Partyflock
 

Summerlake Outdoor Festival

foto's Facebook
album,211 · zeer goed · ical
Summerlake Outdoor Festival
11 juli 2011
Summerlake Outdoor Festival
11 juli 2011
georganiseerd door Site Site
hosts: Grotesque, Solid Grooves afbeeldingen aanpassen

Wijkpark Molenvliet (buiten) op de kaart
Waardsebaan
Woerden
Nederland🇳🇱
house × 10, techno × 10, trance × 9, progressive trance × 7, club × 3, electro × 3, hard techno × 2, minimal × 2, classics × 1, groove × 1, latin × 1, funk

Tickets & prijzen Summerlake Outdoor Festival

Early bird:€ 22,50tot 31 mei 2011
Voorverkoop:€ 29,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Winactie (gesloten)
Verslag
Door D2W (542).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig5020%
zeer goed10140%
goed7028%
ok187%
voldoende94%
onvoldoende1
slecht0
zeer slecht0
waardeloos21%

41 waarderingen

_­MeiidJee*­89_­
Vond het lastig om de weg te vinden zonder navigatie (had ik tijdelijk niet) of wegwijzers die er vorig jaar wel waren.. Was leuk om mn werkdag te eindigen met weer een leuk feestje :) Jochen was zoals verwacht weer menne held! maar heb me ook zeker goed vermaakt bij Artento, Adam Seller & Siedje. maar ook RAM en Lange waren goed te doen. Helaas daalde het niveau een beetje in bij Alex..
Artento had me toch een partij energie! Werd er vrolijk van. Alex zoog letterlijk alle energie uit me :( Sied knalde weer lekker door! Daarna lekker een bankje opgezocht om te kletsen en ook nog ff in de hardtechnotent gestaan om te raggen :bounce: WOW! en t vuurwerk (L)
Frank_trance
GEWELDIG vermaakt, wat een heerlijk feest was dit weer :cheer:
vreemd feesie...maar wel lekker....heb me prima vermaakt. Goed voor de conditie want bleef maar heen en weer hobbelen van de ene naar de andere tent en binnen en buiten...hihi
DJ Cin-D
Echt een super dag gehad! Sfeer super, muziek goed, terrein goed verzorgd met twee grote tenten... toppie!
AEsthetic
Het wordt elk jaar beter en beter!!!
Djax top! verder gezellig :)
Party all the time R.­I.­P 12-05-2017 +­
Hij was lekker vertoeven in de Grotesque stage !!
Gilds
Super gezellig goed vermaakt en Big Up voor de organisatie ik kwam niks te kort Summer lake 2011 Rocks
Pietur
Lekker klein en gezellig feestje!
Meira
Prima feest, sfeer was goed ,vooral in de Grotesque tent geweest!
Coennie
Grotesque Stage !! was het gezelligst lekker feestje buiten of in de tent
Goed te pruimen!!
mc disley
superknalfeesje solid groove(y) see ya next time :bounce:
Raycer
Topdaggie gehad in Woerden. De hele dag in de Grotesquetent geweest en me prima vermaakt. Artento Divini, Jochem Miller, Sied van Riel en Lange :respect: En bijna al m'n vriendjes en vriendinnetjes om me heen (L) LUV YA (L) Een mooie afsluiting van m'n festivalseizoen!! Op naar 15 oktober in Factory010...
Kippenhok
Was weer top :cheer: Artento Divini was voor mij de held van de avond :respect: En een :hug: voor al mn vriendjes en dinnetjes die erbij waren (zonder was mijn avond niet GE-WEL-DIG geweest)
P@ol@
Summerlake was weer GEWELDIG. elemaal eens met Andy van Touch Events!!! GrotesQue tent was voor mij the place to be. Wat was Jochen Miller weer goed bezig (y) (y)
PaSsiE(H)
Solid Grooves was lekker. Alleen het geluid niet geweldig, miste wat subs
