort. Hierdoor moest alles gestapeld worden en dat heeft helaas een minder effect :(
laatste aanpassing
 
Artiest Ralphie J
Uitspraak van Mick64 op dinsdag 26 juni 2012 om 19:23:
Maar laten we vooruit kijken en ik filosofeer - Locatie bv Westerunie - Line-up: Ferry Tayle - Manuel le Saux - Signum - Daniel Kandi - en Aly&Fila
.
Lijkt mij een topavond met alle DJ's die we nu in 'compressed' modus hebben moeten zien of missen.

Tis geen Facebook hier maar je mag me voorstel "like'n" zodat de organisatie er evt naar kan kijken voor een toekomstig feest.


Helemaal eens hoor ;) Ook zonder A&F wel prima, want ik snap dat die erg duur en moeilijk te boeken zijn :)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 29 juni 2012 om 11:23:
Locatie bv Westerunie - Line-up: Ferry Tayle - Manuel le Saux - Signum - Daniel Kandi - en Aly&Fila


LIKE :-)
Uitspraak van Mick64 op dinsdag 26 juni 2012 om 19:23:
Locatie bv Westerunie - Line-up: Ferry Tayle - Manuel le Saux - Signum - Daniel Kandi - en Aly&Fila


LIKE :)
 
Me like 2 :-P
Toch zou het nog een toevoeging zijn als de daadwerkelijke time-table van de dag hier zou komen te staan ipv de geplande time-table.
Zou meer kloppend zijn. Ook wat betreft de setjes en het archiveren ervan :)
Zo gaaf dat het ondanks het K*t weer gewoon weer een topfeest is geworden.. :D
Uitspraak van *Miss C* op woensdag 27 juni 2012 om 13:54:
mochten ze vorig jaar nog posters op Lumi festival ophangen, plannen ze dit jaar hun festival op dezelfde datum terwijl de datum van Lumi 2012 al bekend was! Onbeskoft!


Volgend jaar LBF gewoon juist in hetzelfde weekend als EF plannen. Dan ben je al dat popi jopi trance volk meteen kwijt en is en passant het drukte probleem ook opgelost ; )
Uitspraak van Ericc B op zondag 1 juli 2012 om 16:44:
Volgend jaar LBF gewoon juist in hetzelfde weekend als EF plannen. Dan ben je al dat popi jopi trance volk meteen kwijt en is en passant het drukte probleem ook opgelost ; )


Ik zeg: DOEN! :yes:
Uitspraak van PARTYVON op dinsdag 26 juni 2012 om 19:23:
Veel vrienden aanwezig, heerlijke muziek, lekkere sfeer en dan ook nog zon. Wat wil de mens nog meer.
Vond het geweldig beide dagen en volgend jaar ben ik er gewoon weer! Weer of geen weer!!!


Super treffend omschreven partyvon!!! (y)
Niks meer aan toe te voegen en helemaal met je eens
Uitspraak van Ericc B op zondag 1 juli 2012 om 16:44:
Volgend jaar LBF gewoon juist in hetzelfde weekend als EF plannen. Dan ben je al dat popi jopi trance volk meteen kwijt en is en passant het drukte probleem ook opgelost ; )


En de trance liefhebber die van beide festivals willen genieten in de vingers snijden? Ik zie dit niet als oplossing.
Uitspraak van Blaaskaak op zondag 1 juli 2012 om 18:15:
En de trance liefhebber die van beide festivals willen genieten in de vingers snijden?


Was ook het idee van EF dit jaar ;)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 30 juni 2012 om 01:24:
Toch zou het nog een toevoeging zijn als de daadwerkelijke time-table van de dag hier zou komen te staan ipv de geplande time-table.
Zou meer kloppend zijn. Ook wat betreft de setjes en het archiveren ervan

Moest ff speuren in m'n telefoon, maar dit zou m moeten zijn ;)
12:30 - 14:00: Orkidea
14:00 - 15:30: Live: Airwave
15:30 - 16:30: Giuseppe Ottaviani
16:30 - 17:40: Aly & Fila
17:40 - 18:45: Leon Bolier vs Mark Norman
18:45 - 19:50: Ferry Tayle vs Manuel le Saux vs Daniel Kandi
19:50 - 20:55: Galen Behr vs Jonas Steur (classics)
20:55 - 21:55: Thrillseekers (classics)
21:55 - 22:55: Johan Gielen (classics)
22:55 - 00:00: Talla vs Taucher (classics)
Uitspraak van Blaaskaak op zondag 1 juli 2012 om 18:15:
En de trance liefhebber die van beide festivals willen genieten in de vingers snijden? Ik zie dit niet als oplossing.


