Partyflock
 

Treetz

· 4 year anniversary Sitetreetz.nl
Treetz
13 januari 2010

Poppodium 013 (binnen) op de kaart Site
Veemarktstraat 44
Tilburg
NederlandNederland
hip hop × 3, house × 3, eclectic × 2, urban × 2, r&b × 1

Tickets & prijzen Treetz

Voorverkoop:€ 18,-
Deurverkoop:€ 18,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig722%
zeer goed928%
goed825%
ok39%
voldoende26%
onvoldoende13%
slecht26%
zeer slecht0
waardeloos0

7 waarderingen

Breakbutser
Vergissing! Ben om 1 uur maar buitenom gelopen en naar Trigga gegaan. Wat is Treetz een fout opgefokt feest zeg!!!
Vatos la Onda
flinke namen kon de flow niet goed overbrengen waardoor het feest niet los kwam, feest was pas de moeite waard vanaf 02:30 toen het nog maar 1,5 uur duurde... jammer dat veel mensen op hiphop feesten altijd denken dat ze de sh!t zijn....
CAPSAICINEE
Jammer van Flinke Namen, Irwan & Iceman waren doooooooope!;)
rubenk84
Lekker feestje , veeeel oldschool Treetz nummers gehoord, klasse!
Dat was echt niks... Flinke namen laten optreden was echt foute beslissing!! Voor mij ff geen treetz meer voorlopig als dit nieuwe concept word!
Was weer eens gezellig!
supaah

Line-up Treetz

· live hip hop
house, urban
Mexico Nederland house, hip hop, latin
· MC
· MC house, urban, r&b, hip hop

Statistieken

79Partyflockbezoekers
16Partyflockgeïnteresseerd
36 / 54·mannen / vrouwen
22.0Partyflockgemiddelde leeftijd
21.7Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
7·albumfoto's
8·opmerkingen
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (32 stemmen)

Nieuws

Treetz
29 januari 2010
Dit persbericht is geschreven met trots. Treetz wordt in september 2010 alweer 5 jaar, maar mag op zaterdag 20 februari alvast 4 kaarsjes aansteken op de verjaardagstaart in Tilburg. Daarmee is Treetz het langstlopende club concept in het zuiden en heeft dit natuurlijk alleen aan jullie te danken. Daarom wordt er in 013 getrakteerd op ‘The best of 4 Years, with a touch of Now!’

8 opmerkingen

Laatste Treetz was very nice, deze ook maar weer dan?
Tuurlijk! Een optreden van Flinke Namen is een garantie voor een succesvolle avond. Tel daarbij op de draaikunsten van Irwan en Flexican en de avond kan helemaal niet meer kapot!
Helemaal koekwoussssss. Flinke namen @ 013 losssssssssss
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1437, 2648}
Werkzaam bij La Salle
4 jaar Treetz in 013 moet groots gevierd worden. We zullen terugblikken naar de afgelopen 4 jaar en een kijkje nemen in de Treetz toekomst.

Om het Treetz gevoel weer te geven dat de afgelopen vier jaar is opgebouwd in 013 zal Treetz resident ´DJ Irwan´ een mixtape samenstellen met de grootste Treetz hits van de afgelopen 4 jaar. Het succes van Treetz hebben wij aan jou te danken en daarom willen wij van jou horen welke tracks jij graag ziet verschijnen op de Treetz 4 year anniversary mixtape.

Een nieuw jaar, een nieuwe look, een nieuwe aanpak en dat uit zich ook in de programmering. We willen jullie Treetz-fans er namelijk op attenderen dat de Treetz avond los gaat vanaf middernacht. Onder het credo: ‘If you’re in at Twelf, it’s worth your ticket!’ gaan we het nieuwe jaar in!
We starten het 4 jarig bestaan van Treetz dan ook met The Flexican en Sef gevolgd door een live optreden van ‘Flinke Namen’. Zorg dus dat je voor twaalf uur binnen bent zodat je niets hoeft te missen!

laatste aanpassing
<object width="400" height="230"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4835251&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=4835251&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="230"></embed></object><p><a href="http://vimeo.com/4835251">The People of Treetz</a> from <a href="http://vimeo.com/user1642168">gerson</a> on <a href="http://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>
Flinke Namen!!
laatste aanpassing