Syntec
Heb me zeer goed vermaakt, niet al teveel op de organisatie aan te merken, alleen zonde dat je vooraan GrotesQue stage geen zicht op de DJ booth had. Lange held van de avond. :respect:
o7oEdDjuhh
Moooi feestje,, het weer viel nog mee en Luciën Foort en Artendo Divini draaide lekkere sexts! top!
Chillpad
Was weer genieten :jaja:!
Super naar de zin gehad! organisatie bedankt! tot volgende keer!
Secret Cinema, Remy, Invite & Djax.. pff..
Geweldig feest gehad in Grotesque tent...wat is dat toch top altijd!!! Sied en Jochen en Artento waren de toppers maar Lange en Ram met als afsluietr Wating waren ook super!
Wat een heerlijk feest, geweldige line-up, goede sfeer, perfecte voorzieningen. Dit event verdient veel meer aandacht door de geweldige opzet, juist omdat het niet te groot is, heeft dit soort festivals veel meer mijn voorkeur dan de hele grote events.
SfeerB­eheer.­.­
Gezellig,relaxed sfeertje,Jammer dat Vato op de mainstage niet goed tot zijn recht kwam,omdat naar onze mening het geluid niet helemaal jofel was. Bij Dance @the Park geweldig genoten van hun! In de grotesque was het goed vertoeven,erg gezellig gehad met een groepje partypeople uit Brabant! count me in,next year.
Schranzertje
Na een Dutje tijdens Remy (s), lekker ingekomen met Invite :) , en Keihard Losgegaan op Djax (L), met een heerlijke Knal afsluiting van Drama!! :respect:
F@RMER
Heerlijk feestje in Grotesque tent, Lange en RAM super!!!
Y1410
Prima feestje
Dancin Queen
Ik had een gezellige dag en leuke mensen ontmoet- bedankt!
NewBugs
Wat een leuk, klein, gezellig festival :-). Grotendeels in de Grotesque tent gestaan, er werd geweldig gedraaid. Wij hadden er eerlijk gezegd niet zoveel van verwacht, maar alles viel mee, zelfs 't weer :-)! Kortom: een topdag gehad!
Debby
Was top in de tent bij Grotesque, Ram sloot geweldig af! kijk nu al uit naar 15 oktober Grotesque in de factory :cheer:
Patje '78
Thanks for the support @ Grotesque Stage !!
Draakje71
Heb geweldig genoten!!!!! Was super feest!! Met super gezellige nieuwe partypeeps! Het laatste nummer van RAM "Waiting" mijn dag kon niet meer stuk, SUPER!! En voor mijn vriendinneke...bedankt..het was weer gezellig met je!!
Maaike..!!
Djax! Heldin
thedancer
Jochen Miller was mijn held van de avond Wat draaide hij lekker zeg! Alex vond ik wat rustig draaien. Sied voerde de tempo gelukkig wat op en gaf de zaal weer energie. Ram sloot heerlijk af.
Kaatje Karbonaatje
FAN TAS TISCH !! Leuke combi van verschillende stijlen gemaakt: Funkerman, Lucien Foort, REMY !!!, en aftrancen bij Lange en Ram (y)
!:bounce:!
Was weer erg gezellig in Woerden!!!
party-guru
Lekker feestje toch wel...heledag in grotesque gehangen, goed gedraaid,muv altex morph
Ben toch erg blij dat ik gegaan ben. leuk klein festival, Goed opgezet, vriendelijke personeel, snel drinken en sfeer was goed! Werd wel wat later pas druk. Gelukkig niet veel regen gezien of erg kort. Heb me super vermaakt in de grotesque tent. Werd soms wat flauw gedraaid maar Ram maakte de avond helemaal goed!!! Volgend jaar zeker weer! En als goede daad vandaag 2 mensen blij gemaakt met 2 vrijkaarten omdat zij hun kaarten waren vergeten.
LarsvB
Goed thuisfeestje!! En wat draaide Djax lekker:D :bounce:

