Partyflock

Leve de Vakantie!

Leve de Vakantie!

Leve de Vakantie! (flyer)
Leve de Vakantie! (afbeelding)
-
Club Stalker
op de kaart Site binnen
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,-
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript en clubstalker.nl.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig120%
zeer goed120%
goed120%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos240%
Statistiekenx
12Partyflockbezoekers
2Partyflockgeïnteresseerd
75 / 8·mannen / vrouwen
22.3·gemiddelde leeftijd
22.9·leeftijd mediaan
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (5 stemmen)

2 opmerkingen

Vaarwel standaardleven, Leve de Vakantie is terug!
Na het daverende succes van de vorige editie, is Leve de Vakantie weer terug om je de komende voorjaarsvakantie weer uit je winterslaap te wekken. Op woensdag 24 februari nodigt Club Stalker je uit om te komen genieten van house maestro Tettero samen met Dirtcaps, Champagne Powder, Bart-us & Rog en uiteraard MC KC Jones achter de decks van Stalker. Deze pioniers zullen ervoor zorgen dat jij je deze vakantie weer niet hoeft te vervelen.

Hyven, MSNen, Youtube filmpjes van struikelende mensen, schaatsen kijken met commentaar van Mart Smeets, daar mag best wat afwisseling bij. Helaas dat de meeste clubs pas te betreden zijn wanneer je 18 jaar of ouder bent, maar dat is waar Leve de Vakantie in Stalker de oplossing biedt. Waarom zou je een winnend team inruilen voor eentje die het niet begrijpt? Daarom staan al je vaste helden weer op het programma van deze editie. Tettero heeft al meerdere malen bewezen een waardige afsluiter te zijn van een goed avondje losgaan, daarom staat de man ook op deze woensdag weer tot de late uurtjes met een pak lekkere houseplaten voor je klaar. Haarlems trots Dirtcaps weet wel wat de Stalker doet schudden op z’n grondvesten en komt alvast een vroege kerststorm door Haarlem blazen.
Champagne Powder, Bart-us & Rog zijn inmiddels een vaste waarde tijdens de feestjes in de vakantie en weten met hun electro georiënteerde sound de bovenzaal al vroeg los te krijgen.
MC van de avond is, zoals je van ons gewend bent, KC Jones.

Wat is Leve de vakantie?
Leve de vakantie is een clubavond in Stalker voor iedereen vanaf 16 jaar. Uitgaan voor de mensen die nog geen 18 jaar zijn is namelijk nogal saai in Haarlem. Er zijn weinig plekken waar je heen kunt en er gebeuren weinig vernieuwende dingen. Dus daarom is er nu een echte clubavond in een echte club met echte dj’s. Maak kennis met nieuwe house, techno en minimal sounds of chill hem lekker op hip hop beats. Je hoeft niet meer aan een bar te hangen en wachten tot je naar huis kan, keihard losgaan is het credo. Nooit meer naar huis, Leve de Vakantie!