Partyflock

Destination Deep

 
Afgelast
Dit feest is helaas afgelast!

Destination Deep

-
Club Massa op de kaart binnen
Dommelstraat 7
Eindhoven
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 875.
Gratis entree!
pagina laatst gewijzigd op
Line-up
Statistiekenx
1Partyflockbezoeker
100 / 0·mannen / vrouwen
25.0·gemiddelde leeftijd
25.8·leeftijd mediaan
5·opmerkingen

5 opmerkingen

Is dan deze tent niet gesloten vanwege het verliezen van die rechtzaak?
Uitspraak van Jimmy Deluxe op dinsdag 19 januari 2010 om 19:23:
welke rechtzaak?

Van de vorige eigenaar! ;) Die moest dr deuren sluiten paar weken vanwege een vechtpartij in de straat..
Is aangevochten, omdat het nu een nieuwe eigenaar heeft..
En die rechtzaak is verloren, dus nu moet alsnog Massa paar weken dicht. ;)
laatste aanpassing
Boys 'n Girls

Het huidige management van Club Massa heeft besloten om van 17 januari tot 20 februari 2010 de deuren te sluiten. Dit naar aanleiding van de rechtszaak die startte in maart 2008.
Omstreeks maart 2008 heeft er een conflict plaatsgevonden in Club Massa, toen nog de Liquid. Een groep jongens raakte met elkaar in discussie en zij werden vervolgens door de portiers verwijderd. Eenmaal buiten de deur escaleerde dit conflict en verplaatste zich de Dommelstraat af. Een van de betrokkenen moest met hoofdletsel worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Het toenmalige management heeft hiervoor een aanklacht gehad en er werd een procedure gestart. Na een hoop argumenten van de gemeente en de toenmalige uitbater is het tot een uitspraak gekomen waar de uitbater het niet mee eens was. Hij besloot in hoger beroep te gaan.

Nu, anderhalf jaar later, loopt deze rechtszaak nog steeds. Medio september 2009 werd Club Massa overgenomen door Laura Tijsterman. Met een nieuw beleid, nieuwe muziek en een frisse kijk op de zaken heeft het nieuwe management nieuw leven in de Club weten te blazen. Het huidige management betreurt wat er destijds gebeurd is en heeft besloten er een punt achter te zetten in plaats van weer in hoger beroep te gaan.

“Wij vinden het erg vervelend dat er in het verleden dergelijke conflicten in onze zaak ontstaan zijn, maar wensen het hele verhaal nu af te sluiten. Als dit betekend dat wij een tijdje dichtmoeten om met een schone lij te beginnen; dan moet dat maar”.

De nieuwe beleidsvoering blijkt te werken. De afgelopen maanden zijn er geen noemenswaardige conflicten ontstaan. Ook het personeel van de club is aangedaan. Er heerst onbegrip omdat de huidige uitbater er eigenlijk niets aan kan doen dat ze nu dicht moet.
Zij staan dan ook volledig achter Tijsterman. “We hebben er het volste vertrouwen in dat in februari we er weer helemaal tegenaan kunnen gaan”, zo weet een van de personeelsleden te melden.

Club Massa wil zich graag verontschuldigen aan haar trouwe gasten dat ze nu een tijdje dichtmoeten en hoopt hun vanaf 20 februari weer als vanouds te kunnen ontvangen op haar karakteristieke dansvloer.


Voor overige informatie is Club massa te bereiken op 040-2445878 of via de mail: info@demassa.nl
Zaterdag 20 Februari zijn we weer open!
Tot dan!

Club Massa