Partyflock

Crackhouse @ klinch

Crackhouse @ klinch

180 × 180 · locatie
Melkweg (afbeelding)
onderdeel van Melkweg Dance
-
Melkweg
op de kaart Site binnen
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,-
Deurverkoop:€ 14,-
Tickets
Voorverkoop is gestart op zaterdag 28 november 2009.
Waren verkrijgbaar via Ticketscript en Ticket Service, bij de locatie zelf.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 119 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig211%
zeer goed844%
goed528%
ok16%
voldoende211%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
3 waarderingen
Moemoe
hoe was het?
Zuster Lieke
echt wat n heerlijke muziek was dat!
MegaBASs
Tsja, Kenny Larkin live in de oude zaal, dat maak je niet vaak mee.­
Statistiekenx
52Partyflockbezoekers
124Partyflockgeïnteresseerd
61 / 32·mannen / vrouwen
25.5·gemiddelde leeftijd
25.2·leeftijd mediaan
2·nieuwsberichten
119 @ 2 × 2·winactie
38·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (18 stemmen)
Nieuws
Crackhouse @ klinch
26 januari 2010
Ook in 2010 is doordansen het devies voor de trouwe klinch-bezoeker. Op vrijdag 29 januari neemt Crackhouse weer bezit van de Oude Zaal, om met gepaste trots het Nederlandse live-debuut van Kenny Larkin te presenteren. 2
Het klinch @ Melkwegprogramma van januari is even sterk als eclectisch: Todd Terje & Dølle Jølle, Clark, Gui Boratto, Modeselektor Soundsystem, Jimmy Edgar, Speedy J, Kenny Larkin, Brodinski, Mathew Jonson, Erol Alkan, Fukkk Offf en Plump DJ’s zijn de grote namen op negen bijzonder diverse clubavonden. Sinds kort is klinch van start gegaan met twee vaste donderdagavonden: electronacht The Undercover Collection op elke eerste donderdag van de maand, en het discogerelateerde Foxes & Wolves op elke derde donderdag van de maand. 10

38 opmerkingen

Kenny Larkin LIVE - debuut in Nederland!
laatste aanpassing
:)
leuk, crackhouse is lekker bezig! eerst rush..
nu KENNY]

even een opwarmertje:
http://soundcloud.com/r_co/kenny-larkin-live-free-your-mind-festiva-arnhem-netherlands-06-06-2009
ah moeilijke keuze, maar toch liever naar lil louis in de paradiso
Dronku!
Om nog maar te zwijgen over het programma van Twstd.­
of escape..­ ha
Uitspraak van ReyZaMa op maandag 7 december 2009 om 13:23:
nee brentje..­ het is francois k.­ing !

oke das wel nice, maar had toch liever corry en de rekels gehoord.
Francois K is eigenlijk ook een Crackhouser.­ Alleen hij weet het zelf nog niet.­
Uitspraak van Aron Friedman op dinsdag 8 december 2009 om 13:16:
Francois K is eigenlijk ook een Crackhouser.­ Alleen hij weet het zelf nog niet.­

ik vind het maar een lauwe pappi!

no one beats kenny larkin
Tuurlijk is het een lauwe pappi.­ Een lauwe pappi met een roze strippenkaart.­ Vroeger misschien de shit, maar opa's worden ouder.­

Doe mij maar dansbare muziek met ballen als ik uitga.­ Voor interessante luistertracks zet ik liever een podcast op.­
Uitspraak van Moemoe op dinsdag 8 december 2009 om 18:13:
ik vind het maar een lauwe pappi!

no one beats kenny larkin

snap het wel. liever een metrosexuele neger, dan een bejaard en bebrilde baardemans :)!
Voor alle mensen die graag deze datum in Amsterdam willen vertoeven organiseren wij een bus rijs!
De bus zal stoppen bij de 80 en eventueel ook bij Melkweg!

