Partyflock

I Love Los

 

I Love Los

album,16 · goed · ical
I Love Los (flyer)
I Love Los (afbeelding)
georganiseerd door Soulmax
-
Beach Bar & Club Barefoot op de kaart strand
Zwarte Pad 60 / 61
Scheveningen
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1500.
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 17,50
Tickets
Voorverkoop is gestart op maandag 24 mei 2010.
Waren verkrijgbaar via Ticketscript, bij een aantal voorverkoopadressen.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 218 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig512%
zeer goed1229%
goed1536%
ok921%
voldoende12%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
6 waarderingen
TiMOTHYb
Afrojack was fijn :)
DJ Nik no-C
super feest :) de 21ste gaan we weer voor Fetish Verdi. :D
Ssssss
super bedankt allemaal! was top editie
Nansje (L)
Billy ruuulleeessss!! (L)
Erichh
Niet mijn muziek, maar wat is die Billy the Klit een baas..­ Die gast gaat los en weet hoe hij een tent op zn kop zet! Man man wat een avond..­
Kleinuh :9
Vond het heel gezellig met m'n chickies!! (L) Billy the klit was de man van de avond!!!
Line-up & Timetable
1Area 1
22:00 - 23:00:  
23:00 - 00:00:  
00:00 - 01:00:  
01:00 - 02:00:  Live:
03:00 - 04:00:  
2Area 2
00:00 - 01:00:  
01:00 - 04:00:  
Statistiekenx
161Partyflockbezoekers
178Partyflockgeïnteresseerd
41 / 49·mannen / vrouwen
22.0·gemiddelde leeftijd
21.6·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
218 @ 5 × 2·winactie
16·albumfoto's
15·opmerkingen
6·waarderingen
goed·stemresultaat (42 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 31 juli vervolgt I Love Los haar zomerprogramma met een spannende houseavond aan de kust van Scheveningen. In strandclub Barefoot, waar inmiddels drie edities hebben plaatsgevonden, stalt organisator Soulmax opnieuw een hoogwaardig pakket aan entertainment uit. Vanaf 22.00 uur 's avonds wordt de zonsondergang feestelijk begeleid met de warme houseklanken van Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Afrojack, Billy the Kit en Outsiders. 3

15 opmerkingen

vorige jaar een beetje rellen. Dit jaar dus maar niet :(
Synnery en Ryan, altijd goed ...­
soulmax
Werkzaam bij Soulmax
LOSGAAN ALS OP VAKANTIE TIJDENS NIEUWE EDITIE I LOVE LOS IN SCHEVENINGEN

Op zaterdag 31 juli vervolgt I Love Los haar zomerprogramma met een spannende houseavond aan de kust van Scheveningen. In strandclub Barefoot, waar inmiddels drie edities hebben plaatsgevonden, stalt organisator Soulmax opnieuw een hoogwaardig pakket aan entertainment uit. Vanaf 22.00 uur 's avonds wordt de zonsondergang feestelijk begeleid met de warme houseklanken van Sunnery James & Ryan Marciano, Shermanology, Afrojack en Billy The Klit. De resident-dj's luisteren naar de namen Fetish Verdi, Joop Junior en Anjiro Rijo, met als speciale gast Dani L. Mebius. Surf voor meer informatie naar www.ilovelos.nl.

Area 1: internationale beloftes
Eind juli, hoogseizoen van de vakantieperiode. Voor diegenen die liever in eigen land vertoeven, is het strand van Scheveningen een prima alternatief voor een tripje naar het buitenland. Om een zomers dagje van bakken en borrelen feestelijk te besluiten, staan de dj's van I Love Los klaar voor een knallend slot! De publiekstrekkers van de avond putten uit ruime ervaring om dit voor elkaar te krijgen. Allereerst het duo dat deze zomer op bijna alle grote festivals te zien is: Sunnery James & Ryan Marciano. Eind jaren '90 leerden ze elkaar kennen in een sportzaak, waar ze als collega's direct een klik met elkaar vonden. Nu, tien jaar later, zien ze hun grootste droom verwezenlijkt met een plekje in de prestigieuze line-up van Sensation. Een bijzondere mijlpaal en dus mag met recht gezegd worden dat I Love Los met Sunnery James & Ryan Marciano twee internationale sterren in huis heeft gehaald!

