Partyflock

Stalker Presents: · Michel de Hey

 

Stalker Presents:

· Michel de Hey
Stalker Presents: (flyer)
-
Club Stalker
op de kaart Site binnen
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
Genres
techhouse × 2, minimal × 1, techno × 1, house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 8,-
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript en clubstalker.nl.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig0
zeer goed250%
goed125%
ok125%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
Statistiekenx
18Partyflockbezoekers
13Partyflockgeïnteresseerd
50 / 27·mannen / vrouwen
24.4·gemiddelde leeftijd
24.8·leeftijd mediaan
10·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (4 stemmen)

10 opmerkingen

Yes yes yes! Dat wordt weer een volle bak in Stalker! En m'n meissie gaat gezellig d'r verjaardag vieren met een tros vriendinnen, dus dat wordt ook supergezellig! Heb m'n kaartje al vast geregeld :D
Tot dan allemaal!
Stalker presents Michel de Hey

Vrijdag 11 december staat Haarlem weer een techno avond met veel glorie te wachten. Ooit jaren geleden is deze artiest een keer in de Kromme Elleboogsteeg geweest, maar dit is duidelijk veel te lang geleden. Dames en heren met gepaste trots kondigen wij Nederlands grootste techno held Michel de Hey aan.

Alweer voor de vierde keer wist Michel de Hey de award voor beste Nederlandse techno dj in de wacht te slepen. Met zijn funky techno/ tech house sound bindt hij massa’s dansende liefhebbers van over de hele wereld aan zich. Zowel nationaal als internationaal zijn Michel zijn dj sets en producties alom geroemd. In Rotterdam is Michel de Hey inmiddels een techno icoon die voor vele andere artiesten de deur naar deze wereld heeft geopend. Door de jaren heen startte Michel de Hey verschillende platenlabels waar hij zijn successen mee boekte. EC records bezorgde Michel zelfs een aantal grote hits in de top 40. Tegenwoordig brengt Michel zijn platen uit op Hey Records en krijgt o.a nationale en internationale support van artiesten als John Digweed, Josh Wink, Tom Middleton, Secret Cinema, Warren Fellow en Adam Beyer. Naast deze support, remixen artiesten als Paul Kalbrenner, Funk D’ Void, Polder en Mr G tracks op Hey Records.

Dat Michel de Hey een ware liefhebber en inspirator van de techno/ house scene is, wordt ieder jaar op één van Nederlands grootste dance events weer duidelijk. Al sinds jaar 1 is Michel de Hey ambassadeur van de Nederlandse Love Parade, dat elk jaar weer een ware gekte is. Op deze manier kunnen we nog wel even doorgaan, want Michel heeft ook een eigen radioshow die de prijs voor ‘beste dance radioshow 2009’ in de wacht sleepte en daarnaast maakt hij verschillende compilatie cd’s. Inmiddels is wel duidelijk dat we hier met een ware techno held te maken hebben.

Michel de Hey zal in Stalker een 3,5 uur set weggeven en dat gaat niet snel vergeten worden. Hij weet het Haarlemse publiek zeker voor zich te winnen met zijn dwingende baslijnen en techy invloeden. Zelfs de echte groover komt aan zijn trekken bij Michel de Hey, ‘de alles kunner’.

Naast de Hey zal het Haarlems talent Stevie Wonda de avond openen. Twee maanden geleden stond Stevie Wonda nog op Voetzoekers met Andre Galluzzi en nu zal hij openen voor Michel de Hey. Dat zijn carrière in de lift zit mag wel duidelijk zijn. Naast zijn residentie op Voetzoekers draaide Stevie Wonda ook op de afgelopen twee Shoeless edities en heeft hij samen met zijn maatje Wernt menig keer de bovenzaal van Stalker afgebroken. 11 December heeft hij de eer om voor deze grote dj te laten zien wat hij kan.
Whoohoo, vet hoor! Steve beneden voor de Hey: Thumbs up!
oh zeker dat deze avond een klapper wordt!
Stalkert is erg goed bezig met wat grotere namen!:-) Nu maar hopen dat ze deze lijn doorzetten in 2010...
Stevie Wonda lekker bezig ;)
laatste aanpassing
Uitspraak van Guidolatido op donderdag 10 december 2009 om 10:57:
Stalkert is erg goed bezig met wat grotere namen!:-) Nu maar hopen dat ze deze lijn doorzetten in 2010

Guidolatido. Ik ben toch wel zeer vereerd met dit compliment. Aangezien het lijkt dat jij overal verstand van hebt. Maar kom je ook morgen gezellig langs, dan krijg je van mij een lekker biertje ;)

p.s het is Stalker, niet StalkerT :d
Uitspraak van BL Maarten op vrijdag 11 december 2009 om 02:04:
Guidolatido. Ik ben toch wel zeer vereerd met dit compliment. Aangezien het lijkt dat jij overal verstand van hebt. Maar kom je ook morgen gezellig langs, dan krijg je van mij een lekker biertje ;)

p.s het is Stalker, niet StalkerT

:-)Haha heerlijk ik proef je Haarlemse cynisme... veel verstand heb ik niet goede smaak daarentegen weer wel!;-)
En ik noem de stalker de stalkert zo noemt Juul hem ook!;-) Wanneer komt die weer n jazz setje doen boven? Voor 2 gram wit en een taxi regelen komt ie vast langs:-)
Het zou ook te gek zijn als Andre(Galuzzi)weer langs zou komen in 2010:-)