Partyflock
 

Gekkenhuis!

Gekkenhuis!
7 januari 2011

Café 's Mam (binnen) op de kaart
Nieuwstraat 72
Eersel
NederlandNederland

Tickets Gekkenhuis!

Gratis entree!
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig320%
zeer goed960%
goed320%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

2 waarderingen

Pieter Lepelaars
Goed gedaan mensen titel eer aan gedaan :)
Bram Knapen
real madhouse :) het was top avondje

Line-up Gekkenhuis!

hardcore
house, techno, trance, disco, hardcore

Statistieken

27Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
66 / 25·mannen / vrouwen
24.4Partyflockgemiddelde leeftijd
23.6Partyflockleeftijd mediaan
1·video
1·albumfoto
4·opmerkingen
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (15 stemmen)

4 opmerkingen

 
Wordt vet, ik ben er zeker bij!
Antiqlimax vs Offbeat King! :cheer:
gek•ken•huis het; o -huizen 1 (inform) psychiatrische inrichting 2 drukke, verwarde of vrolijke boel

Zaterdag 15 januari a.s. wordt Café ’s Mam in Eersel eenmalig omgedoopt tot een gekkenhuis. Voor de goede orde, een gekkenhuis in de positieve zin des woords. Tijdens deze doldwaze avond zullen maar liefst 9 acts het podium te betreden om de zaak om te toveren in een gekkenhuis! Van 21.00 tot 02.00 kun je gratis genieten van een hoop spektakel en vooral heel veel onzin.

Van de acts die staan geprogrammeerd zijn er een aantal die hun vuurdoop op het podium beleven, zoals Prins Willem en Adjudant Scaps. Zij zorgen, hoe kan het ook anders, voor een blokje carnaval op deze hilarische avond. Ook is er een verbeterde versie van de Mosselman aan te treffen op het podium. De originele Mosselman scoorde in de jaren Negentig een aantal megahits en zal dus nu in een andere gedaante het podium betreden. Maak je klaar voor de Mosselman 2.0! Zelfs superster DJ Ferry Korsten komt langs. Voor goed ingewijden, Korsten zou natuurlijk met een C geschreven moeten worden, maar in een gekkenhuis doen we alles anders. Matje van het Padje heeft de eer de avond te openen, maar pas op want ook Matje is keigek!
Antiqlimax & Offbeat King betreden ook het podium in ’s Mam. De helden van Paperclip op de Middenstip maken graag een gaatje vrij in hun overvolle agenda om ook hier het dak eraf te laten gaan. AddyHaddy ken je wellicht ook van Paperclip, hetzelfde geldt voor Leep. Deze zal dit keer echter de strijd aan gaan met een van de onbekende talenten van Eersel, The Nine Nailer. In een ruim een uur durende battle vliegen de vonken er vanaf en zal het café volledig ontploffen. Om het geheel af te maken is er een vuurwerkshow en wordt de avond vocaal ondersteund door nog zo’n jaren Negentig act, MC Hammer. De poster kun je vinden op www.cafesmam.nl.

Heb je wel zin in een avondje gratis vertier en heb je sterke lachspieren? Dan moet je op zaterdag 15 januari zeker bij Café ’s Mam zijn aan de Nieuwstraat in Eersel.
ik heb echt zin in die gratis onzin.... en helemaal voor niks he.... niet normaal!
 
Lekker feestje, vooral laatste uurtje. Back to the good old days :cheer: