Partyflock
 

Anti Kinky

Anti Kinky
7 oktober 2009
georganiseerd door

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
NederlandNederland
classics × 1, disco × 1, funk × 1, groove × 1, hip hop × 1, house × 1, tech house × 1, club, eclectic, lounge, minimal, r&b

Tickets & prijzen Anti Kinky

Voorverkoop:€ 6,-
Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

1 waardering

Tippie.
Ik vond t weer super gezelligggggg! :D

Line-up Anti Kinky

1Area 1
house, techno, disco
2Area 2
house, hip hop

Statistieken

11Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
9 / 72·mannen / vrouwen
22.0Partyflockgemiddelde leeftijd
20.8Partyflockleeftijd mediaan
1·opmerking
1·waardering
geenstemresultaat (3 stemmen)

1 opmerking

Precies een jaar geleden was de eerste editie van Anti Kinky een feit. Toen nog een concept in de grondverf, maar inmiddels een bruisende en druk bezochte club avond. Het idee achter Anti Kinky was ,en is nog steeds, om gay Haarlem weer een impuls te geven en opnieuw op de kaart te zetten. Terug kijkend op het afgelopen jaar en de daarbij behorende Anti Kinky edities, mag geconcludeerd worden dat dit toch aardig is gelukt!

Iedere editie weer probeert Anti Kinky zich op tal van manieren te onderscheiden van andere club avonden in dit kikkerlandje. Zo wordt er altijd een thema aan de avond gekoppelt, waar iedere keer weer een andere aankleding bij hoort . De ongedwongen gayminded sfeer die ontstaat door het geweldige gay en hetero publiek dat elke keer weer in grote getalen komt opdraven, mag inmiddels wel zeer bijzonder worden genoemd.

Ook bij deze kersverse editie verwachten we weer een massale opkomst. Komt allen de catwalk bewonderen of beklimmen op Anti Kinky’s Fashion & Anti Fashion edition. Wie heeft er nou niet ooit de droom gehad om als professioneel model op de runway te paraderen? De catwalk zal dan ook prominent aanwezig zijn en jullie zijn de modellen, de designers of juist het uitzinnige en joelende publiek.
Om de show te "ondersteunen" draaien dj Hukke, en dj Brad Tipp, hun meest fashionable plaatjes in de benedenzaal van het Fashion & Anti Fashion bal. Op hun beats kun jij dus je mooiste loopje laten zien op de catwalk.
Don't you love it!?

Boven draait de immers wilde, lieve, schattige maar oh zo gewiekste Many Seven zijn fijnste tunes, zodat iedereen zich van z'n mooiste, of juist niet mooiste kant kan laten zien.Natuurlijk ontbreken de bubbels deze avond niet en kun je je grootste fashion-wens aan de hoogste boom knopen. Hoe? Kom maar kijken hoe op deze speciale Anti Kinky’s Fashion & Anti Fashion show in Club Stalker. We zijn open van middernacht tot 5 uur 's ochtends, dus je kunt ook stiekem in het donker in je grootste modeflater ooit komen....

nog meer dresscode tips?
meest fashionable outfit, modeflater,designmisser,lievelingstrui,je favoriete ontwerper,futuristic fashion,
en alle do's and don'ts uit de cosmo van de afgelopen 20 jaar. Succes!

Anti Kinky 24 oktober
Everybody loves the catwalk
00:00-05:00
Club Stalker
Kromme elleboogsteeg 20
Haarlem