Line-up Summerlake Outdoor Festival

1Slam!fm Mainstage
za 12:00 - 14:00:  house, trance
za 14:00 - 15:30:  house, techno
za 15:30 - 17:00:  house, trance
za 17:00 - 18:30:  house
za 18:30 - 20:00:  house, latin
· MC house
za 20:00 - 21:30:  house
za 21:30 - 23:00:  house
2Grotesque
za 12:00 - 13:00:  techno, house
za 13:00 - 14:00:  trance
za 14:00 - 15:00:  🇸🇰 trance
za 15:00 - 16:00:  trance, house
za 16:00 - 17:30:  🇩🇪 trance
za 17:30 - 19:00:  trance
za 19:00 - 20:30:  trance
za 20:30 - 22:00:  🇬🇧 techno, trance
za 22:00 - 23:00:  trance
3Solid Grooves
za 12:00 - 13:30:  techno
za 13:30 - 15:00:  house, techno
za 15:00 - 16:30:  techno
za 16:30 - 18:00:  techno
za 18:00 - 19:30:  house, techno
za 19:30 - 21:00:  techno
za 21:00 - 22:00:  · live techno, hard techno
za 22:00 - 23:00:  techno, hard techno

Nieuws

Summerlake Outdoor
12 september 2011
Heel festival liefhebbend Nederland is er klaar voor? Iedereen snakt naar een zonovergoten en onvergetelijke 5e editie van het Summerlake Outdoor Festival! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Vandaag maakt organisatie First2Dance de volledige timetable en laatste informatie bekend voor een waanzinnige afsluiting van het festivalseizoen 2011! 9
Nog twee weken te gaan en dan staat het Summerlake Outdoor Festival voor de deur. Ook wel bekend als hèt 'outdoor' festijn dat het festival seizoen van 2011 zal afsluiten. Het mooie weer is besteld en iedereen lijkt er ook erg zin in te hebben. Het is voor Grotesque de eerste buitensessie in haar tweejarig bestaan. De hosting van de trance area op Summerlake is een enorme uitdaging gebleken en PT kan inmiddels melden dat alles gereed staat voor een waanzinnige dag. 7
Het aftellen is begonnen. Over ruim 2 weken is het zover. Zaterdag 17 september brengt First2Dance de zomer weer tot leven met een sprankelende vijfde editie van het Summerlake Outdoor Festival. Een jubileum dus extra feest! 11
Summerlake Outdoor bestaat dit jaar 5 jaar. Wat in 2007 begon als intiem festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé afsluiting van het nederlandse festival seizoen. Dance liefhebbers omcirkelen daarom met een rode marker zaterdag 17 september in hun agenda. Want dan wordt van 12:00 tot 23:00u het wijkpark Molenvliet in Woerden weer omgebouwd tot waar dansparadijs. 6
Summerlake Outdoor bestaat dit jaar 5 jaar!!! Wat in 2007 begon als intiem festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé afsluiting van het nederlandse festival seizoen. Dance liefhebbers omcirkelen daarom met een rode marker zaterdag 17 september in hun agenda. Want dan wordt van 12:00 tot 23:00u het wijkpark Molenvliet in Woerden weer omgebouwd tot waar dansparadijs.

Vandaag maakt First2Dance de complete line-up bekend van de jubileum editie. Het festival, dat zich kenmerkt door een intieme festival locatie, betaalbaar eten en drinken, gratis toiletten, is er in geslaagd een lekker gevarieerd en veelzijdig programma neer te zetten. Kortom: dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen!!!

Op de SLAM!FM mainstage wordt het publiek getrakteerd op een zonnige mix van funk, electro, club en house! Daar staan Nederlandse toppers als Funkerman, Vato Gonzalez, Quintino, Erick E en Luciën Foort geprogrammeerd.
→ lees meer

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
TK: (gesloten) 2 e-tickets Summerlake Outdoor Festival 17 sept. tickets2

549 opmerkingen

Zit met mijn hoofd nog steeds in de wolken...kom niet op gang!

