Partyflock
 
flyer Time Warp Holland
georganiseerd door Site Site, Site
-
Brabanthallen (binnen) op de kaart Site
Diezekade 2
's-Hertogenbosch

Tickets & prijzen Time Warp Holland

Voorverkoop:€ 60,-
Deurverkoop:€ 70,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig26034%
zeer goed31741%
goed14018%
ok294%
voldoende81%
onvoldoende81%
slecht41%
zeer slecht1
waardeloos3

127 waarderingen

Partypeople
Evotions :respect:Thanxxx voor dit Superverjaardagsfeest dat jullie mijj gegeven hebben :cheer:!!!h
Dacato
Veelbetere Time warp als vorig jaar.­ Organisatie was goed.­ De namen waren ook naar het niveau zoals in Mannheim.­ Heb me in zaal 3 het best vermaakt, maar helaas viel Sven mij weer erg tegen, en ook Richie kon me in vergelijking met zijn set op Extrema totaal niet bekoren! Jammer toch...­Maar de grote feesten zijn voor mij eigenlijk wel passé.­
Damster Partylover
Zkr een mooi feest! Zalen, geluid en sfeer waren allemaal goed! Alleen op het einde heb ik me echt gestoord aan de duizenden zakkenrolllers! Heb het laaste uur met mijn handen in mijn zakken gelopen ter bescherming
Helroy
Vorig jaar was et NOG vetter, maar toch geweldig vermaakt de hele avond, iig op naar de volgende!
b0eb0e
ik weet het niet was hem niet helemaal! prima vermaakt maar niet echt timewarp gevoel
xPunkyFishx
Lijkt wel of ik op een heel ander feestje ben geweest; niets dan dansende, vrolijke en gezellige mensen tegengekomen!! Blijkbaar moet je het feestje dan toch zelf maken :p :cheer::cheer::cheer:
***Amber***
Helaas niet wat ik er van verwacht had, locatie was ook niet echt top en het geluid stond te zacht en het tempo :-( Het tempo zat er ook nergens echt lekker in. Zelfs bij Chris Liebing heb ik niet lekker kunnen rammen!! :-S Dankzij de vele bekenden wel een hele gezellige avond gehad, dat dan weer wel ;-)
Eerste keer maar ook de laatste keer.­ Slecht georganiseerd, zat totaal geen lijn in de indeling van de zalen.­ Ben gegaan door de dikke line-up, maar viel vies tegen.­ Dj's die lomp knallen normaal, bouwden nu op naar iets om vervolgens voor het hoogtepunt weer terug te zakken in slappe techno! Het toppunt was nog wel dat het volume bij Miss Djax &­ Mike Drama ineens een stuk zachter stond.­ Alleen Underworld was vet!
Dj Hydra
top feestje
waar was de dj in the main rond 2 of 3 uur??
Evans
genoten van eerste tot laatste seconde!!! Super!
Zoniet­dantog­h!!
gekkehause:D
PE@NUT
Was gezellig maar volgende keer wel lasers!
Ern@
Heb volgens mij meer (rond) gelopen dan gedanst! Maar heb me best goed vermaakt :)
Flipse
het was een geslaagde avond het was perfect!!! Djax & Drama wat een heerlijk gebeuk! Thx voor de gastenlijst :-D
Rensks
Enorm genoten en niets op aan te merken! Veel tijd doorgebracht in de discozaal en Extrawelt was ook weer fantastisch.­
Liess O:)
Super.­ Alleen jammer dat ik me ogen dicht moest houden zodat je die saaie stil staande mensen niet zag!
Top feesje! Wat wel echt hilarisch was: de digitale borden boven de bar, met de mededeling dat er geen drank onder de 16 jaar werd geschonken. Ehm...het feest is voor 18+....:roflol:
Lot0810
Net zoals vorig jaar: GENOTEN :) Wat een goed feest, op naar volgend jaar!!
rubkeee
Wat heb ik me vermaakt in die disco zaal , helemaal vooraan de ekteekte spacers
RMS043
vanaf 3uur was zaal 3 GEKK!!!! GOED FEESTJE!
wombat
