Partyflock
 

Mega Disco Christmas Outburst

Mega Disco Christmas Outburst
24 november 2009
Mega Disco Christmas Outburst
24 november 2009

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
NederlandNederland
house × 2, techno × 2, minimal × 1, tech house × 1

Tickets & prijzen Mega Disco Christmas Outburst

Voorverkoop:€ 8,-
Deurverkoop:€ 10,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: zeer goed

geweldig215%
zeer goed862%
goed323%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

4 waarderingen

Riceau
Quacktasticke afund
Baspol84
Heerlijk!
djed
Beste party in tijden!! DMZS for president!
Vctr
geniaal briljant! :respect:

Line-up Mega Disco Christmas Outburst

1Area 1
house, techno
2Area 2
house, techno, downtempo, disco

Statistieken

29Partyflockbezoekers
10Partyflockgeïnteresseerd
62 / 31·mannen / vrouwen
22.9Partyflockgemiddelde leeftijd
23.4Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
9·opmerkingen
4·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (13 stemmen)

Nieuws

Donderdagavond 24 december zal het kerstfeest in Stalker met veel allure zijn intrede maken. Waar traditie getrouw ieder jaar op deze datum the Original Warehouse Party op het kerstmenu stond, slaat Stalker dit jaar een nieuwe weg in. Het warme kerstbal zal dit jaar op een spectaculaire manier worden geopend, met een 5 uur set van De Man Zonder Schaduw als absoluut hoogtepunt. 1

9 opmerkingen

Eergisteren zette De Man Zonder Schaduw voor de derde keer dit jaar de hele Stalker op zijn kop. Kerstavond zal een warme gezellige en klasse avond worden met DMZS in de hoofdrol. Vijf uur lang een van de beste house artiesten van dit moment.
In de bovenzaal zullen Whiplash Da Vinci en Manolo een speciale disco kerst set neerzetten.

Kerstavond in Stalker met een allnighter van De Man Zonder Schaduw, niet mis lijkt me zo!!!
MEGA DISCO CHRISTMAS OUTBURST
‘ Na het zingen de club in ‘

Donderdagavond 24 december zal het kerstfeest in Stalker met veel allure zijn intrede maken. Waar traditie getrouw ieder jaar op deze datum the Original Warehouse Party op het kerstmenu stond, slaat Stalker dit jaar een nieuwe weg in. Het warme kerstbal zal dit jaar op een spectaculaire manier worden geopend, met een 5 uur set van De Man Zonder Schaduw als absoluut hoogtepunt.

Waar de kou in December hoogtij viert en diep doorgeworteld in de spieren en botten van de mensen dringt, zal Stalker een warm en gezellig onderdak bieden aan alle nachtelijk feestgangers. Betreedt het kerstbal om 00:00 uur en laat je verrassen door de goddelijke bubbels die de prachtige zwevende engelen je bij binnenkomst zullen presenteren. Begeef je op een klasse avond waar een kolkende, dansende massa hand in hand gaat met een gezellige, warme en tikkeltje chique aankleding. Kerstavond zal je direct meenemen in de atmosferen waar de kersttraditie al sinds heugenis voor staat. Begin je kerstfeest samen met je vrienden in een elektronische omgeving en laat je gezelligste bloesje vooral niet in je kast hangen. Samen met zijn allen in de oudste club van het land genieten van een allnighter met misschien wel Nederlands vetste house/ techno artiest van dit moment!

Op kerstavond zal er een hele bijzondere artiest het muzikale gedeelte in Stalker komen verzorgen. Hij deed eerder een ‘Onderweg’ tour met speciale nationale en internationale artiesten in Stalker. Hij stond dit jaar met één van de grootste house helden van 2009 op de mainstage van Mysteryland. Hij draait iedere maand de populaire Amsterdamse Studio 80 aan flarden. Hij draait iedere editie in de Sensation VIP lounge en meneer laat loodsen vol met doorgewinterde feestgangers aan alle kanten ontploffen… Ja we hebben het hier natuurlijk over dj cult held en GZG voorman
DE MAN ZONDER SCHADUW

We zijn blij en trots om mede te delen dat De Man Zonder Schaduw donderdag 24 december terug keert op zijn oude honk. Jaren geleden legde De Man Zonder Schaduw zijn eerste platen op voor het Haarlemse publiek en inmiddels is DMZS uitgegroeid tot een waar house icoon. Je kerstmenu zal 5 uur lang bestaan uit dwingende en pompende (house) groovers en elektronische hoogte punten, zoals alleen De Man dat kan.

In de bovenzaal van Stalker zullen de heren Whiplash, Roberto DaVinci & Manolo je een waardig disco sterren diner voorschotelen. Swingende heupen en vrolijke danspassen zullen de intieme bovenzaal overnemen en je een onvergetelijk kerst gevoel bezorgen.

www.clubstalker.nl
http://www.myspace.com/demanzonderschaduw
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4138, 1961}
Wat een mooie flyer!
Heel vet! Dikke flyer idd!
DMZS :respect: Wat een held! En wat ging het los zeg afgelopen 5 dec in de catwalk... HEERLIJK!