Partyflock
 

Haarlem Ondergronds

Haarlem Ondergronds
6 oktober 2009
Haarlem Ondergronds
6 oktober 2009

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
NederlandNederland
house × 1, minimal × 1

Tickets & prijzen Haarlem Ondergronds

Voorverkoop:€ 7,-
Deurverkoop:€ 9,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig0
zeer goed0
goed375%
ok125%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

Line-up Haarlem Ondergronds

techno
techno, trance, house
techno
house, techno

Statistieken

27Partyflockbezoekers
13Partyflockgeïnteresseerd
62 / 33·mannen / vrouwen
25.1Partyflockgemiddelde leeftijd
25.6Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
9·opmerkingen
goed·stemresultaat (4 stemmen)

Nieuws

Mark Boon, de presentator en host van Onderstroom, het meest beluisterde Radio programma in Haarlem en omstreken, heeft ambities om de komende tijd nog groter te worden. Aangezien het programma in Haarlem gigantisch aanslaat, is Mark bezig om naamsbekendheid te krijgen. Dit moet leiden tot een groter marktaandeel en een eigen FM frequentie waarbij Onderstroom gaat concurreren met de grote radio zenders zoals 3FM, Slam FM en andere. Want zoals Mark zegt: The sky is the limit. 1

9 opmerkingen

H'lem Ondergronds On Air!

Mark Boon, de presentator en host van Onderstroom, het meest beluisterde Radio programma in Haarlem en omstreken, heeft ambities om de komende tijd nog groter te worden. Aangezien het programma in Haarlem gigantisch aanslaat, is Mark bezig om naamsbekendheid te krijgen. Dit moet leiden tot een groter marktaandeel en een eigen FM frequentie waarbij Onderstroom gaat concurreren met de grote radio zenders zoals 3FM, Slam FM en andere. Want zoals Mark zegt: The sky is the limit.

Om dit te bereiken gaat hij met Onderstroom touren door de grote, maar ook kleinere steden en dorpen in het land. De start van deze tour vindt plaats op vrijdag 30 oktober live vanuit Club Stalker. De keuze voor de oudste club van Nederland was logisch. Het is de “home base” van Mark Boon en vele andere Haarlemse muziek liefhebbers. Onderstroom en Stalker door middel van het Haarlem Ondergronds initiatief nauw met elkaar verbonden.

Een andere reden waarom de kickoff op deze dag plaats vindt is omdat Mark Boon ook jarig is. Het leek hem een gepast moment om dit te combineren samen met de live uitzending van Onderstroom vanuit Stalker. Daarnaast rekent hij natuurlijk op de support van zijn luisteraars.

Het programma van deze avond is zorgvuldig samengesteld door de host zelf. De gasten die verwacht kunnen worden zijn Bart Skils, Sandeep en het duo Iso d’Or & Mark Boon zelf.

Bart Skils behoeft nauwelijks een introductie meer. Deze man heeft het house/techno/minimal geluid in Nederland op de kaart gezet. Zijn feesten Voltt, Static en Traffic zijn befaamd in Nederland. In het buitenland is Bart Skils een grote vertegenwoordiger van de Nederlandse ‘sound’. De uitnodigingen vanuit Duistland, Frankrijk, Spanje, Engeland komen bijna wekelijks. Ondanks zijn drukke schema heeft hij tijd kunnen vinden om deze avond naar Club Stalker te komen voor het feestje van Onderstroom. Sandeep is de andere gast die onderdeel maakt van deze show. Hij weet als geen ander hoe je een zaal warm krijgt voor een lange avond feesten. Mark en Iso d’Or sluiten de avond af zoals zij dat kunnen. Met hun genadeloze platen hebben zij al meerdere keren bewezen dat zij waardige afsluiters zijn.

Omdat deze avond een verjaardagsfeest wordt gevierd zullen er vele extra’s in de strijd gegooid worden om er een bijzondere gebeurtenis van te maken.

Om dit te vieren, zijn alle fans, de luisteraars van Onderstroom, maar ook alle liefhebbers van elektronische muziek uitgenodigd om deze avond Mark te vergezellen bij zijn eerste stap naar het landelijke succes. Hopelijk zal deze avond bijdragen tot het verspreiden van de boodschap naar alle mensen in Nederland, die er hetzelfde over denken.

En bedenk: The sky is the limit
Supervet! En wij mogen afsluiten!!! Heb d'r zin an!!!
VET!

Er is er een jarig hoera hoera! Congrats Mark! :cheer:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Catwalk
Artiest Sandeep
Stalker is altijd zeer gezellig!
Zin in dus! :)
Artiest Jeroony
Juist! Hier ben ik bij!
Oh Yeah!
Maaaaster.
Dikke avond hoor gasten!
Zeker heen!
Ik zeg haal de feestmutsen maar uit de kast :-)
Zoooo, hier ben ik zeker bij!!!! Iso, Mark en Bart :) kan niet beter!