Boven verwachting, deze.­ Ondanks de vele tokkies geen opstootje gezien.­ Geluid was overal loepzuiver, personeel aardig, security relaxt.­ Zalen mooi te belopen.­ Hoogtepunten: Dettmann, Klock, Extrawelt, Loco Dice.­ De discozaal was ook zeer geslaagd, met dat tapijt.­ Volgend jaar weer hier graag, en dan wel met Tensnake!
Michel de Hey, Tanzman, Extrawelt en de fucking Disco stage...­ in één woord gruweLUHK!! overal in de zalen dikke sound, dat is wel eens anders.­ Vette visuals.­ Top sfeer.­ Jammer dat de bar zo ver weg was als je vooraan stond.­ Gewoon dikke shit, zoals t hoort.­ Ohja, epische after..­ Pieuw pieuw!!
zeer geslaagd feestje, wel wat kil.­ op naar mannheim!!
patateter
Wat een vet feest!!! underworld, Clock, Dettmann, Liebing Geweldig en een zalige afsluiter Djax & Drama :-D
ED-WIN
genieten, genieten, genieten, op naar Mannheim?!
snoos
Niet aan verwachting voldaan of eerdere edities Nl kunnen evenaren, ondanks beloftes tegenvallend licht, tamme sets ....­ Marco carola en battle met drama maakte t nog goed.­ Al met al matig!
BENTE .
Extrawelt (l)
Poelen
teveel goede namen om van allemaal te kunnen genieten, wat ee heerlijke nacht.­ Henrik Schwarz en Chris Liebing echt koning!!!!
Denneke,,!
Ben Klock en Marcel Dettmann <3 Maar 2.­75 per bon? RONDUIT BELACHELIJK!!!
<DEREK>
super relax feeest lekker vaag lope space
Nadine^
Kippenvel bij Born Slippy en Marcel Dettman, Paul Ritch, Benny en Darko esser, wat heb ik vreselijk van hun genoten!!! Minder vond ik de prijzen van munten en het drinken en kluisjes.­ En vergeet de duitse beveiligers niet.­
Jazla
Zeer geslaagd feest weer! Goede sets gehoord, vond alleen Tanzmann een beetje tegenvallen had daar juist zulke hoge verwachtingen van na vorig jaar. Prima locatie, lekker overal de ruimte om een goed plekje te vinden, vind dit echt wel beter dan de veel te drukke maassilo ondanks dat het misschien wat minder sfeer heeft en hier ook genoeg barren en WC's. Dat er geen lasers waren heb ik niet eens gemerkt, zegt al genoeg wat the fuck heb je daaraan. Strobo's waren af en toe wel leuk voor de space :).
Waar Zit Je?
Het was gewoon super :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ronald
Karotte en Loco Dice toppers van de avond, Väth viel wéér tegen, Hawtin herinner is ook niet echt blijven hangen.­ Volgende keer op naar de nieuwe talenten!!!
Frank.
Lang geleden dat ik naar een binnen feest ben geweest.. En ik ga verloppig ook niet meer.. :-( Ik vond Time warp maar een beetje matig!! Slecht geluid, gladde vloeren, zalen erg koud of bloed heet, kettigen gejat , vriendin haar nieuwe foon kwijt :-( Een meisje in epileptishe status en niemand die zich er druk over maakt,.. EHBO erg laat ter plaatse :-( En totaal geen sfeer!! :-( Onderling hebben we het leuk gehaden en aansluitend een geweldige after gehad (l) Maar Time warp was zeker geen 70euro waard!!
D Straighten
Ja was weer een heerlijk feest!! goed geregeld allemaal, alleen jammer dat er aan het eind in elke zaal hetzelfde gedraaid wordt...­
Tom R
Underworld &­ Karotte lekker hoor
*maud*
Extrawelt met kop en schouders boven iedereen uit!! :respect: Totally in love met de discoarea met vloerbedekking, lampenkappen en discobollen.. hemels met Todd Terje & Prins Thomas (L) Donnerkuppel :kwijl: Verder: Schwarz -Tanzmann - Carola!!
propper09
+­ puntje, beter als vorig jaar! maar de eerste 2 edities zijn blijkbaar niet meer te overtreffen.­
Spaceknien
Erg gezellig feestje, Extrawelt & Klock :respect:
1ste keer Time Warp en zeker niet de laatste! Heb echt de hele nacht staan genieten (L)
Viz84