Heb je interesse, stuur dan nu n mail naar balansbus80@gmail.com
Daarna lekker van 05:00 tot 12:00 afterrrreee in de trappist!! Line up wordt Z.­S.­M bekend gemaakt.­
KENNY FUCKING LARKIN!
Uniek dit! Maar little louis in paradiso is dat dus ook!:o Hadden de organisaties of poptempels dat niet beter kunnen bespreken met elkaar! Dit valt NIET te kiezen!:-(
Ah joh, Lil' Louis komt toch nooit opdagen...
Hehe... Ofzo ;-)
4 kaartjes te koop, helaas niet aanwezig.­
je kunt ze ophalen.­ of ik kan ze versturen.­

mogen weg voor 6 euro per stuk.­
hoor het graag
met vriendelijke groeten


Kenny Larkin live debuut tijdens Crackhouse

Ook in 2010 is doordansen het devies voor de trouwe klinch-bezoeker. Op vrijdag 29 januari neemt Crackhouse weer bezit van de Oude Zaal, om met gepaste trots het Nederlandse live-debuut van Kenny Larkin te presenteren. De Detroit-legende van weleer bewees met zijn bejubelde album Keys, Strings, Tambourines wederom zijn omnipotentie als technoproducer en laat vanavond zien dat hij zijn eigen muziek ook op het podium kan laten schitteren. Larkin wordt bijgestaan door het residentiële dj-ABC: Aron Friedman, Brent Roozendaal en Carlos Valdes.

Al vanaf de vroege jaren negentig wist Kenny Larkin zich te profileren als één van de meest begenadigde producers en dj’s uit Detroit. Met zijn debuutalbum Azimuth (1994) op het gerenommeerde Warp label vestigde hij zich als toonaangevend artiest in zowel Europa als Amerika. Ook met zijn volgende twee albums, Metaphor (1996) en The Narcissist (2004) verfijnde hij zijn onconventionele stijl van donkere akkoorden en diepe grooves. De laatste jaren was hij voornamelijk bezig met het najagen van een carrière binnen de stand up comedy. Hij verhuisde hiervoor naar Los Angeles en heel even waren de technofreaks bang dat hij zich voorgoed op zijn andere liefde zou richten.

Maar gelukkig kwam Larkin in 2008 weer met een killer van een album op de proppen. Keys, Strings, Tambourines was het muzikale bewijs dat hij nog niet alleen één van de grootste Detroit-legenden is die ooit heeft geleefd, maar ook de enige die na vijftien jaar nog steeds techno van betekenis produceert. En ook als dj heeft Larkin zich ook de laatste jaren van zijn beste kant laten zien. Zijn sets voor Awakenings en Traffic zijn daarvan het onomstotelijke bewijs. Nu heeft hij zich gericht op een nieuwe uitdaging, en wel die van de live-act. Eigenlijk een godswonder dat hij daar niet eerder aan heeft gedacht. Hoeveel dance-artiesten kunnen zich beroepen op het feit dat ze een steengoede producer én een dijk van een dj zijn? Een live-set van Larkin kan alleen maar rocken!

En Crackhouse zou Crackhouse niet zijn zonder de bezielende begeleiding van haar bloedeigen ABC, bestaande uit niemand minder dan Aron Friedman, Brent Roozendaal en Carlos Valdes. De drie heren hebben zich de afgelopen drie jaar hard gemaakt voor feesten met gevoel en ook dit jaar zullen zij zich verder inzetten voor dit goede doel. Hun motto voor 2010 luidt dan ook: er mag meer geknuffeld worden! Om dit te bewerkstelligen hebben zij de KnuffelPolizei aangesteld. Maar er moet ook gedanst worden. En dat is tijdens iedere editie van Crackhouse geen moeilijke opgave gebleken. Zowel Carlos, als Brent, als Aron kennen het klappen van de zweep als het op dansvloermennerij aankomt. En ook tijdens de eerste Crackhouse van het nieuwe jaar zullen zij niet schromen om deze ervaring aan te boren in een niets ontziend muzikaal spektakel.