Fading of the day
as night takes over
and I can almost feel
you here
Your memory remains
I breath it closer
I swear that I still feel you near

The cool wind is taking over
it’s taking over
So far away
you’re gone so long
ohh and I’m waiting

Till that day
I take you home
know that I’m waiting
know that I’m waiting
know that I’m waiting

Dus met andere woorden: IK WIL TERUG!!! O:)
Uitspraak van Marcel ADHD op zondag 18 september 2011 om 20:35:
Beste mensen van partyflock.
Ik heb zojuist een waarschuwing gekregen van het beleid van Party Flock.
De reden is dat het storend is dat ik filmpjes bij mijn tekst zet.
Er zijn er misschien een paar die dit storend vinden.
Dit zijn waarschijnlijk de mensen die alleen voor de muziek komen,en vinden dat hun "helden"
helemaal geweldig vinden.
Mijn definitie van held is dat je je leven in de weegschaal gooit zonder dat je er maar iets voor terug wil hebben.In levensbedreigende situatie's.

Wat ik wil zeggen met de filmpjes is een beetje met een knipoog.

Ik betreur het dan ook dat sommige mensen zo kortzichtig zijn.

Met vriendelijk groet.
Marcel (zonder ADHD)
Hoi Marcel,

Ik vind je filmpjes altijd erg leuk, ik zou zeggen, gewoon doorgaan! :-) :cheer:
:hug: Frank
Uitspraak van Sense for Trance op zondag 18 september 2011 om 18:30:
Feestje was leuk! Ondanks het slechte weer!


Hoi Richard,

Heb je helemaal niet gezien, wel je vrouwtje :-)

:-D
Uitspraak van Danny89 op maandag 19 september 2011 om 00:37:
Haha bij mij zijn ze altijd wel relax..

Nee, jij hebt nog nooit je bh naar voren hoeven halen? :P

Uitspraak van Danny89 op maandag 19 september 2011 om 00:34:
Ik vind ze top haha, staan vaak komische tussen

Ik snap ook niet waar ze moeilijk over doen!
laatste aanpassing
Ik vind ervaar het als zeer prettig dat de mensen het waarderen (Y)

Ik ben "bang"als ik door gaat mijn account word ingetrokken,
en dan ben ik alles kwijt ,mijn hele leven ,mijn uitgaan, mijn vrienden en vriendinnen die mij steunen in goede en slechte tijden.

Ik ben dan helemaal radeloos.

Ik weet ook niet meer wat ik moet gaan doen. :(
Ik zal waarschijnlijk weg kwijnen in een hoekje.
Of misschien wel iedere dag op de bank zitten tv kijken en bier zuipen ,wat het gevolg is dat we misschien moeten gaan scheiden,omdat ik geen filmpjes meer mag zetten op Party Flock.

Kan je nag gaan wat er gebeurd als dat gebeurd (alleen GEEN filmpjes neerzetten).
Dat heeft ook invloed op de maatschappij , en de maatschappij dat bij JIJ !!

Maar ik dwaal af, ik kan natuurlijk verder gaan.
Gevolg is dat ik word ontslagen
Mooie vooruitzichten,en dat alleen omdat er een paar mensen zijn die die filmpjes storend vinden,omdat ze dan niet in 1 keer verder kunnen lezen omdat ze worden afgeleid (tip) sla die filmpjes over!
Maar ik ga nu weer werken (voor zolang het nog duurt)
Uitspraak van Marcel ADHD op maandag 19 september 2011 om 10:36:
Ik weet ook niet meer wat ik moet gaan doen.
Ik zal waarschijnlijk weg kwijnen in een hoekje.
Of misschien wel iedere dag op de bank zitten tv kijken en bier zuipen ,wat het gevolg is dat we misschien moeten gaan scheiden,omdat ik geen filmpjes meer mag zetten op Party Flock.


