Partyflock

Sunday Night

 

Sunday Night

Sunday Night (flyer)
-
Escape Club
op de kaart Site binnen
Rembrandtplein 11
Amsterdam
electro × 1, house × 1, techhouse × 1, groove, minimal
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 10,-
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 9 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
3Partyflockbezoekers
5Partyflockgeïnteresseerd
66 / 33·mannen / vrouwen
24.3·gemiddelde leeftijd
28.1·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
9 @ 2 × 2·winactie
1·opmerking
Nieuws
Het Amsterdam Dance Event zit er weer op en het was grandioos! Alle ADE avonden in Escape waren geheel uitverkocht, al is dat niet zo vreemd, met wereldtoppers als Paul van Dijk, Fedde le Grand, Chuckie, Armin van Buuren, Cosmic Gate en Chicane. Maar ook november wordt weer heerlijk genieten, en niet alleen qua muziek. Want Escape heeft wat nieuws gelanceerd om je avond helemaal compleet te maken: het Escape Caffé Club Menu! 2

1 opmerking

Begin je avond perfect samen met al je vrienden in Escape Caffe. Hier geniet je van een heerlijk luxe driegangen diner met uitzicht op het bruisende Rembrandtplein. Dans daarna tot in de vroege uurtjes in Escape waar je op de gastenlijst staat. Voor slechts 39 euro per persoon kan je kortom genieten van een overheerlijk driegangen menu én entree tot Escape. Check hier het menu en maak je keuze http://www.escape.nl/club.html?show=home.

Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Dit luxe arrangement is te boeken op zaterdagavond (Framebusters) en zondagavond (Sunday Night). Aanmelden kan via dinerarrangement@escape.nl. Vermeld daarbij de datum, de gewenste tijd, het aantal personen en een telefoonnummer waar je te bereiken bent.
laatste aanpassing