Dan heb je in ieder geval een keus ik ga daar heen of daar en trouwens bij Luminosity is er meer trance dan bij EF daar is t meer trouse....
Uitspraak van anjunian op maandag 2 juli 2012 om 19:39:
Dan heb je in ieder geval een keus ik ga daar heen of daar en trouwens bij Luminosity is er meer trance dan bij EF daar is t meer trouse....


Kan je alleen over oordelen als je er was :flower:
Is namelijk niet zo, vooral in de Armada tent was het 1 en al trance wat de klok sloeg. Shogun :respect: Main ook wel, maar bv een Paul van Dyk draait echt zijn eigen stijl en zou ik niet snel onder het kopje "typisch trance" scharen. Over all echt wel veel trance gehoord op beide stages.

Verder ben ik ook geen voorstander van het idee beide feesten op dezelfde dag te doen.
Uitspraak van anjunian op maandag 2 juli 2012 om 19:39:
Dan heb je in ieder geval een keus ik ga daar heen of daar en trouwens bij Luminosity is er meer trance dan bij EF daar is t meer trouse....


Het kan kloppen meer trouse, ik was er niet, maar het blijft een trance feest. En trance feesten zijn in vergelijking met andere genres schaars. Nog schaarser maken is een mogelijkheid om het oude lumi gevoel terug te krijgen. Dit was echter mijn eerste keer en ik vond het geweldig. Ik vind het dan jammer dat ik een andere kans wordt ontnomen. Ik vind Trance een family. En niet een gescheiden family met nare broertjes en zusjes die dan maar op EF moeten gaan staan.
1 family 1 genre 1 doel: Geniaal lekkere feestjes. En elkaar niet afstoten.
Uitspraak van Venusss op maandag 2 juli 2012 om 20:13:
vooral in de Armada tent was het 1 en al trance wat de klok sloeg. Shogun Main ook wel,

Tis jammer dat EF niet is opgenomen. Je zou van beide feesten eens objectief de sets moeten terugluisteren.
Ik ben zelf maar een paar uurtjes op EF geweest. Ik heb stukken van Marco V, Ferry en PvD gehoord en vond daar behoorlijke house-invloeden inzitten. Markus was de enige die ik op main gehoord heb die dat niet had.
In de tent heb ik stukken van Ashley, W&W en Orjan/Shogun (zat net rond die overgang) gehoord. Zeker trance, maar ik vond het wel behoorlijk stevig. Grappige vind ik dan dat er op LBF dan het commentaar was van sommigen dat er te weinig 'echte trance' is ;)
Uitspraak van Scamp op dinsdag 3 juli 2012 om 08:17:
Tis jammer dat EF niet is opgenomen. Je zou van beide feesten eens objectief de sets moeten terugluisteren.
Ik ben zelf maar een paar uurtjes op EF geweest. Ik heb stukken van Marco V, Ferry en PvD gehoord en vond daar behoorlijke house-invloeden inzitten. Markus was de enige die ik op main gehoord heb die dat niet had.
In de tent heb ik stukken van Ashley, W&W en Orjan/Shogun (zat net rond die overgang) gehoord. Zeker trance, maar ik vond het wel behoorlijk stevig. Grappige vind ik dan dat er op LBF dan het commentaar was van sommigen dat er te weinig 'echte trance' is


Wellicht heeft dat ook te maken met een bepaald verwachtingspatroon. Bij EF had ik dat niet zo, bij Lumi wel. Jullie hebben "ons" teveel verwend de eerste jaren :-P
Niet voor niks altijd het beste feest van het jaar genoemd natuurlijk :flower:

Klopt wel dat er op de main minder trance was, jammer- maar zo gaat het de laatste tijd vaker op feestjes.

Anyway, het is vooral een kwestie van smaak, I guess..
Uitspraak van Venusss op dinsdag 3 juli 2012 om 09:49:
Wellicht heeft dat ook te maken met een bepaald verwachtingspatroon.