Alleen maar goeie sets gehoord :) . Geluid prima, organisatie ook top. (Y)
David jd
Gruwelijk ! Alles prima georganiseerd. Er waren wat hoekjes met tam publiek maar over het algemeen voldoende feestende en dansende mensen gezien (y) Extrawelt,Remy, Secret cinema,Paul Ritch, Chris Liebing...allemaal super :D
0187Sander
Extrawelt en Karotte waren heel vet!! Beetje jammer dat ik area 6 pas rond 3 uur in ging, want dat was absoluut geweldig!!! Todd Terje en Prins Thomas, wat een helden!
crazzzy*
Ik vond het een topfeest(Y) Na lange tijd weer eens een hele zaal tegelijk los zien gaan! Muziek was geweldig! Alles prima geregeld! De aankleding was mooi... Maar... ouderwets of niet... Ik heb de lasers echt gemist... Maar dat was dan ook het enige :cheer:... Verder gruwelijk :respect:
Monika Kruse draaide leuk, Underworld :respect: Karotte voor t eerst gehoord...prima te doen! daarna beetje rondgelopen en overal en nergens gestaan... Al met al erg vermaakt en gezellig gehad! leuke mensen gesproken en veel gelachen.. Hulde voor de wc's en de barren!! (Y)
MegaBASs
Geweldig! Kan er niets anders van maken.­ Van Michel de Hey tot aan Marco Carola genoten van alle fijne muziek.­ Underworld was vet, maar gedateerd.­ Henrik Schwarz en Paul Ritch daarintegen...­ Vernieuwend geniaal!
Deguh
Zeurpietjes..­ Oke het is geen maassilo..­ maar wat was het muzikaal een heerlijk feestje! Carola, Benny &­ Darko oei oei oei
Tim.S
Ben Klock, Marcel Dettmann, alweer helden van de avond!
Caatje btbw
Drama en djaxx, zonder jullie geen feestje... Heerlijk gedraaid weer!!! :respect:
Loedi
Ohh man,, Pure beleving!! Eindelijk weer een keer grove techno meegemaakt..­­ Liebing.­­ Slater..­­ Detmann..­­ &­­ ook extrawelt was hem de laatste 20 minuten aardig aan het beuken...­­ Underworld was een mooie inkomer,, Verder ontspannen nog eens mijn vrienden opgezocht bij loco dice en Karotte..­­ Om vervolgens 10 minuten later weer vooraan de linie te staan knallen in area 5..­­
WAUW Underworld (L)
janner.
vond het eigenlijk best vet! dikke sets gehoord van klock, boris en lauhaus, todd terje en prins thomas! wel blij dat ik geen 65e heb betaald :)
71 Kilo Tom
Gruwelijk feest!! Hawtin, Extrawelt &­ Tanzmann
Unkown11
Klock en Dettmann wederom heer en meester !
Elollie
Dansen dansen dansen en dansen. Brabantse gezelligheid reunited op TW (L)
kelv1n
Prima vermaakt, maar dit kwam echt niet door het feest...­ voor 65 euro ben je gewoon heel erg hard genaait en dan ook nog 2.­75 voor een bon echt belachelijk!! Geen time warp meer voor mij
Mush
Heel fijn! Kruse, Extrawelt, Dice, Hawtin :respect:
Wouterius
Hawtin!
Mr Mindsynth
Gewoon topfeest, alles in orde, Liebing erg goed (maar niet beter als Collabs op STRP) &­ Hawtin gewoon uberbriljant zoals altijd......­ Had van mij nog wel een paar uur langer mogen duren!!!
*BEE*
Karotte bij binnenkomst gelijk met de sfeer mee in het tempo :woop: daarna Paul Ritch erg vet, Loco dice ook goed en Marco Carola niet verkeerd maar kon beter, beetje eentonig soms
Fenno..!!
goede feesie hooorr..­! lekker dicht bij elkaar allemaal..­ geluid bij Djax viel tegen daaom naar Carola gegaan..­ vooral geen spijt van gehad! HELD..­!
Dani-@­w@­kening
Heb de lazers gemist en vindt awakenings toch nog altijd beter
Daanic
Ik miste ook wel de lasers.. dat hoort er gewoon bij en zeker bij een entree van 65 !! Verder goed gemaakt op ons eerste grote technofeest! :)