Weet niet of dan daadwerkelijk je account word opgeheven?
Maar vind ze juist een toevoeging voor party flock.
Snap eigenlijk niet waarom mensen zouden klagen ?
Nou ja sterkte dan maar !,zal niet meevallen voor de mensen die er wel plezier van hebben :-)
laatste aanpassing
Uitspraak van John Stigter op zondag 18 september 2011 om 17:18:
Iemand de naam van deze track?


UIteraard weet ik de naam van deze super track: ...
.
.
.
even spanning opbouwen..
.
.
.
Mark Sherry - Phantasmic !!! :bounce: :cheer:
 
Uitspraak van NewBugs op zondag 18 september 2011 om 21:46:
Uitspraak van Marcel ADHD op zondag 18 september 2011 om 20:35:
Beste mensen van partyflock.
Ik heb zojuist een waarschuwing gekregen van het beleid van Party Flock.
De reden is dat het storend is dat ik filmpjes bij mijn tekst zet.
Er zijn er misschien een paar die dit storend vinden.
Dit zijn waarschijnlijk de mensen die alleen voor de muziek komen,en vinden dat hun "helden"
helemaal geweldig vinden.
Mijn definitie van held is dat je je leven in de weegschaal gooit zonder dat je er maar iets voor terug wil hebben.In levensbedreigende situatie's.

Wat ik wil zeggen met de filmpjes is een beetje met een knipoog.

Ik betreur het dan ook dat sommige mensen zo kortzichtig zijn.

Met vriendelijk groet.
Marcel (zonder ADHD)


Jee lieve Marcel hoe moet ik nu verder zonder jou gekke dwaze filmpjes?
 
Superfeestje gehad! Heerlijk dagje in de Grotesque tent, prima sfeer en lekker gedraaid, zelfs door Alex :) nu alleen nog die dame met licht loenzende groene ogen terug vinden uit de buurt van Nijmegen... grrr... fout nummer genoteerd haha
Uitspraak van Draakje71 op maandag 19 september 2011 om 09:35:
IK WIL TERUG!!! O:)


Dooie boel nu daar in 't stadspark Molenvliet hoor Essie;-)X
Uitspraak van borco op maandag 19 september 2011 om 15:40:
Dooie boel nu daar in 't stadspark Molenvliet hoor Essie


Maakt niet uit...maak ik toch me eigen feessie!! :D
Uitspraak van Michielr op maandag 19 september 2011 om 08:25:
Prive festival....ik vondt het zo stil...waar is iedereen?


Na Chiel, aangezien alle echte partypeeps net dag ervoor (en wknd) terug zijn gekomen van Ibiza....
Er nog 3 andere avondfeesten waren....
Regenvoorspelling, dus 'laat dit festival ook maar' idee hebben....
Vandaar!!!

Uitspraak van *~D~* op zondag 18 september 2011 om 22:38:
Hele dag Grotesque gestaan , werd lekker gedraaid ..hoewel ik t publiek nogal "doods" vond tegen saai aan eigenlijk , voelde geen sfeer


Yep, mee eens.. Kwam er ook niet echt kei in daardoor! Als alle Ibiza & party peeps er waren geweest... dan was t zekers een echt geweldig feestje geweest! But damn, weer teveel feesten op 1 dag/avond!
Ja...stond ik op dat grote veld helemaal alleen....(zie foto)......
had wel veel plek zo..
Nou,ik heb lekkere sets gehoord in de Grotesque!
Hugy voor je!
ps.
de sets zijn opgenomen door After Hours!(AHFM)
Muzikale groet allemaal!
Uitspraak van Sense for Trance op zondag 18 september 2011 om 18:30:
Feestje was leuk! Ondanks het slechte weer!