Dat zal zeker zo zijn. Ik verwacht zelfs dat je hele mood van dat moment (bepaald door allerlei factoren naast muziek) bepaald hoe je de muziek ervaart en in hoeverre je je stoort aan iets.
Als ik naar mezelf kijk afgelopen weekend: Ik ging naar EF om er ff een paar uurtjes uit te zijn. Zonnetje scheen, lage verwachtingen, weinig geld uitgegeven..dan stoor je je er niet zo aan dat de muziek naar mijn persoonlijke smaak voor 75% bagger was ;)
Maar stel dat ik veel geld had uitgegeven en vervolgens in de stromende regen sta, dan is elke plaat met housy invloeden er één teveel waar ik me aan irriteer ;)

Van LBF moet ik de sets nog terugluisteren, want ik heb het hele weekend bij elkaar opgeteld ongeveer 2 uurtjes gehoord denk ik :x


Uitspraak van Venusss op dinsdag 3 juli 2012 om 09:49:
Jullie hebben "ons" teveel verwend de eerste jaren

Luxe probleem :lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Scamp op dinsdag 3 juli 2012 om 10:26:
Maar stel dat ik veel geld had uitgegeven en vervolgens in de stromende regen sta, dan is elke plaat met housy invloeden er één teveel waar ik me aan irriteer


Bij mij is dat het geval ongeacht het weer en de verwachtingen ;)

Uitspraak van Scamp op dinsdag 3 juli 2012 om 10:26:
Van LBF moet ik de sets nog terugluisteren, want ik heb het hele weekend bij elkaar opgeteld ongeveer 2 uurtjes gehoord denk ik


Wat betreft de housy invloeden viel het mee, alleen Bart Claessen en Marcel Woods draaien echt schijthouse vond ik. Owja en Juventa.
Uitspraak van Scamp op dinsdag 3 juli 2012 om 10:26:
Dat zal zeker zo zijn. Ik verwacht zelfs dat je hele mood van dat moment (bepaald door allerlei factoren naast muziek) bepaald hoe je de muziek ervaart en in hoeverre je je stoort aan iets.


Ben ik met je eens.
Uitspraak van Scamp op dinsdag 3 juli 2012 om 10:26:
Luxe probleem


:-P
Bij deze de download linkjes. Mochten ze niet werken kijk dan even op http://www.trancefix.nl/showthread.php?271563-Luminosity-Beach-Festival-2012

Day 1
74 videos - 5:30 hours @ http://www.youtube.com/playlist?list=PLD3C6FD2490481B2B

Waikiki Beach
12:00 - 13:20: Aerofoil
01. KhoMha - The Dark Knight
02. ID - ID
03. Aerofoil - Dub-Stab!
04. Aerofoil - Never Say Never
05. E&G vs Aerofoil feat BT - A Million Oslo Anthems (Aerofoil Mashup)
06. Aerofoil vs E&G - Super Sopha
07. Aerofoil - AfterBurned
08. Clay C Coleiro - Switch (Aerofoil remix)
09. Aerofoil - Kerosene
10. E&G - Armageddon
11. Albert A Yellow & Bartlett Bros - Analogik (Chris Schweizer remix)
www.luminosity-events.nl//public/mp3/Aerofoil_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

13:20 - 14:40: Bart Claessen (sharing not allowed)
14:40 - 16:00: Ummet Ozcan (recording error)
16:00 - 17:20: Marcel Woods (sharing not allowed)
17:20 - 18:40: Simon Patterson (sharing not allowed)

18:40 - 20:00: John '00' Fleming
01. ID
02. ID
03. Nebster - Africana
04. Loco - Esadio (Original Mix)
05. ID
06. Airwave - Atlas Winds
07. ID
08. Airwave - Above The Sky
09. ID
10. ID
11. Burn In Noise - Vuuv Festival Celebration
12. DNA - Think Different (Micky Noise Remix)
13. Micky Noise - Balkanized
14. Quantize - Dimethyltryptamine (X-Noize Remix)
15. X-Noize ft. Techtonic - Good Old Days 2010
www.luminosity-events.nl/public/mp3/John_00_Flemming_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

20:00 - 21:20: Sean Tyas (Recording error)
21:20 - 22:40: John O'Callaghan (sharing not allowed)
22:40 - 00:00: Artento Divini (waiting for permission to share)

