Partyflock

Eeties & Neinties party

 

Eeties & Neinties party

Eeties & Neinties party (flyer)
-
Club Home op de kaart Site binnen
Wagenstraat 3-7
Amsterdam
Genres
funk × 2, house × 2, 2step × 1, techhouse × 1, oldschool × 1, latin × 1, hip hop × 1, groove × 1, garage × 1, electro × 1, eclectic × 1, disco × 1, club × 1, classics × 1, triphop × 1, acid, breakbeat, trance, tribal house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
80s & 90s
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,50
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar bij de locatie zelf.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 12 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
2 waarderingen
FlexyFrank
top editie! er werd fanatiek gebingo-d, de flessen champ gingen hard :D
Dagverblijf
dat was zeer gezellig, en wat een mooie outfits heb ik gezien :)
Line-up
Basement
1Disco Bingo area
Statistiekenx
5Partyflockbezoekers
8Partyflockgeïnteresseerd
60 / 40·mannen / vrouwen
29.6·gemiddelde leeftijd
29.4·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
12 @ 5 × 2·winactie
5·opmerkingen
2·waarderingen
stemresultaat (2 stemmen)
Nieuws
Vrijdag 11 december 2009 kan je weer even terug naar de zorgeloze tijd van je jeugdjaren, toen je er nog retestrak en überhip uit zag, geen hypotheek en buikje had en gewoon nog lekker bij je ouders woonde. In de huiskamersfeer van club Home in hartje Amsterdam vindt deze avond namelijk voor de derde maal de Eeties en Neinties Party plaats. Een avond vol sentiment, oude klappers, een optreden van Michael junior Jackson, disco-speeddaten en… Disco Bingo! 4

5 opmerkingen

Disco Bingo, speeddaten en Michael Junior Jackson op de Eeties &­ Neinties party


Vrijdag 11 december 2009 kan je weer even terug naar de zorgeloze tijd van je jeugdjaren, toen je er nog retestrak en überhip uit zag, geen hypotheek en buikje had en gewoon nog lekker bij je ouders woonde. In de huiskamersfeer van club Home in hartje Amsterdam vindt deze avond namelijk voor de derde maal de Eeties en Neinties Party plaats. Een avond vol sentiment, oude klappers, een optreden van Michael Junior Jackson, disco-speeddaten en… Disco Bingo!

Je komt op deze zorgeloze avond binnen bij de middenbar, waar een rij tafels staat. Neem plaats en doe mee met het nu al legendarische disco-speeddaten, wegens succes geprolongeerd. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de zwoele en sexy hostesses. Er zullen een aantal rondes plaatsvinden en als er een match is krijgt het winnende koppeltje een love-cocktail van het huis. Wie weet ontmoet je die vlam van de middelbare school waar je al die jaren een oogje op gehad hebt?

Na een date gescoord te hebben kunnen jullie jezelf klaarstomen voor een potje 90s Disco Bingo! Meld je bij de DJ en ontvang een bingokaart met potlood. Op de bingokaarten staan titels van dé bekende 90s partytunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! De MC kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je bingokaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich als eerste meldt bij de DJ wint een fles champagne en een verrassing! Als je alleen wilt dansen op de doldwaze muziek uit je jeugd, geen probleem, dat kan uiteraard ook. Check www.disco-bingo.hyves.nl voor meer info over dit beruchte muziekfestijn.

In de kelder zal er 80s gedraaid worden, met dj’s Marcel Ravesteijn en Mickster. Denk aan Eurythmics, Michael Jackson, Tina Turner, Madonna en Tears for Fears. Oftewel alle dansbare klappers uit die tijd! En daarnaast is, na het grote succes op de vorige editie, Michael Junior Jackson opnieuw gestrikt voor een mini concert. Niet te missen deze sprekend op de echte lijkende held!

Kortom, waan jezelf even terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 en scoor nog een date en fles champagne op de koop toe! Trek je aussie of colbert met mega schoudervullingen aan, doe die Wayfarer op en spring op je Citta richting club Home op 11 december!
http://nl.tilllate.com/nl/photoalbum/overview/9866281#p1