Slecht weer? O.o
Ries kerel.....ben jij ergens anders geweest?
We hebben in onze handjes mogen klappen met dit weer man! :jaja:

Uitspraak van Vatal op maandag 19 september 2011 om 17:10:
aangezien alle echte partypeeps net dag ervoor (en wknd) terug zijn gekomen van Ibiza....


Ja.....want dat zijn natuurlijk de "echte" partypeeps :frusty:

:flower:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Frank_trance op maandag 19 september 2011 om 09:42:
Uitspraak van Marcel ADHD op zondag 18 september 2011 om 20:35:
Beste mensen van partyflock.
Ik heb zojuist een waarschuwing gekregen van het beleid van Party Flock.
De reden is dat het storend is dat ik filmpjes bij mijn tekst zet.
Er zijn er misschien een paar die dit storend vinden.
Dit zijn waarschijnlijk de mensen die alleen voor de muziek komen,en vinden dat hun "helden"
helemaal geweldig vinden.
Mijn definitie van held is dat je je leven in de weegschaal gooit zonder dat je er maar iets voor terug wil hebben.In levensbedreigende situatie's.

Wat ik wil zeggen met de filmpjes is een beetje met een knipoog.

Ik betreur het dan ook dat sommige mensen zo kortzichtig zijn.

Met vriendelijk groet.
Marcel (zonder ADHD)

lekker doorgaan met je gekke lachwekkende filmpjes mop...moet er altijd enorm om lachen
laat die zeurpieten maar ff op zichzelf zeuren,want beetje humor hierop kan geen kwaad lijkt me...de wereld is al saai genoeg
Jij bent wie je bent...en de mensen die jou kennen vinden je juist een geweldig persoontje met jouw manier van humor....of is het aandacht????..hmmmm...haha...maakt niet uit mop...je bent leuk en blijf zoals je bent..PLEASE...

Alleen maar filmpjes over een dj en een feest word af en toe beetje vervelend...soms ook te veel...hoef ik bijna niet meer te gaan naar een feest daardoor want dan staat hier al een compleet feest op...tssss....

nee hoor mop...lekker die filmpjes blijven plaatsen..mischien de "TE" filmpjes wat minder,maar ach...wat is TE...als je marcel adhd heet:roflol::roflol:
 
kan iemand me vertellen wat voor nummers Alex M.O.R.P.H de laatste 20 minute draaide er zit nummer bij die graag wil downloaden ,of is zijn set ergens te downloaden....
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 september 2011 om 15:14:
licht loenzende groene ogen


ik weet niet of je met deze uitspraak punten scoort italdutchy :) !
 
Ok ok... Suuuupermooie licht loenzende groene ogen dan ;)
Nou voor jullie zal ik er nog 2 doen.
Uitspraak van actief op maandag 19 september 2011 om 21:03:
moet er altijd enorm om lachen
Uitspraak van E.T. op maandag 19 september 2011 om 23:04:
ik weet niet of je met deze uitspraak punten scoort italdutchy


Is wel 1 van de 7 schoonheden Eline ;)
Uitspraak van Draakje71 op maandag 19 september 2011 om 16:10:
maak ik toch me eigen feessie!!


alwéér??? :bounce:

(k)
 
Hmmmm moet nog steeds denken ant weekend, heerlijk knus feestje met een hoop levensgenieters. Het plaatselijke bejaardenhuis even verderop heeft ook heerlijk meegestuiterd. Gemeente Woerden super geregeld.
Foto's Summerlake Outdoor nu ook online op www.herrienl.nl
Altijd leuk voor op de schoorsteen ofzo ;-)
 
Het was super!! Kan niet wachten tot de volgende editieee (L)
 
aftermovie?
Uitspraak van actief op vrijdag 30 september 2011 om 08:01:
aftermovie?


Die staat inmiddels op de website zag ik vandaag. ;)
 
gevonden ;)