Hawaii Beach
12:00 - 13:30: Basil O'Glue (partly broadcasted - waiting for a full recover)
01. Sezer Uysal pres. Spennu - Feedback (Gai Barone Remix)
02. Franz Kirrmann - Liza (Charlie May Atlantic Club Mix)
03. Nick Muir - Airtight (Kassey Voorn Epic Interpretation mix)
04. Microtrauma - Reflection
05. W&W - Based On A True Story
06. Creg Downie pres. RICO - Afraid Of The Dark
07. Basil O'Glue - Dropout (Wellenrausch Mix)
08. Amex vs Basil O'Glue - Rusted Bliss (Elfsong Remix)
09. Eximinds - Sunrise 6AM
10. Raneem - Airglow (Basil O'Glue Remix)
11. Morvan - Kiss Of A Muse (Wellenrausch Mix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/BasilOGlue_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

13:30 - 15:00: Oliver Smith
01. Above & Beyond - Prelude (Andrew Bayer & James Grant Remix)
02. Andrew Bayer - You
03. Alfred Taylor - Don't You Leave Me
04. Oliver Smith - Under The Wire
05. Jaytech - New Vibe
06. Boom Jinx & Andrew Bayer - By All Means (Solarity Remix)
07. Jaytech - Atlantis
08. ID
09. Joris Voorn vs. Moby - After The After
10. Oliver Smith - Horizons
11. Mat Zo - Loop (The Essential Unreleased Mix)
12. Andrew Bayer feat. Molly Bancroft - Keep Your Secrets
13. Hot Chip - Night And Day (Dusky Remix)
14. Tritonal feat. Cristina Soto - Lifted (Mat Zo Remix)
15. Oliver Smith - Progress
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Oliver_Smith_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

16:30 - 18:00: Kyau & Albert
01. Tritonal feat. Kaeno - Azuca
02. Kyau & Albert - Are U Fine? (Arty Remix)
03. Rafaël Frost - Channel 4
04. Behind The Sunset - Chameleon (Original Mix)
05. Armin van Buuren feat. Ana Criado - Suddenly Summer (Heatbeat Remix)
06. Kyau & Albert - Another Time
07. ID
08. Above & Beyond feat. Zoë Johnston - You Got To Go (Kyau & Albert Remix)
09. Kyau & Albert - A Night Like This
10. ID
11. ID
12. ID
13. ID
14. Paul van Dyk feat. Kyau & Albert - Open My Eyes (Kyau & Albert Remix)
15. Above & Beyond feat. Richard Bedford - Thing Called Love (Myon & Shane 54 Re-edit)
16. Kyau & Albert - Be There 4 You (Mat Zo Remix)
17. Kyau & Albert - Made Of Sun (Stoneface & Terminal Remix)
18. ID[COLOR=#0000cd]
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Kyau_and_Albert_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

18:00 - 19:30: Andy Moor (technical problems)
19:30 - 21:00: Super8 & Tab (broadcast not allowed)

21:00 - 22:30: Solarstone (sharing not allowed)
01. Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Uplifting Mix)
02. Solarstone & Clare Stagg - The Spell (Solarstone Pure Mix)
03. Stuart Millar - Kyros
04. Solarstone - Pure (Club Mix)
05. Scott Bond vs. Solarstone - 3rd Earth (Majera Retouch)
06. ID - ID
07. Solarstone - Seven Cities (Solarstone Pure Mix)
08. Young Parisians feat. Ben Lost - Jump To Next Train (Haris C Remix)
09. Orkidea - Unity (Solarstone Pure Mix)
10. Solarstone - Voyager
11. Within Temptation - Sinead (Alex M.O.R.P.H. Remix)
12. Solarstone with Giuseppe Ottaviani - Falcons
13. Flashheadz - Wizards Of The Sonic

22:30 - 00:00: Menno de Jong
01. ID
02. Way Out West - Killa (Orkidea 2012 Remix)
03. ID
04. Nick Callaghan & Will Atkinson - The Blizzard (Liquid Soul Remix)
05. Gaia - Ja'i Envie Du Toit
06. Khomha - The Dark Knight
07. ID
08. Ruben Du Ronde - Forever In Our Hearts (Spotlighted By Jorn Van Deynhoven
09. Menno De Jong - Never Lose The Magic
10. Paul Oakenfold - Full Moon Party
11. ID (Classic Tyas type sound)
12. Menno De Jong - Turtle Paradise
13. ID (Kamaya Painters type)
14. Paul Oakenfold - Southern Sun (Tiesto Remix)
15. Menno De Jong & Leon Bolier - Last Light Tonight
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Menno_de_Jong_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