Feest van het jaar!!! Rest kan alleen nog maar een teleurstelling zijn de komende maanden. En mensen die alleen weten te piepen dat er geen lasers waren moeten voortaan echt niet meer komen! We leven niet meer in de '90's :s
lindaaatje
Heerlijk feestje!
Saint.
waar zijn de lasers gebleven? secret sinema remy waren de bom
Timba1983
Extrawelt was briljant.­ Positief verrast door Henrik Schwarz!
Skert
Benny &­ Darko leken wel op een soort oldschool-tour.­ vet!
Bigboldy
Karotte! Liebing! Richie Hawtin! Miss Djax vs Mike Drama! Mooie nacht, maar deze Brabantse nacht duurde niet lang genoeg! ;)
Doctor D.
Geen lasers??
Twee Meter Peter
Heeeeel vet feest (Y)
Kwebbel
Complimenten voor de organisatie; alles zat goed in elkaar van lockers, wc, drinken bestellen tot aan voldoende ruimte en dus een veilig gevoel (y) Underworld KIPPENVEL verder zaal 3 meeste favoriet voor mij deze avond. Lekker feestje :-)
Johnny V
Top geregeld!! Liebing held van de avond! (Y)
Bowie
Benny Rodrigues en Darko Esser veruit de beste set van de avond.­ Wat was dat genietuh, helemaal toen Benny nog iets langer doorging.­
Kaatje Karbonaatje
Begonnen met Michel de Hey :p :-p, Monika (y) Underworld :kwijl: :k :-k en werelds genoten van REMY en secret cinema !!! Loco Dice en Marco waren goed, wel een beetje hete zaal, Hawtin was ook lekker .
Terror teun
Onderhoudend, maar blijft toch brabant...­ Italo boys: als je 1000km moet reizen om een feestje mee te maken hoe zielig heb je het dan voor elkaar in je eigen land?
Riggus
Leuk feestje! Beter dan verwacht! Die set van Richie Hawtin :P
Vassie
Wat een feest. Super sfeer. Underworld was gewoon op en top. De disco zaal was super en als afsluiter Miss Djax & Mike Drama. Een betere nacht kan je niet wensen :)
addictive
Zaal 6 niet uitgeweest, dat was gewoon perfect.­ Prins Tomas, Gerd Janson, tapijt op de grond, dus lekker kunnen dansen en zitten
Ramco
fokking luke slater geniaal weer
Moweeno
Voor de sfeer moest je in de disco zaal zijn! :LIEF: Todd Terje!
Super goed, prachtig mooi feestje! Dikke complimenten voor Evotions!!
>>Remon<<
Geweldig 10 keer beter dan vorig jaar.­Monika Kruse,Underworld, Ritch,Liebing en Richie Hawtin als afsluiter allemaal erg vet!
BussoLoco]
vette nacht gehad zeker weten maar voor die 65 euro +­ 2,75 voor n biertje en 5,50 voor n flesje water vond ik het niet echt zoals ik het verwacht had...­
ML08
LOCO,KAROTTE,RITCH,LIEBING !
GuidJ
Een geweldig omdat: Richie Hawtin, Extrawelt, Gerd Janson en Prins Thomas
Linnfox.
Extrawelt!!!!!!!
It's a rave Dave
was een tof feest met een hoop gezelligheid en teveel bewakers...­
Plons de Kicker
jajaja, het was de moeite zeker waard :)
Lukesl­ater1f­an
Slaterrrrrr en Liebinggggg masterrrrrrrrrrssssssss
WiiM
Geweldige editie! In vergelijking met vorig jaar ook zoveel beter geregeld! Nergens lang hoeven wachten, goede temperaturen en fijne sfeer (: Danku evotions (:
RobbieDG
Extrawelt en Karotte super, voelde als Mannheim.­ Sfeer wel net iets minder.­ Jammer van die Italianen die je willen verkopen...­
JolienArt
Genoeg ruimte gehad om te genieten!
TECHN:­yes:NE­ES
Wat een vet feest! wie had dat ooit gedacht! sfeertje top! organisatie prima! nergens lang wachten :) klock erg vet! dettmann iets minder dan klock.. PAUL RITCH was echt absurd vet! :D karotte goed te pruimen! underworld (n) HAWTIN.. BANGBANG :bounce:
Zeer goed feestje, toplocatie, goed aangekleed en ingedeeld.­ Lekker!
Micka
