Partyflock

Come to Grammy

Come to Grammy

Come to Grammy (flyer)
georganiseerd door 3Gram Site
-
Unie XS op de kaart Site binnen
Koorstraat 12
Alkmaar
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 5,-
Deurverkoop:€ 7,-
Tickets
Waren verkrijgbaar bij een aantal voorverkoopadressen.
pagina laatst gewijzigd op
1 waardering
_Daan
(Y)
Line-up & Timetable
16:00 - 18:00:  
18:00 - 20:00:  
20:00 - 22:00:  
22:00 - 00:00:  
Statistiekenx
7Partyflockbezoekers
9Partyflockgeïnteresseerd
42 / 14·mannen / vrouwen
23.5·gemiddelde leeftijd
23.3·leeftijd mediaan
6·opmerkingen
1·waardering
stemresultaat (3 stemmen)

6 opmerkingen

Zondag 27 december wordt ouderwets aftere bij oma op de bank, bij Come to Grammy in de Unie Xs in Alkmaar. Vanaf 16:00 kunnen jullie genieten van heerlijke rustige deep-house waarna langzaam de bpm's zullen worden gekrikt. Deze heurlijke muzikale klanken zullen zelfs de onmobielste mobiel maken en je als een rollator de gehele avond op de been houden.

16:00 - 18:00 Chris Bastel ('Op z'n Russisch', AnderKoek)
zal met zijn verplegende beats het bejaarde publiek de avond in geleiden en ze met muzikale jonge jenever langzaam 'tipsy' voeren zodat ze zich weer helemaal in hun hippie tijd wanen.

18:00 - 20:00 Pankotta (werelprimeur).
Deze o zo trouwe padvinder zal elke opa en oma aan de hand nemen en deze stuk voor stuk helpen met oversteken van het begin van de avond naar het einde ervan. Vergeet echter niet dat hij dit uit de 'heitje voor een karweitje' gedachte doet, en jullie hem zullen moeten belonen met een modern wals op oude revolutionaire klanken.

20:00 - 22:00 Zeekip Duo (Gramdioos, Club Toon)
zal het publiek op leeftijd weer eens jeugdigheid in blazen door ze mee te nemen over de eeuwige jacht velden met klanken die je terug zullen brengen naar de industriële revolutie en je laten dansen totdat je steunkousen er van afzakken.

22:00 - 00:00 Alle dj's Back 2 Back (allemaal rug tegen rug),
gezamenlijk zullen deze muzikale wonderkinderen ons instoppen en ons de laatste dosis muzikaal medicijn ooraal toedienen om ons zo een nachtrust te garanderen die zijn weerga niet kent.

De verzorgers van Unie Xs zullen ons de gehele avond in de gaten houden zodat wij de broodnodige medicijnen op de juiste momenten krijgen toegediend en dat onze infuus constant wordt bijgevuld. Ook zullen zij zorgen dat wij ons dagelijks prakkie rond de klok van 18:00 krijgen toegediend.

Voor 5 euro (v.v.k.) zal je geheel door dit verzorgende personeel in de watten worden gelegd en zal je rond de klok van 18:00 een bordje boerenkool van oma's recept met een kuiltje jus en een overheerlijke oud Hollandse rookworst krijgen.

Kortom een onmisbare middag/avond. Dus smeer die lagers van je rollator, stroop je steunkousen op, trek je groot ouders kledingkast leeg en vergeet je breinaalden niet. Want net als alle 3Gram feesten moet je natuurlijk wel weer verkleedt komen.

ps1. Er is genoeg parkeer gelegenheid voor scootmobiels.
ps2. Natuurlijk mag er binnen ook ouderwets gerookt worden.

Thema: bejaardenhuis/opa & oma/Ow die goeie ouwe tijd.
Entree: 5 euro (Voorverkoop), 7 euro aan de deur. inclusief bordje boerenkool en een heurlijk glaasje advocaat met slagroom.
Muziek stijl: Deep-house/tech-house/minimal-house
Tijd: 16:00 - 00:00 rond 18:00 prakkie tijd.

Kaartjes zijn te verkrijgen bij Unie Xs. of via de leden van 3Gram.
Mark Wille 06-43430819
Paul Simmonds 06-52305050
Robert-Jan Wille 06-49916539

voor meer info Check ook www.3gram.nl en http://driegram.hyves.nl
laatste aanpassing
De Eindbaas zal de taken overnemen van zijn mede padvinder pankotta en de hele avond taken zijn best doen voor het verdienen van zijn laatste speltjes.­
Zin in hoor!