Fiji Beach

13:00 - 14:10: Estiva
01. Boom Jinx & Andrew Bayer - So It Goes
02. Jerry Ropero Ft. Cozi - The Storm (Inpetto Remix)
03. Estiva - Make A Wish
04. Estiva feat Josie - Better Days (Tom Fall Remix)
05. Mat Zo - Near The End (Original Mix)
06. Tonedepth & Soultan - Moments
07. James Holden feat. Julie Thompson - Nothing (93 Returning Mix)
08. Nalin & Kane - Beachball (DBN Remix)
09. Andy Duguid feat. Leah - Wasted (Original Mix)
10. Ron Hagen & Pascal M - Riddles In The Sand (Original Mix)
11. Andain - Promises (Myon & Shane 54 Summer Of Love Mix)
12. Leonid Rudenko - Summerfish (Scandall Sunset On Ibiza Mix)
13. Way Out West feat. Tricia Lee Kelshall - Mindcircus (Gabriel & Dresden Remix)
14. Estiva feat. Tania Zygar - Death Of Me (Original Mix)
15. Alexander Popov - When The Sun (Eximinds Remix)
16. Mark Eteson Ft. Meredith Call - Together (Duderstadt Remix)
17. Cosmic Gate & JSomething - Over The Rainbow
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Estiva_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

14:10 - 15:20: Juventa
01. Coldplay - Talk (Juventa Remode)
02. Juventa - Nothing But Less Than Three (VIP)
03. BT & Adam K vs Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Tomahawk (Juventa & Willem de Roo Smash)
04. R3hab & Dyro vs Knife Party - The Internet Bottle (Juventa Smash)
05. Enmass, Boyan & Boyer, Gareth Emery and Lange - CQ Another Me (Juventa Smash)
06. Mike Danis & Juventa vs Alexandra Stan - Get Back For You (Juventa Smash)
07. ID - ID
08. Eximinds & Tom Fall vs Nero - Reaching Robobeats (Juventa Smash)
09. Blake Jarrel & Tom Fall vs Gemini - Fire In Dubai (Juventa Smash)
10. Wolfgang Gartner - The Way It Was
11. Juventa - Roadtest
12. Juventa & Johnny Yono - The Machine
13. Daniel Kandi - Insert Generic Title (Daniel Kandi vs Dennis Pedersen Remix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Juventa_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

15:20 - 16:30: Greg Downey
Tracklist N/A
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Greg_Downey_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

16:30 - 17:40: Ronny K
01. Ronny K vs. Cathy Burton - Better tomorrows vs. Reach Out To Me (Szanszy Mashup)
02. Reconceal and Andy Blueman - The World To Come (Andy Blueman Mix)
03. New World - Outreach (Original Mix)
04. Ronny K. vs Ziki - From Somewhere (Original Mix)
05. ID - ID
06. Ace Da Brain - Magic Waters (Ronny K. and David WurCZel guitar Emotion Remix)
07. Ronny K. pres EOYC - Morning Light (EOYC2008 Anthem) (Original Mix)
08. Ronny K. vs Samuel Barber - Adagio For Strings
09. ID - ID
10. Ronny K. - Unstoppable (YAMC Anthem) (Original Mix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Ronny_K_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

17:40 - 18:50: Arctic Moon
01.Brian Cameron - Serotonin Syndrome
02. Mark Leanings - Whatever Happens (Arctic Moon Remix)
03. Sebastian Brandt - Ashes
04. John O'Callaghan Official & Heatbeat - Las Lilas
05. Ummet Ozcan Official - The Box
06. Aly & Fila & Arctic Moon - ID ?
07. Armin van Buuren - Coming Home (Arctic Moon Remix)
08. Federation - Black Tide (Thomas Datt Remix)
09. Arctic Moon - Adelaide
10. Arctic Moon - Starships Over Alice (Paul Webster Remix)
11. One Shot (Alex M.O.R.P.H. Remix) - Roma Pafos
12. Above & Beyond pres. OceanLab - Sirens Of The Sea
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Arctic_Moon_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

18:50 - 20:00: Bjorn Akesson
01. Khomha - The Dark Knight
02. Vast Vision - Black Shores (Bjorn Akesson Remix)
03. Marlo - Showgrounds
04. Nhato - Moonquake
05. ID - ID
06. Porter Robinson - Spitfire (Bjorn Akesson Remix)
07. Aly & Fila vs Bjorn Akesson - Sand Theme
08. Neelix - Adaption (Remix)
09. RAM - RAMazing (Bjorn Akesson Remix)
10. W&W - Invasion (Club Mix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Bjorn_Akkeson_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