Zaal 5 was wel the place to be, dikke sets en die visuals waren briljant.­ Klock een hele dikke set, maar die set van Liebing sloeg alles.­ Denk wel de beste set die ik van hem heb gehoord.­ Verder waren Extrawelt en Carola ook erg goed bezig.­ Geweldig feest volgend jaar ben ik er zeker weer bij.­
Het was weer unne lekkere editie.­ Op naar thuisbasis Mannheim
leuke avond gehad! LOCO en MARCO HELDEN!! By the way... hulde voor de organisatie mag ook gezegd worden :)
EVOTIONS BEDANKT!! Geweldig genoten! Wat een GRUWELIJK geluid, GEWELDIGE decors én wat was het KNUS ondanks de grote locatie(Y):d Zaal 3 ging LOS! :respect: -> TANZMAN - KAROTTE - UNDERWORLD - MARCO CAROLA :LIEF: Stilstaan was onmogelijk!! :p Tot volgend jaar! (Y)
RiK :bounce:
Prettig.­ Erg, erg prettig.­
Echt te weinig bass.­ Je moet die techno voelen rollen door je lichaam, soms voelde ik m niet eens aan mn voeten.­
Æcium
dit was echt gewoon geniaal
The KLIT Commander
Eerste echte techno feest..­ volop genoten van vooral Underworld, Secret cinema, Karotte en Hawtin! Topsfeertje en wat een licht en geluid +­ goede locatie..­ wanneer is de volgende?
stefotronic
slater man van de avond
Drugshond
Supervet, vooral Ben Klock en Dettmann!
joop
underworld top karotte top feest top alleen de drank was best duur
Zeer geslaagd feest! Klock, Ritch en Liebing helden van de avond!
P4ULuZ
Heerlijk feestje!
Franky Dux
Alles goed geregeld, volwassen publiek, licht en geluid top en muziek was super, kortom top feest !!!!
Belliger
ondanks prima line-up en bij vlagen heerlijk doordenderende techno, matig in vervoering gebracht publiek....­
Technoboy45
Komt nog niet in de buurt van Awake.­ Slecht geluid en teveel buitenlanders die de sfeer verpesten.­ Vooral die Itals.­ Zaal 1 was mooi verlicht maar de rest was mager vergeleken met Mannheim.­
SANNET__
Het was heerlijk, jammer van het tamme publiek.­ Extrawelt en Paul Ritch FANTASTISCH
Fillow
Blij dat bij binnenkomst Marcel Detmann en daarna Paul Ritch live nog top warren.­ De rest was echt waardeloos! Echt wat een kutfeest!
markmark
binnenkomst goed! luke slater baas! de rest allemaal klote! met het publiek erbij.­
TechnoToi
underworld! :respect:
!:bounce:!
Heerlijk feest, blijf 't een top locatie vinden:yes:
Rik K.
1ste keer Timewarp. Wat een gruwelijk feest zeg!:D op naar Manheim!
Yzco
Was wel ok, matig geluid en ontzettend tam publiek.­ Chris Liebing was erg goed ! Afgesloten bij Djax en Drama, nice !!
!!!Pimmetje!!!
Viel erg tegen, kreeg weinig waar voor je geld!!! Daar komt de prijs van 2,75 per bonnetje nog eens bij!! Marco Carola heeft mijn nacht toch nog weten te redden!! HELD
partyelmar
Verheugde me al maanden op dit feest, maar is het niet geworden. Wel lekker gedraait, S-C & REM|Y :respect:
TechnoMigs!
Benny Rodrigues en Darko Esser zeer verrassende set! Marco Carola niet de Techno van ouds die ik wilde horen, maar wat was het een vette set! Oude of nieuwe stijl hij blijft goed! Heb wel het idee gehad dat er veel mensen waren die het niet helemaal begrepen die niet uit hun dak gaan maar iedereen aan zitten te kijken.­ Kijk voor je en knallen!
Extrawelt, Paul Ritch, Loco Dice en Marco Carola! Vette nacht gehad :D
O-Boy
Was een mooi feestje, heerlijk gewerkt! Hoop dat de mensen blij zijn met hun lollie's die ze bij onze kraam bij de DISCO area hebben gekocht ;), BTW mega zaal jammer dat ik DJAX gemist heb op Main :(!
Paulus de Kalebouter
Hulde voor de organisatie! :respect: Meesterlijke productie. Begonnen bij SeeBase wat erg lekker klonk en vanaf Underworld (héérlijk :)) in zaal 1 blijven staan. Hawtin is koning! (Y) Mooie nacht! :)