Daarmee is gelijk de link gelegd naar het andere duo van de avond: Shermanology. Ook Andy en Dorothy stonden immers al eens op Sensation (in 2008 als begeleidende act van Fedde Le Grand). Beiden hebben individueel een lang pad met succes bewandeld. Zo werd Andy ooit in Engeland bekend als de opvolger van Craig David in de band Artful Dodger, terwijl Dorothy haar zangkwaliteiten in Europa liet gelden als zangeres van diverse Motown formaties. Via samenwerkingen met vooraangeschreven producers presenteerden beiden hun stemgeluid aan de dancewereld, iets dat hen later inspireerde om het contact met elkaar te versterken met een live-act. Geniet van twee pure muziekliefhebbers als Shermanology zingend en draaiend de boel op stelten zetten.

De derde favoriet is alleskunner Afrojack. De laatste maanden is hij ijverig bezig de wereld te veroveren en dat lukt hem aardig! Zo heeft hij al samengewerkt met David Guetta – samen brachten ze de tracks 'Toyfriend' en 'Louder Than Words' uit – en leverde hij remixes af voor Tocadisco, Spencer & Hill en Benni Benassi. Zo fungeert hij als voorbeeld voor menig producerend talent, wat tijdens I Love Los vertegenwoordigd is via de residents: Fetish Verdi, Joop Junior en Anjiro Rijo.

Area 2: Billy takes over!
Als het aan mixkoning Billy The Klit ligt, doet de tweede zaal totaal niet onder voor het hoofdprogramma! Maar liefst drie uur lang dompelt hij het publiek onder in de meest vuige, eclectische house, die niet anders kan worden bestempeld als sexy en opzwepend. Waar Billy draait is het feest en springen de vrouwen billenschuddend de dansvloer op. Met zijn brede repertoire schroomt hij niet om ook oude klassiekers voorbij te laten komen, waarbij hij met zijn vingervlugge techniek op elk moment weet te verrassen. Vijf platen in amper tien minuten zijn voor hem niet ongewoon, dus maak de rekensom naar drie uur en je bent getuige van een ware mixmarathon! Ten slotte draaft ook Dani L. Mebius op, een producerend talent dat ook het draaien meester is en zijn sets zelf typeert als energiek, technisch foutloos en vol met hoogstandjes.

Kaarten
Het WK Voetbal ten einde, maar het feest gaat door! De laatste zaterdag van juli wordt zomers genieten als I Love Los er een heerlijke housesensatie aan vastknoopt. Het vakantiegevoel in eigen land onder de parasols van Barefoot Scheveningen: voor 12,50 euro ben je erbij! Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops of online te bestellen via www.soulmax.nl. Aan de deur betaal je 17,50 euro. Blijf op de hoogte van alle updates via http://ilovelos.hyves.nl.
DavyJ
Artiest DavyJ
hups ook even langs kijken of t wat is:D
Die time table klopt niet!
wie draait er van 02:00 tot 03:00 ?
Zaal 1
22.­00 - 23.­00 JOOP JUNIOR
23.­00 - 24.­00 ANJIRO RIJO
24.­00 - 01.­00 FETISH VERDI
01.­00 - 02.­00 SHERMANOLOGY
02.­00 - 03.­00 SUNNERY &­ RYAN
03.­00 - 04.­00 AFROJACK

Zaal 2
24.­00 - 01.­00 DANI L MEBIUS
01.­00 - 02.­00 BILLY SOLO
02.­00 - 03.­00 BILLY SOLO
03.­00 - 04.­00 BILLY SOLO
nice
laatste aanpassing
er worden vanavond nog kaarten verkocht aan de deur, de vvk is inmiddels gesloten.­ Tot straks!