20:00 - 21:10: Activa
01. Silicon Sound - Memento (Aladiah Remix)
02. Sasha & Emerson - Scorchio (Activa Bootleg)
03. Zyce & Nerso - Unimation (Original Mix)
04. Sphera & Symbolic - One Step Closer (Original Mix)
05. Moonyani - Heavy Rotation (Reaky Remix)
06. Ace Ventura - Connected (Liquid Soul Remix)
07. Simon Patterson - F16 (Original Mix)
08. Will Atkinson - Side By Side (John Dopping Remix)
09. Reaky & Skaivox - Collective Insanity (Original Mix)
10. Stoneface & Terminal - Storm (Original Mix)
11. Nick Sentience - Freefalling (Original Mix)
12. Sonic Element - Destruction (Original Mix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Activa_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

21:10 - 22:20: Indecent Noise
01. Peter Plaznik - Operator Bandit
02. John Newall - Drop Kick
03. Arctic Moon - Starships Over Alice (Paul Webster Remix)
04. Indecent Noise vs. Kai Tracid - 4 Just 1 Phobia (Indecent Noise's Luminosity Mashup Mix)
05. Nick Sentience & Paul Robertson - Sylo
06. Indecent Noise - Full Moon Fever vs. Armin van Buuren & BT - These Silent Hearts (Armin van Buuren Mashup)
07. John O'Callaghan - Earth2Self
08. Khomha - Think About Me (Indecent Noise Edit)
09. Ummet Ozcan - The Box
10. Eddie Bitar vs. JOC - Big Juggernaut (INDIAcent Noise Mashup)
11. Bowdidge & Taylor - Power Cut (Indecent Noise Remix)
12. Bryan Kearney & Indecent Noise - Uncommon World (Bowdidge & Taylor Remix)
13. Eddie Bitar Feat. Gabriela Canales - Home
14. BT - Flaming June (Paul van Dyk Remix)
15. Ferry Corsten & Armin Van Buuren - Brute (Darren Porter Remix)
16. Mark Leanings - Whatever Happens (Arctic Moon Remix)
17. Simon Patterson – Northern Lights (Instrumental Mix)
18. Jase Thirlwall - Gobstopper
19. Gareth Emery feat. Mark Frisch - Into the Light (Alex M.O.R.P.H. Remix)
20. Jamie Drummond - Joyride
21. Darude - Sandstorm
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Indecent_Noise_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3

22:20 - 23:30: Bryan Kearney
01. Ferry Corsten - Beautiful
02. Indecent Noise - Phobia (Bryan Kearney Remix)
03. ID - ID
04. John O'Callaghan - Stresstest (John Askew Remix)
05. John O'Callaghan feat. Kathryn Gallagher - Mess Of A Machine (Bryan Kearney Remix / JOC Edit)
06. Artic Moon - Starships Over Alice
07. Armin Van Buuren feat. Jan Vayne - Serenity (Bryan Kearney Remix)
08. Sneijder & Neal Scarborough - Your Way
09. Robert Nickson - Spiral
10. Sunblind - Believe (Nu NRG Remix)
11. Bryan Kearney - Awaken
12. Mark Leanings vs Johnny Shaker - Pearl Drop (Bryan Kearney Mash-Up)
13. Randy Katana - In Silence (Txitxarro Mix)
14. Peter Martijn Wijnia Pres. Majesta Vs. DJ Shah Feat. Adrina Thorpe– Not The End Vs Who Will Find Me (Acapella) (Armin Van Buuren Mashup)
15. O'Callaghan & Kearney - Exactly
16. Sun Decade - I'm Alone (Ronski Speed Remix)
17. Perasma - Swing 2 Harmony (Deserves effort symphony Vocal Mix)
18. Giuseppe Ottaviani - Linking People (John Askew Rework)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Bryan_Kearney_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 23-06-2012.mp3


Day 2
(Classic stage was shut down due to weather problems - Mark Norman , The Thrillseekers, Jonas Steur , Galen Behr, Johan Gielen and Talla 2XLC b2b Taucher have played at mainstage shifted from Classics area and all sets have been shortened to almost one hour each)