Line-up & Timetable Time Warp Holland

1Main
21:30 - 23:30:  Duitsland techno, house
23:30 - 01:00: Live: Verenigd Koninkrijk
01:00 - 02:00: Live: Duitsland house, techno
02:00 - 05:00:  Duitsland house, techno
05:00 - 07:00:  Canada techno
Visuals: Duitsland
Visuals: Duitsland house, techno, drum & bass, urban
2Double Dutch
20:00 - 23:00:  techno, house
house, techno
23:00 - 01:00:  house, techno
house, techno
01:00 - 03:00:  house, techno
03:00 - 05:00:  house
house, techno, drum & bass, dubstep
05:00 - 07:00:  techno
techno
Visuals:
3Techno
20:00 - 22:00:  techno, house
22:00 - 00:00:  Duitsland house, techno
00:00 - 01:00: Live: Duitsland techno, trance
01:00 - 03:00:  Duitsland techno, house
03:00 - 05:00:  Tunesië Duitsland house, urban
05:00 - 07:00:  Italië techno
Visuals: Portugal
5Techno
+
20:00 - 21:30:  Verenigd Koninkrijk Duitsland house, techno
21:30 - 23:00:  house, techno
23:00 - 00:30:  Duitsland house, techno
00:30 - 02:00:  Duitsland techno, house
02:00 - 03:00: Live: Frankrijk techno
03:00 - 05:00:  Duitsland techno
05:00 - 07:00:  Verenigd Koninkrijk techno
Visuals: Hongarije
6Disco
20:00 - 22:00:  Duitsland techno
22:00 - 00:00:  Zwitserland
00:00 - 02:00:  Duitsland house
02:00 - 04:00:  Noorwegen
04:00 - 05:00: Live: Duitsland house, techno
05:00 - 07:00:  Noorwegen
Nieuws
Time Warp Holland 2011
22 december 2011
Na eerdere edities in Mannheim en Milaan sloot Time Warp sloot vorige week het jaar af in Nederland. Het was een nacht vol nieuwe dingen. Techno innovator Richie Hawtin verraste het publiek met een nieuw showconcept, Underworld beleefde een debuut en Sven Väth draaide voor het grootste projectiescherm dat ooit op een feest in Nederland te zien was 6
Nog een kleine week te gaan en de vierde editie van Time Warp Holland is een feit. De afgelopen maanden zijn honderden reacties te zien geweest over de uitzonderlijk sterke line-up en velen daarvan gingen over timetable. 20
Over een uniek duo gesproken. Time Warp NL heeft er zaterdag 10 december wel een paar staan, van Benny & Darko tot Djax & Drama. Voordat deze zwaargewichten het podium betreden krijgt de Double Dutch area in de Brabanthallen echter een primeur met de allereerste back2back-set van twee ware levende legendes: dj Remy Unger en Secret Cinema. Oftewel, hoe Haagse house en Rotterdamse techno elkaar eindelijk vinden in Den Bosch. 11
Hoe hard zullen ze gaan, het gelegenheidsduo Miss Djax en Mike Drama, wanneer ze de Double Dutch area op Time Warp afsluiten? Beide dj's hebben ervaring met het opblazen van dansvloeren met energieke, gejaagde techno, op zaterdag 10 december gaan beiden elkaar tot hogere geluidsclimaxen pushen tijdens een unieke back2back-set op Time Warp. Oftewel, hoe het dak van de Brabanthallen die nacht eens even stevig wordt getest.. 23
Extrawelt is terug met een nieuw album, 'In Aufruhr'. Een plaat waar het Hamburgs duo de grenzen van hun muzikale spectrum vakkundig oprekt, bloedstollende elektronica en subtiele clubtunes. Kortom, een mooie belofte voor hun set op Time Warp, zaterdag 10 december in de Brabanthallen – maak je klaar voor gevoelstechno uit een andere wereld. 9
Het is een lange historie die Chris Liebing deelt met Time Warp. Is hij in Mannheim al jarenlang een vaste gast, ook de Nederlandse editie van het evenement is inmiddels zijn tweede thuis. Tel hierbij op de warme band die de Duitser heeft met de Hollandse technoscene en het belooft iets bijzonders te worden, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch. 'Een feest dat altijd trouw is gebleven aan haar underground karakter', aldus Liebing in een exclusieve Time Warp videospecial. 21
Hollands glorie op Time Warp NL, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, 's-Hertogenbosch, wanneer het evenement voor het eerst in haar bestaan een heuse Double Dutch area presenteert. Verwacht hier een serie opvallende back2back-sessies uit de Hollandse school, waaronder de terugkeer van dynamisch duo Benny Rodrigues en Darko Esser. Wat heet, mogen de woorden legendarisch en veelbelovend al uit de kast? 14
Time Warp NL heeft haar line-up compleet. Met laatste toevoegingen Richie Hawtin, Luke Slater, Gerd Janson en Tommy Four Seven kan er gerust gesproken worden van een ultiem programma, zaterdag 10 december in de Brabanthallen, Den Bosch. Kortom, laat de voorpret beginnen! 31
Time Warp Holland
9 augustus 2011
De line-up is bekend, er is een nieuwe locatie en de verwachtingen zijn hoog gespannen voor de vierde editie van Time Warp Holland. Op zaterdag 10 december is het zover wanneer Den Bosch het meetingpoint wordt voor duizenden partygangers uit heel Europa. 62
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Time Warp Holland 2011 @ Brabanthallen f:techno166
TK: Utrecht goes Time Warp Holland (busreis) buscar3
TK: Time Warp tickets4
TK: (gesloten) Utrecht goes Time Warp Holland (busreis) buscar1
TK: (gesloten) Utrecht goes Time Warp Holland (busreis) buscar1

3024 opmerkingen

Ik heb nog nooit een DJ instructies gegeven.­ Dat is artistieke vrijheid.­ Je hebt vooraf wel een bepaalde verwachting bij het samenstellen van de timetable en of het een beetje gaat kloppen maar als je iemand instructies moet geven zeg je daar eigenlijk mee dat je geen vertrouwen hebt in diens kunnen.­ Ik heb geen idee waarom Richie draaide wat hij draaide en ik geef er verder ook geen waardeoordeel over want wat de een te slap vindt is voor de ander juist weer heerlijk.­ Kan me wel voorstellen dat als je weet dat Miss Djax en Luke Slater in andere zalen staan je dan ook niet zwaar gaat lopen rossen.­ Maar eigenlijk denk ik dat Richie gewoon draaide waar hij zin in had.­ Het was een experiment en opmaat naar nog meer synergie tussen licht en geluid dat ongetwijfeld een vervolg krijgt...­

Thanks Tjeerdo! Was ik gewoon benieuwd naar, duidelijk antwoord!

