Partyflock

Luxor Reunion Night

 

Luxor Reunion Night

Luxor Reunion Night (flyer)
-
Luxor Live
op de kaart Site binnen
Willemsplein 10
Arnhem
house × 1, minimal × 1, techno × 1
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 32,-
Deurverkoop:€ 32,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Paylogic, bij de locatie zelf.
pagina laatst gewijzigd op
Line-up
Statistiekenx
2Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
50 / 0·mannen / vrouwen
22.0·gemiddelde leeftijd
23.0·leeftijd mediaan
2·opmerkingen

2 opmerkingen

luxorlive
Werkzaam bij Luxor Live
In de tijd dat Luxor in Arnhem tot de beste podia van Nederland werd gerekend, traden vele bekende nationale en internationale op in het sfeervolle theater. Het is tien jaar geleden dat het podium werd gesloten en onlangs werd het boek Luxor Episodes uitgebracht als tijdsdocument van deze roemruchte periode. Het blijkt dat velen nog warme herinneringen koesteren aan de bijzondere concerten en feesten, reden voor Peter en Jan Damen om de handen ineen te slaan en de Luxor Reunion Night 2010 op te zetten.

Op het programma staan optredens van Candy Dulfer, Hans Dulfer, Linda Estelle en DJ 100% ISIS. Linda Estelle (ex T-Spoon) startte haar muzikale carrière ooit tijdens de Luxor Fightnight in de boksring met de prachtige ballad Hero van Mariah Carey. Met T-Spoon scoorde zij grote hits en reisde de hele wereld over.

Candy Dulfer trad al op 17-jarige leeftijd met haar band Funky Stuff in Luxor op, gaf er vele uitverkochte concerten en startte hier in 1996 haar eerste wereldtour.

Hans Dulfer nam in Luxor zijn clip op voor 'Dig!', een housetrack die in Japan een nummer 1 hit scoorde.

100% Isis was in de early 90's als vrouwelijke DJ een van de pioneers in de housemuziek en bracht het publiek in Luxor in extase met haar aanstekelijke muziek. Tegenwoordig treedt zij als maatschappelijk geengageerd artieste op onder de naam DJ ISIS - All Is One.

De Reunion Night wordt opgebouwd met live-optredens, dance en R&B-muziek en sluit af met housemuziek van DJ Isis en Club Looney DJ Vibe. In beide zalen draaien DJ's uit de Luxorperiode van de 80's en 90's, waaronder de DJ's Small, Pim, Stanley, Roy en Botje.

Aanstormend talent singer/songwriter Zac Chapman verbindt heden en verleden met covers in een hedendaags jasje. Op videoschermen zijn beelden te zien van de DVD Luxology uit het boek over het Luxor Theater van Jan Damen.

Meer informatie: www.luxorarnhem.nl
Lees ik dat goed €32 entree.­

dat is niet duur haha