84 videos - 7:13 hours @ http://www.youtube.com/playlist?list=PLC9E0006DFCFCAC3C

Hawaii Beach
12:30 - 14:00: Orkidea
01. Kellerkind - Backflash (Original Mix)
02. Martin Roth - Beautiful Life
03. ID
04. Orkidea - Pacifique
05. Donatello - Traffic (Original Mix)
06. Daniel Portman - Dark Age
07. Orkidea - Liberation
08. Pryda - Allein
09. Dennis de Laat - Sound Of Violence (Main Mix)
10. Tilt - Rendezvous (Orkidea Remix 1)
11. Andy Moor & Orkidea - Orbithing
12. Way Out West - Killa (Orkidea 2011 Remix)
13. Orkidea & JS16 - Hale Bopp (ID Remix)
14. Orkidea - Unity (Solarstone Pure Mix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Orkidea_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

14:00 - 15:30: Live: Airwave
01. Airwave - Above The Sky
02. ID (Airwave Remix)
03. Airwave - People Just Don't Care (Original Mix)
04. Airwave - Cathedrals of Hope
05. Airwave - Ladyblue (1992 Flight)
06. Airwave - Reset
07. Airwave - Save Me (Original Mix)
08. Airwave - Atlas Winds
09. Airwave - Sky Blues (2k8 Mix)
10. Airwave - Chiracahua
11. Airwave - Innerspace
12. Airwave - Urban Touareg
13. Airwave - Sunday Dark Firma
14. Airwave - Hello World
15. Airwave feat. Torley - ID
16. Airwave - When Things Go Wrong
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Airwave_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

15:30 - 16:35: Live: Giuseppe Ottaviani (not allowed to share)
01. Paul van Dyk feat Ottaviani - A Wonderful Day
02. Giuseppe Ottaviani feat. Faith - Angel (Vandit Night Mix)
03. Andrea Mazza & Max Denoise - State Of Soul (Maarten de Jong Remix)
04. Paul van Dyk feat Michelle Leonard - Lost In Berlin (Giuseppe Ottaviani Remix)
05. Nu NRG - Dreamland (Giuseppe Ottaviani Remix)
06. Giuseppe Ottaviani & Betsie Larkin - Toys
07. Underworld - Born Slippy (Giuseppe Ottaviani Live Mix)
08. ID
09. Paul van Dyk feat. Austin Leeds - Verano
10. John O'Callaghan & Giuseppe Ottaviani - Ride The Wave
11. Basic Dawn - Pure Thrust (Nu NRG Remix)
12. Splash feat. Nick Austin - Adagio for Strings (Scotty Dub Mix)

16:30 - 17:45: Aly & Fila
01. Aly & Fila feat. Jwaydan - Coming Home (Eximinds Remix)
02. Aly & Fila & Roger Shah feat. Adrina Thorpe - Perfect Love
03. Simon Patterson - Northern Lights
04. Gareth Emery feat. Cristina Novelli - Concrete Angel (Aly & Fila Remix)
05. Solarstone with Aly & Fila - Fireisland (Uplifting Mix)
06. John Newall - Dropkick
07. ID - ID
08. FKN feat. Jahala - Why? (Aly & Fila Remix)
09. ID - ID
10. Mark Eteson & Jon Prior - Dynamic Stability (Aly & Fila Remix)
11. ID - ID
12. Aly & Fila feat. Jwaydan - We Control The Sunlight
13. ID - ID
14. Above & Beyond pres. OceanLab - Miracle (Above & Beyond Club Mix)
15. Aly & Fila feat. Jass - Breeze
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Aly_and_Fila_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

17:45 - 18:45: Leon Bolier b2b Mark Norman
Tracklist N/A
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Leon_Bolier-Mark_Norman_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

18:45 - 19:45: Ferry Tayle b2b Manuel Le Saux b2b Daniel Kandi
01. Darren Porter - Foundry
02. ID - ID
03. ID - ID
04. Daniel Kandi & Ferry Tayle - Flying Blue
05. DJ Alligator feat. Daniel Kandi - The Perfect Match
06. Above & Beyond vs. Sebastian Brandt - You Got To Go Mana (Peter Feel Mashup )
07. ID - ID
08. Poshout Feat. Ange - Beside (Daniel Kandi's Remix)
09. Planet Perfecto Knights - ResuRection (Paul Oakenfold Remix)
10. John O'Callaghan Feat. Audrey Gallagher vs. Above & Beyond - Big Sky Home ( Daniel Kandi Bootleg Mix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Manuel_le_Saux-Ferry_Tayle-Daniel_Kandi_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

