Partyflock

Latin Lovers · Live

Latin Lovers (flyer)
Latin Lovers (afbeelding)
georganiseerd door Latin Lovers SiteFootclub Site
-
Panama op de kaart Site binnen
Amsterdam
Genres
house, latin
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Nice and relaxed attitude
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 15,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Easyticket.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 48 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig111%
zeer goed333%
goed222%
ok222%
voldoende0
onvoldoende111%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
35Partyflockbezoekers
35Partyflockgeļnteresseerd
54 / 42·mannen / vrouwen
25.7·gemiddelde leeftijd
25.2·leeftijd mediaan
48 @ 3 × 2·winactie
12·opmerkingen
goed·stemresultaat (9 stemmen)

12 opmerkingen

Fuddle Dance Radio verloot ook gratis kaartjes voor dit fantastische feest!
Link: http://www.fuddle.nl/index.php/winacties/405-geniet-van-de-heerlijke-warme-housebeats-tijdens-latin-lovers-vrijdag-12-maart
Chris, Jasper en Gregor...­ als dat geen hele hete avond wordt...­
FUNKERMAN &­ GREGOR SALTO! Now THIS is True House Music!
Latin Lovers @ Panama, Amsterdam
12/03/2010, 23:00 - 04:00uur
Panama , Amsterdam

LATIN LOVERS VERLIEFD OP PANAMA! In maart begint iedereen zo'n beetje de winter te vergeten en stiekum wordt er dan al gepraat over de komende lente en misschien wel de zomer? Latin Lovers praat in ieder geval ALTIJD over de zomer en dat straalt het ook uit! Wil jij hier ook van meegenieten? Kom dan op vrijdag (ja, dit keer op de vrijdag) 12 maart naar Panama in Amsterdam voor een heerlijke zonnige nacht! Panama wordt geheel omgetoverd tot een waar jungle paradijs vol met tropische vlinders, kokosnoten aan palmbomen en natuurlijk de meest frisse South American house beats! Houd je van trommels en heerlijke ritmes in house? Laat je dan begeleiden door de artiesten Funkerman, Gregor Salto, Chris Rox & Jasper Clash en Mitch Crown!


Wie er de vorige edities niet bij was, heeft echt iets gemist: De vibe was overal en de sfeer super! Tot nu toe heeft Latin Lovers twee maal flink huisgehouden in Panama en twee keer was de club uitverkocht! Dat beloofd was voor Latin Lovers in Panama en al haar fantastische bezoekers! Panama is een van de mooiste clubs die Amsterdam rijk is. Al jaren beheren zij een grote rol in de Nederlandse dance scene. Met een uitgebreid lichtprogramma, een superdik geluidssysteem van Funktion One en een verzonken dansvloer is intimiteit het sleutelwoord. De setting van Panama is ideaal voor Latin Lovers, de club straalt warmte uit en dat is precies wat het concept zoekt. Laat je verrassen door de combinatie van Latin Lovers en Panama!
Funkerman is een echte held, vooral op internationaal gebied! Met wereldwijde hits zoals 4 Minutes To Explain, Remember en zijn klapper Automatic (samen met Shermanology) gingen over de hele wereld in alle grote clubs in de Pioneers en geen dansvloer stond daarbij stil. Verder heeft Mister Funkerman een grote liefde voor ritme's en trommels en dat zal ook zeker blijken tijdens deze frisse editie van Latin Lovers! Laat je verrassen door de nieuwe sound van Funkerman! Koning keizer admiraal, Gregor Salto kennen we allemaal! Tot nu toe was King Salto dit jaar 2010 bij alle Latin Lovers in Panama keihard aanwezig in de dj booth en heeft de club meerdere malen met kop en spijker aan gort geslagen! Gregor weet als geen ander het publiek te teasen met heerlijke samba ritme's en daarom staat hij er ook maar weer al te graag bij! De vaste residents van het concpet beginnen stormachtig de harten te veroveren van alle Panama bezoekers! Chris Rox & Jasper Clash treden deze avond met een 2uur warming up set samen op en zullen de energie uit de Funktion One speakers knallen richting de dansvloer, want stilstaan is hier ook duidelijk geen optie! Get ready for some tribalism with these maniacs! Vocaal zal het er deze avond ook erg hard aan toe gaan, want Mitch Crown heeft met zijn gouden stembanden de mic stevig vast en laat deze de hele nacht niet meer los!
In de studio kun je even bijkomen van al het geweldige geweld van de clubzaal en kun je lekker je heupen laten bewegen op de meest zwoele en sexy latin exclusief gebracht door Braziliaanse artiesten. Bij de vorige editie ging het er in de studio heet aan toe en ook deze zaal was de gehele nacht tot de nok gevuld! Boom Brasil host de studio van top tot teen en laat je verrassen door deze unieke combinatie!
Kom dus lekker vrijdag 12 maart naar Latin Lovers in Panama want dit meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft bewezen waarom het ook thuishoort in Amsterdam!

Vrijdag 12 maart 2010
23:00-04:00
Panama, Amsterdam
Oostelijke Handelskade 4
Kosten voorverkoop: € 10,=
Voorverkoop internet: www.footclub.nl en www.easyticket.nl en www.paylogic.nl
Voorverkoop winkels: Alle Free Record Shop winkels in Nederland
Minimum leeftijd: 18+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Funkerman, Gregor Salto, Chris Rox & Jasper Clash, Mitch Crown on vocals
Studio hosted by Boom Brasil: DJ Kbca, DJ Nilzon, DJ Anderson Balbino, Percussions by Only To Br@zil (Cleyton Barros & Nailton Miranda)
www.panama.nl
www.footclub.nl
http://latinlovers1.hyves.nl
Sowieso vet feest! De klapper van Funkerman was trouwens 3 minutes to explain en niet 4:p
is de extended version ;-)
Wat een lekker feestje zeg, pff.­ Funkerman en Jasper gingen heerlijk te keer.­ Ook in de kleine zaal was het letterlijk bloedheet! Graag tot een volgende x @­ Latin Lovers!
Heerlijk die warmte van latinlovers party!