Partyflock

American Pie

Afgelast
Dit feest is helaas afgelast!

American Pie

American Pie (afbeelding)
georganiseerd door Giwi Events, Ignis
-
Senza Plaza op de kaart binnen
Schaijk
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Prijzen
Voorverkoop:€ 8,-
Deurverkoop:€ 10,-
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op een gastenlijstplaats.
Er deden 8 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Line-up
Statistiekenx
16Partyflockbezoekers
10Partyflockgeďnteresseerd
43 / 18·mannen / vrouwen
20.5·gemiddelde leeftijd
19.9·leeftijd mediaan
8 @ 2 × 1·winactie
5·opmerkingen

5 opmerkingen

Giwievents
Werkzaam bij Giwi Events
American Pie: De Amerikaanse stijl is in Nederland gearriveerd!
Maak kennis met de Amerikaanse manier van feesten. Mixed music, mixed drinks en vooral home entertainment.­ American Pie, het feest waar je je helemaal thuis voelt. Zak met een beker popcorn neer in een sofa en let us entertain you. Vrijdag 2 April in Senza Plaza, Schaijk: American Pie.

De Amerikaanse stijl komt naar Nederland. American Pie: een ruig Amerikaans feest waar niet moeilijk gedaan wordt over aankleding, maar alles in het teken staat van een gezellige avondvulling. Bankstellen op de dansvloer, kingsize papieren bekers, appeltaart, popcorn, enthousiaste cheerleaders die je graag hun sexy moves laten zien en een dj die gewoon in zijn hemdje staat te draaien. Het kan allemaal op American Pie!

Natuurlijk ontbreekt op een Amerikaans feest de Amerikaanse muziek niet. Net zoals alle grote premičres in de States, is ook de premičre van America Pie in Senza Plaza, Schaijk. American Pie vormt de aftrap van de Nederlandse tour van American Pie.

American Pie wordt u aangeboden door Giwi Events en Retro Included. Twee organisatoren die bekend staan om hun unieke themafeesten. Kaartjes voor American Pie kosten € 8,- in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Het feest begint om 21:00 uur in Senza Plaza en zal daar doorgaan tot 03:00 uur. Entree vanaf 16 jaar. Meer info: http://www.american-pie.nl
laatste aanpassing
De organisatie heeft het feest afgelast....­ Senza Plaza is gewoon open.­ Rob Toonen (Slam Fm) zal een groot feest gaan bouwen.­ Gratis entree en divere prijzen....­!