19:45 - 20:45: Galen Behr b2b Jonas Steur
01. Jonas Steur ft. Jennifer Rene - Fall To Pieces
02. Jonas Steur - Silent Waves
03. C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix)
04. Rapid Eye - Circa-Forever (Galen Behr & Orjan Nilsen Remix)
05. ID
06. Jonas Steur - Second Turn
07. Galen Behr vs. Hydroid - Carabella (Galen Behr Vs. Orjan Nilsen Remix)
08. Galen Behr & Robert Burns - Till We Meet Again (Galen Behr Mix)
09. Jonas Steur - Castamara
10. Armin Van Buuren - Burned With Desire (Rising Star Remix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Jonas_Steur-Galen_Behr_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

20:45 - 21:55: The Thrillseekers
01. Albion - Air
02. Salt Tank - Eugina (Tiesto Remix)
03. The Thrillseekers - Dreaming Of You
04. Chicane - Autumn Tactics (The Thrillseekers Remix)
05. Ascension - Someone (The Thrillseekers Remix)
06. Solarstone - Seven Cities (Solarstone's Atlantis Mix)
07. Active Sight - The Search For Freedom
08. Push - The Legacy (Club Mix)
09. Jose Amnesia - The Eternal (Pulser Remix)
10. 4 Strings - Into The Night
11. The Thrillseekers - Synaesthesia (En Motion Mix)
12. Veracocha - Carte Blanche
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Thrillseekers_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

21:55 - 23:00: Johan Gielen
01. Airscape - Sosei (TAITO Bootleg)
02. Underworld - Born Slippy (ID Remix)
03. ID
04. ID
05. DJ George Dee & Dan Racoon - Brainstorm (Club Mix)
06. Club Scene Investigators - Direct Dizko (Sander Van Doorn Remix)
07. Tiësto - Adagio For Strings (Fred Baker Remix)
08. Three Drives On A Vinyl - Greece 2000
09. Yves Deruyter - The Rebel (? Mashup)
10. Delerium Feat. Sarah McLachlan - Silence (Airscape Remix) xD
11. Svenson & Gielen - The Beauty Of Silence (ID Remix)
12. Lexicon 4 - Reach Me
13. Chicane Feat. Máire Brennan - Saltwater (ID Remix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Johan_Gielen_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3

23:00 - 00:00: Talla 2XLC b2b Taucher
01. Talla 2XLC - World In My Eyes (Cosmic Gate Remix)
02. Cygnus X - The Orange Theme
03. Hands burn - visions of Live
04. Armin van Buuren - Blue Fear
05. Push - Universal Nation (Talla 2XLC Remix)
06. Red Light District - Did You Hear Me? (Phase II Mix)
07. Rank 1 - Such Is Life (Talla 2XLC Remix)
08. Sosa - The Wave (DJ Taucher Remix)
09. Talla 2XLC - Shine
10. CM - Dream Universe (Taucher Remix)
www.luminosity-events.nl/public/mp3/Talla_2XLC-Taucher_-_Live_at_Luminosity_Beach_Festival_2012_Zandvoort_ 24-06-2012.mp3
Luminosity Beach Festival 2012 - After Movie

Uitspraak van PuppetMaster op zondag 8 juli 2012 om 21:14:
Luminosity Beach Festival 2012 - After Movie


Geweldig! Haha al mijn vrienden zitten in de aftermovie en ik sta vanaf 4:15 links in beeld goed uit mijn dak te gaan :D
@ Bo; je hebt heel wat om je oren gekregen na het Luminosity weekend. Je hebt je met hand en tand proberen te verdedigen door uitleg te geven op dit forum.
Eigenlijk had je alleen de AfterMovie moeten neer zetten... de energie die hieruit spreekt Says it all.
Er hadden misschien dingen anders kunnen gaan maar ik heb in jouw ogen gezien, dat het je heel heel erg geraakt heeft dat het niet allemaal zo liep als
het had moeten lopen. Ik vind dat de organisatie trots mag zijn omdat het Lumi-(energie) gevoel, ondanks de wind, het zand en regen etc. uiteindelijk
overheersde. Luminosity blijft voor mij nog steeds het nummer 1 strandfeestje!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Latinrose op maandag 9 juli 2012 om 17:40:
Luminosity blijft voor mij nog steeds het nummer 1 strandfeestje!


en daar sluit ik me helemaal bij aan!!!! ik zit met een smile te genieten van het filmpje en ik denk: was het maar weer zo ver :-)
Sluit ik me ook 200% bij aan!