Richie draait eigenlijk nooit muziek waar je "­even kunt gaan kijken"­ maar als je er wat langer staat neemt de muziek je mee.­ Ik vond het ook een erg lekkere set!

Richie moet je inderdaad altijd een langere tijd aanhoren, maar op de een of andere manier weet hij me op grote feesten in NL nooit te raken. Wellicht ook door de tamme sfeer hier in NL ofzo. Maar in Ibiza, Duitsland, Belgie gaat het meer los en draait ie toch anders op de een of andere manier. In de Paradiso draait ie trouwens ook vaak subliem, maar dan heeft ie langer de tijd.
Ach ja misschien kwam het ook door de vette set van Benny en Darko daarvoor, die vol zat met techno classics :-)
Richie is wederom mijn held haha.­ Intens genoten van zijn muziek.­
Uitspraak van kühn! op donderdag 15 december 2011 om 20:45:
in die tijd speelde internet een veel minder grote rol.­ Daarvoor natuurlijk nog minder.­ Misschien moeten we ook niet vergeten dat de beste man rond de 45 is, al 30 jaar draait, inmiddels vader is geworden van Tiga en zijn wilde haren misschien aan het verliezen is.­ Hij heeft zijn sporen dubbel en dwars verdiend en was een van de eerste die 34 uur aan een stuk draaide (denk OMEN sluiting) Dat hij toen de beste platen had klopt, hij had ook minder concurrentie, dat is nu anders.­ Iedereen kan tegenwoordig aan de beste tracks komen.­ Promo's vliegen over het internet.­ Ik ben altijd väthischist geweest en heb hem vaak genoeg op zijn best gezien.­ Tegenwoordig vind ik zijn sound ook niet meer zo geweldig.­ Misschien moet hij wat meer naar kleine zaaltjes...­ of stoppen.­ Maar dat zal hij niet doen en dat hoef hij ook niet van mij.­

Ben het sowieso eens over het feit dat hij zijn sporen dubbel en dwars heeft verdient. Hij heeft in de jaren 2003 tot 2007 techno eigenlijk naar de massa gebracht. Kijk maar is naar het begin van de Cocoonfeesten in NL. Wat is het publiek daar veranderd in de jaren. Ik denk dat hij wel een hele grote rol heeft gespeeld in het groot maken van de techno/minimal scene samen met Richie..
(tuurlijk waren ze allebei al veeeeeel langer bezig, maar daarvoor was het toch nog niet echt voor de massa. Het is natuurlijk weer een andere discussie of iedereen dat goed/leuk vind dat nu ook het zien en gezien worden op veel technofeestjes "erbij hoort")

Maarja.. daar hebben we op dit moment als we bij een set gaan kijken vrij weinig aan..
laatste aanpassing
DOWNLOAD Miss Djax & Mike Drama 4 deck set at Time Warp Holland 2011:

laatste aanpassing
kühn!
Artiest Q-N
Uitspraak van Technofreak op vrijdag 16 december 2011 om 14:04:
daar hebben we op dit moment als we bij een set gaan kijken vrij weinig aan

klopt
klinkt erg lekker dat filmpie van marco, is die set al ergens?
Uitspraak van Djax Records op vrijdag 16 december 2011 om 14:30:
Miss Djax &­ Mike Drama 4 deck set at Time Warp Holland 2011

Nice nice nice!!!! Thankxxxxx
Opzoek naar de set van Marco Carola king of kings <3 ....­ iemand ?
Uitspraak van Booz op zaterdag 17 december 2011 om 15:29:
Opzoek naar de set van Marco Carola king of kings <3 ....­ iemand ?

heb overal gezocht maar die is nog niet op internet!!
hoop dat het wel gaat gebeuren!! er staan al wel wat van tw op!!
Uitspraak van Karamba op zaterdag 17 december 2011 om 15:57:
Opzoek naar de set van Marco Carola king of kings <3 ....­ iemand ?


Uitspraak van Karamba op zaterdag 17 december 2011 om 15:57:
heb overal gezocht maar die is nog niet op internet!!
hoop dat het wel gaat gebeuren!! er staan al wel wat van tw op!!