Dus wat let je nog? Trek je dansschoenen en knuffelkousen aan en kom 29 januari naar Crackhouse voor een onvergetelijke avond!
Geniaal filmpje!
LOL! dat filmpje!
laatste aanpassing
Waarde Crackhousers,

De knuffelapotheose nadert. Met de dag groeit het besef dat dit – behalve de knuffelbaarste aller Crackhouse-edities – niets minder wordt dan een muzikaal spektakel. Met Kenny Larkin achter de knoppen weten wij ons namelijk verzekerd van een uur Detroit geschiedenis in vogelvlucht. Bovendien zijn Carlos, Brent en Aron wat dj-skills betreft het driekoppige equivalent van DJ Jean (the master of the wheels of steel). Tel uit je winst.

Om een idee te krijgen van wat Kenny Larkin allemaal te melden heeft, verwijzen we jullie graag door naar zijn DJBroadcast-interview van deze week. Waarheid gebiedt te zeggen dat we ons vergist hebben in het voorgaande persbericht: Larkin heeft wel degelijk eerder live-sets gegeven, alleen de laatste stamt uit 1995. Zo ver terug reikt ons vercrackte partygeheugen helaas niet. Hoogst tijd dus voor een ‘rematch’! Verwacht naast veel nieuw werk van Larkin ook een hoop evergreens van zijn hand.


Speciaal ter gelegenheid van deze Crackhouse heeft ons aller Brent Roozendaal de eerste CrackCast opgenomen. Een mix waarbij hij niet alleen zijn neus voor bijzondere platen in de strijd heeft geworpen, maar tevens zijn beheersing toont van het aloude ambacht der knoppenruiters. Met zwoelheid als rode lijn is CrackCast.001 een regelrechte diepzeeduik in tropische wateren; met een verraderlijke onderstroom.

En om deze deze knuffeleditie zo knuffelbaar mogelijk te maken, leggen wij het sfeerbeheer in handen van twee strenge dames. Zij zien erop toe dat het ingevoerde zero tolerance tegen niet-knuffelaars met straffe hand wordt uitgevoerd. Wees gewaarschuwd, want Color Of Sin en Frau Mercker (bekend van het Knuffelkamp) staan te boek als meedogenloze knuffelleidsters…

FILMPJE CRACKHOUSE KNUFFELKAMP:
http://www.youtube.com/joduhkoekuh#p/a/u/0/D4WQsVME9ys


INTERVIEW KENNY LARKIN:
http://www.djbroadcast.nl/features/featureitem_id=1295/Kenny_Larkin_Mensen_zijn_bang_om_anderen_te_zien_groeien.html

CRACKCAST.001_MIXED_BY_BRENT_ROOZENDAAL:
http://soundcloud.com/brent-roozendaal/brent-roozendaal

Oh ja, en voor we het vergeten…

TIMETABLE 29/01:

23.00 – 01.30 : Crackhouse ABC
01.30 – 02.30 : Kenny Larkin (LIVE)
02.30 – 05.00 : Crackhouse ABC

Tot vrijdag allemaal!
Crackhouse-crew
Was wel een leuk feest- geweldig muziek en gezellige sfeer. De knuffelpolitei heeft hun werk goed gedaan. Crackcast van Brent is ook mooi.

Ik ben nog steeds onder de indruk van het knuffelkamp filmpje.

Uitspraak van Marmelade Punk op donderdag 28 januari 2010 om 13:52:
DARK COMEDY!

Goed dat dit word ook gezegd. De echte dingen waarop de tweede helft van het filmpje gebaseert werd zijn wel afschuwelijk. Tegen de echte wreedheid in onze wereld moeten wij blijven strijden.

En:

Ik ervaarde dit filmpje als een broodnodig lachbui in tijden van spanningen. Vanaf het begin moest ik lachen om de familiaar locale dj's in die rolen te zien spelen!

Het was verukkelijk te zien hoe ze dat heeft bedacht, samen gemaakt, hun rolen goed gespeeld en goed gefilmd. Het filmpje zat vol met onverwacht verassingen (Is dat de achterwerk van Carlos als 'houseboy' in schort?) :-D De extreem contrasten vond ik erg grappig. Het gebruik van dat opblaas pop!:-D 'Frau Mercker' had echt de veelzijdheid van de archetypische Moeder in haar rol.

Leuk als je bekend dj's ook film-makers en acteurs worden! Bedankt voor alle gezelligheid.

Goed gedaan en Leve de Creativiteit!
laatste aanpassing