Partyflock
 

I love Los deluxe

I love Los deluxe
21 juli 2010
I love Los deluxe
21 juli 2010
georganiseerd door

Beach Bar & Club Barefoot (buiten, strand) op de kaart
Zwarte Pad 60 / 61
Scheveningen
NederlandNederland

Tickets & prijzen I love Los deluxe

Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 17,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1500.
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: goed
geweldig313%
zeer goed522%
goed626%
ok29%
voldoende626%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos14%

4 waarderingen

S.anne (l)
Was weer een toppetjee(h)
× Charlotte ×
Leeeeeeuk (L)
*Snake-Eyes*
was gezellig, aan t einde veel te lam hahaha,kruipend naar huis!
J070 :hyper: :beer:
was gezellig :)

Line-up I love Los deluxe

1Area 1
za 22:00 - 00:00:  house
zo 00:00 - 01:00: 
zo 01:00 - 02:00:  house
zo 02:00 - 03:00:  house
zo 03:00 - 04:00:  hardstyle
2Area 2
za 23:00 - 01:00:  house, trance
zo 01:00 - 02:00:  house
zo 02:00 - 03:00:  house
zo 03:00 - 04:00:  techno, house
Statistieken
109Partyflockbezoekers
82Partyflockgeïnteresseerd
41 / 46·mannen / vrouwen
21.8Partyflockgemiddelde leeftijd
20.7Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
98 @ 5 × 2·winactie
8·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (23 stemmen)
Nieuws
I love los deluxe
27 juli 2010
Komende maand werkt Soulmax toe naar de climax van haar zomerprogramma. Op zaterdag 21 augustus krijgt houseconcept I Love Los een gouden randje met de speciale Deluxe editie, welke plaatsvindt in strandclub Barefoot in Scheveningen. De line-up voorspelt een spectaculaire avond, met geslepen mixmeesters in de hoofdzaal: Ricky Rivaro, Lucien Foort, Quintino, Dani L. Mebius en Outsiders. De tweede zaal is het domein van Fetish Verdi, die in gezelschap van Anjiro Rijo en Joop Junior zijn nieuwste releases presenteert. Surf naar www.ilovelos.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock voor meer informatie. 2

8 opmerkingen

Op dit moment bestormt de haagse dj Fetish Verdi de nationale en internationale dance charts met zijn dansvloer killer "Ajuma".
Na weken op 1 te hebben gestaan in de dance-tunes techno chart met "Top of the hill" is het nu de beurt aan Ajuma om net zo'n grote knaller te worden.
Na 1 week staat Ajuma nu op 25 in de dance-tunes house chart en wordt door vele internationale dj's gesupport.

De orginele sound van Ajuma ontging ook neerland's trots DJ Tiesto niet. Afgelopen zaterdag spinde hij 'm in zijn wereldwijd goed beluisterde radio show "TIËSTO'S CLUB LIFE" in de Anjiro Rijo & Joop Junior versie.

Een snippet van de radioshow en de orginele versie zijn te beluisteren in Fetish Verdi's hyves-player.
http://fetishverdi.hyves.nl/
de laatste moet ik nou toch ook bij zijn!! geen 1x gemist..

wordt weer een knal feest:D
soulmax
Werkzaam bij Soulmax
SOULMAX BEWAART LEKKERST VOOR HET LAATST MET I LOVE LOS DELUXE

Hoofdzaal: dj's met charisma
Het WK Voetbal voorbij; de Tour de France geen reden om thuis te blijven, maar wie graag een peloton van top-dj's in actie ziet, is op zaterdag 21 augustus getuige van een pakkende performance. In de hoofdzaal van I Love Los Deluxe liggen de touwtjes in handen van echte showmakers, te beginnen met de altijd zelfverzekerde Lucien Foort. Zolang als house de Nederlandse clubs verrijkt, is hij er al mee verbonden. Voor Lucien staat dit jaar in het teken van vernieuwing. Zo stapte hij over naar een ander boekingskantoor, investeerde hij in een gloednieuwe studio en wist hij zijn voorliefde voor diepgravende techhouse succesvol in zijn sets te integreren. In de zomer teert de 'dreadman' op zo'n 25 tot 30 boekingen per maand, waarmee hij zich nog altijd mag rekenen tot de populairste dj's van Nederland.