Hoop er niet te veel van jongens. Ik weet bijna zeker dat het niet gaat gebeuren. Carola is de gestoordste geheimschrijver.
Uitspraak van Karamba op zaterdag 17 december 2011 om 15:57:
er staan al wel wat van tw op

waar dan? :)
Uitspraak van Booz op zaterdag 17 december 2011 om 17:13:
waar dan?

http://www.liveset.nl/forum/viewtopic.php?f=21&t=33700
Powel
Artiest Powel
Uitspraak van Technofreak op donderdag 15 december 2011 om 15:20:
Uitspraak van papamichie op maandag 12 december 2011 om 16:22:
Uitspraak van Floortjahh op maandag 12 december 2011 om 12:29:
Ligt het nou aan mij of lijkt t erop dat Sven Vath er de laatste tijd niet meer zo'n zin in heeft?


Ik vind er ook niks meer aan...­ Klinkt voor geen meter meer

Sven is al 10 jaar niet meer de oude zoals we hem echt kennen, maargoed het is ook een zakenman he

10 jaar is niet waar..­ ik denk dat zijn hoogtepunt van 2004 tot 2006 misschien zelfs 2007 lag..­ toen had hij meestal de vetste nieuwe platen en hoorde je alle vette platen bij hem als 1 van de eerste..­ daarna is het idd wat minder geworden.­

Nouuu heb de beste man gezien op de Cocoon closing in Ibiza dit jaar en trust me hij heeft het echt nog steeds. Echt een ontzettend dikke 6 uurs set waar ik met groot ongeloof naar heb staan luisteren. Maar met Sven weet je nooit wat te verwachten en helaaas zitten er ook tegenvallers tussen. Heb hem op TW niet echt gehoord maar bv Cocoon tijdens ADE dit jaar ... tja ik werd er niet wild van terwijl die bij Extrema behoorlijk stond te beuken. Better luck next time zeg ik maar ;)
Uitspraak van RiK :bounce: op donderdag 15 december 2011 om 16:28:
Op TW laatste stuk van z'n set mee gepakt, en vond het muzikaal echt verre van interessant.­

Ja, het lijkt wel of het elk jaar "minimaler" wordt, ik hoopte op een set zoals zijn Tsugi podcast. Maar van de andere kant Sven en Richie zijn wel pioniers dus zullen ze altijd vooruitstrevend blijven en nieuwe producties blijven draaien ook al zijn die nieuwe platen niet zo vet als de klappers van een paar jaar terug.
lol Jim, Hawtin minimaler dan een paar jaar terug :roflol:

echt hilarisch
Uitspraak van Powel op zondag 18 december 2011 om 13:27:
Heb hem op TW niet echt gehoord maar bv Cocoon tijdens ADE dit jaar ... tja ik werd er niet wild van terwijl die bij Extrema behoorlijk stond te beuken. Better luck next time zeg ik maar ;)

Haha, grappig. Ik vond Sven juist beter op ADE dan op Extrema draaien.
Tja...iets met 'smaak' en 'niet discussiëren'. ;)
Het laatste uurtje van hem op TW vond ik trouwens ook iets te saai. Verder blijft t n held. :)
Uitspraak van Djax Records op vrijdag 16 december 2011 om 00:29:
Short aftermovie from 4 deck set Miss Djax vs Mike Drama at Time Warp Holland 2011.­

lekkere kopjes in dat publiek
waarom staat gerd janson niet bij de credits in de aftermovie???
Uitspraak van kühn! op woensdag 21 december 2011 om 08:54:
waarom staat gerd janson niet bij de credits in de aftermovie???

Waarschijnlijk omdat ie niet in beeld kwam ;)
Waarom kan ik die van Paul Ritch nergens vinden? Die was echt vet!
Luister nu die van Karotte maar die was ook echt super! :woop: echt staan swingen woeeeeeei :woop: volgend jaar zeker weer..
 
ohh ik heb wel weer zin in een feestje zoals deze hoor!
Uitspraak van Nhvh op maandag 19 december 2011 om 17:01:
Geluidskwaliteit is bagger, excuses.­ Maar weet iemand toevallig welke remix/edit/versie Prins Thomas hier draait van You Make me Feel (Mighty Real)?

Misschien een beetje laat, maar het is deze versie:

http://www.youtube.com/watch?v=q98i6_CIixc
Uitspraak van Eek-A-Mouse op maandag 23 januari 2012 om 12:25:
Misschien een beetje laat, maar het is deze versie:

Aah top! Bedankt
Kan iemand mij vertellen/helpen met het vinden van de set van marco carolla en loco dice (timewarp)? Ben benieuwd..­