Datzelfde geldt voor Quintino; weliswaar wat jonger, maar minstens zo succesvol. In de clubs heeft hij zich al lang en breed bewezen, maar het zijn vooral zijn producties die de laatste jaren gretig aftrek in de housescene vinden. Top-40 succes had hij onlangs met zijn hit 'You Can't Deny' en momenteel doet hij in de clubs alweer de ronde met zijn volgende knaller 'Sustain'. Weinig kans dat Quintino deze het publiek van I Love Los Deluxe zal onthouden. Meer zomers housegenot mag verwacht worden van 'mister Bloomingdale', oftewel Ricky Rivaro. Traditiegetrouw mixte hij onlangs een vervolg op de populaire Bloomingdale cd-reeks, waarin hij de beste housetracks van deze zomer verwerkte. Wie dus graag de ultieme zomersfeer in muzikale klanken proeft, doet er goed aan om Ricky's set op 21 augustus bij te wonen!

Tot slot nog energieke knetterhouse van Dani L. Mebius, o.a. via zijn remixes voor Ian Carey en Nicky Romero, en stevig techhouse geweld van The Outsiders – die pronken met hun nieuwe release 'What Happened'. Zij zijn verantwoordelijk voor de kop en de staart van de avond.

Tweede zaal: hoofdrol voor Fetish Verdi
Nieuw succes voor Soulmax Agency wordt op 21 augustus gevierd in de tweede zaal. Daar staat namelijk resident Fetish Verdi centraal, die de release van zijn nieuwe producties stijlvol onder de aandacht brengt. Twee uur lang (van 01.00 tot 03.00 uur) draait hij een set waarin hij zijn tracks 'Zero Point' en 'Top Of The Hill' verwerkt. Met laatstgenoemde behaalde hij direct een notering in de prestigieuze hitlijst van downloadportal Dance Tunes – de titel tikte de eerste positie aan in de Techno Top 100. Ook krijgt de creatie van Fetish Verdi support uit het dj-veld, bijvoorbeeld van Chuckie, Funkerman, Gregor Salto, Jeroenski en Jasper Clash.

Met deze producties haalde Fetish Verdi een contract binnen bij Free For All, een sublabel van internationaal platenmaatschappij Be Yourself Music – hierop zijn tracks uitgebracht van o.a. ATB, Cygnus X en Rank1. Het eerste resultaat is al veelbelovend en het vervolg al in de maak: Fetish Verdi werkt namelijk aan een commercieel album waarvan de eerste single 'Plaything' wordt verwacht in de periode augustus/september. Meer updates zijn te volgen via www.soulmax-agency.nl en www.freeforallrecords.com.

Trouwe support krijgt Fetish Verdi in zijn zaal van dj-collega's Anjiro Rijo, die de zaal voor hem opwarmt, en afsluiter Joop Junior.
Kaarten
Bereid je voor op de zinderende I Love Los climax: 21 augustus in Barefoot Scheveningen. Een knallende Deluxe editie die samenvalt met persoonlijk succes voor resident Fetish Verdi! Voor 12,50 euro ben je erbij en beleef je de voorlaatste week van het festivalseizoen met een zomers housespektakel. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.soulmax.nl en kosten aan de deur 17,50 euro.

I Love Los Deluxe
Datum: zaterdag 21 augustus 2010
Tijd: 21.00 - 03.00 uur
Locatie: Beachbar & Club Barefoot
Adres: Zwarte Pad 61, Scheveningen
Line-up area 1: Ricky Rivaro, Lucien Foort, Quintino, Dani L. Mebius, The Outsiders
Line-up area 2: Fetish Verdi, Anjiro Rijo, Joop Junior
Voorverkoop: 12,50 euro via www.soulmax.nl
Deurverkoop: 17,50 euro
Minimumleeftijd: 18 jaar
Meer informatie: www.ilovelos.nl en http://ilovelos.hyves.nl
 
Meh, zelfde dag als decibel.. :(
Dat word weer een toppertje :banana:
laatste aanpassing
rilaxt gastelijstjeee we gaan beginne :beer: :bounce:
 
Wegens omstandigheden zijn wij niet aanwezig.Hierbij hebben wij 5 kaarten te koop.
Kan ze naar je email toesturen hierbij krijg je al mijn gegevens zodat je weet dat het vertrouwt zit.Ophalen aan huis is ook mogelijk dan weet je ook dat het vertrouwt zit.
Kaarten mogen weg voor 7,50 euro per stuk
Bij intresse horen wij het graag: 0611124329
laatste aanpassing