Partyflock

J.A.C.K. · To the sound of the underground

J.A.C.K.

· To the sound of the underground
J.A.C.K. (flyer)
georganiseerd door Flexcitement Site
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Fluor, acid, rave & lichtgevend
Prijzen
Voorverkoop:€ 12,50
Deurverkoop:€ 12,50
Tickets
Waren verkrijgbaar via punkboy.nl, bij de locatie zelf.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig240%
zeer goed240%
goed120%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
3 waarderingen
Plak
heb me uitstekend vermaakt, luchtalarm-slinger-ding, heul vet!
FlexyFrank
3e editie was ook weer steengoed! pix @­ http://www.­partyscene.­nl/partypics/overview/2009/november/582161
Dagverblijf
Zeer tof, leuk publiek, lekker knallen!
Statistiekenx
9Partyflockbezoekers
7Partyflockgeïnteresseerd
77 / 11·mannen / vrouwen
29.9·gemiddelde leeftijd
30.6·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
18·opmerkingen
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (5 stemmen)
Nieuws
J.A.C.K.
30 oktober 2009
Als je verschillende ingrediënten roekeloos bij elkaar gooit, dan kan het wel eens mis gaan. Vraag dat maar eens aan Herman den Blijker. Of aan J.A.C.K.. 5

18 opmerkingen

Meester Moeilijk &­ Sjonnie Disco eindelijk op J.­A.­C.­K.­
Misschien ben ik er toch maar bij...­
Geef die buurman alvast een hotelbon! :)
Hangmat :respect:
Dabei Jim?
denk t wel ja, lijkt me wel leuk.­
god ik ben er wel bij:D
Men neme de volgende ingrediënten:

-Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam
-Driehonderd vrienden, bekenden, partypeople en ravers
-Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol
-Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers

Mix deze op zaterdagavond 14 november aanstaande tot een explosieve cocktail door elkaar, en je hebt J.a.c.k.! Deze unieke rave vindt plaats in het Comedy Theater aan de Nes: een soort mini Paradiso waar deze nacht eens geen stand up comedians staan te raaskallen of bands hun gitaarmuziek laten schallen, maar dj’s hun dikste platen uit 20 jaar house aan elkaar lijmen. Geen dure headliners, maar wel gasten die een feestje weten te bouwen!

De mensen achter schrale slemppartijen als Punkboy, De Schillenhut, Uit je Paasei, Haarlem Ordinair en andere vuige fuiven hebben zich verzameld om de tent opnieuw af te breken. Doch, deze in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De wanstaltige organisatie achter J.a.c.k. belooft immers niets en houdt zich daar dan ook aan!

Maar toch zorgt J.a.c.k. voor wat stabiliteit in deze roerige tijden waarin de ene na de andere stabiel factor des levens staatseigendom wordt. Want J.a.c.k. wil dat JIJ een aandeel koopt in J.a.c.k., en wel NU! Een aandeel dat niet fluctueert en waarbij je voor slechts 12,50 euro instapt. En je weet, de aandelen staan op dit moment laag en hun waarde kan aanzienlijk gestegen zijn op zaterdagnacht 15 november vanaf 23.00! Mits de wereld dan nog niet ten onder is gegaan aan recessies, depressies en andere ellende…

Dus haal ogenblikkelijk je laatste centen van ICEsave of de staatsbank en koop nu dit waardevaste aandeel voor maar 12,50 euro op www.punkboy.nl/jack ! Check alvast deze site voor inspiratie en vette filmpjes en voeg je eigen niet te missen filmpjes toe. Ook word je beloond als je eigen originele decorstuk meeneemt op de avond zelf. Denk aan beelden van die eerste vakantie in Lloret of Ibiza op dvd/cd-rom, een Barbiepop, ballonnen en slingers, toeters en bellen, walkmans en cassettedecks, knuffels en andere rommelmarkt troep. Zo zie je maar weer, J.a.c.k. is naast waardevast ook nog eens zeer 2.0 en interactief bezig! En je feestvreugde is gegarandeerd, bij deze.
zelfde persbericht als vorige keer?
nieuwe persbericht komt er asap aan :) beelden van 9 mei:
J.A.C.K. – To the sound of the underground

Als je verschillende ingrediënten roekeloos bij elkaar gooit, dan kan het wel eens mis gaan. Vraag dat maar eens aan Herman den Blijker. Of aan J.A.C.K.. Want hij heeft het geweten op 9 mei jongstleden! Een compleet losgeslagen bende van tot de tanden met fluorsticks bewapende ravers nam toen het Comedy Theater aan de Nes in hartje Amsterdam over. Dat het met driehonderd struikravers, onguur tuig en gesjeesde onverlaten uit de klauwen zou lopen, had van te voren ingeschat kunnen worden. Maar dat het zo erg werd… check de huiveringwekkende beelden (NSFW):
www.youtube.com/watch?v=nbgRhn6eWSA

Zaterdag 14 november is het aan
Ook op zaterdag 14 november gaat J.A.C.K. het er weer op wagen. En jawel, in precies diezelfde intieme locatie waar zelden een flitsend feest wordt georganiseerd: het Comedy Theater. Dit is een soort mini Paradiso waar deze nacht eens geen stand up comedians staan te ijlen of burlesque babes hun behaarde benen laten zien, maar dj’s hun dikste platen uit 20 jaar house aan elkaar lijmen. Van toen tot nu. Geen dure headliners, maar wel gasten die een feestje weten te bouwen: Neliz, Noeloe en Alberti. Dat vraagt dus om geheide ongelukken!

Want met een dik decor, vuige aankleding, extra licht (oldskool zoals gyroballen en groene lasers) en geluid, een lading fluorsticks en andere vreemde objecten die licht geven, gemengd met een snufje alcohol en afgetopt door een portie vette muziek kan het niet anders dan dat het wederom gierend los zal gaan. Beginnend met funk, 80s, disco en hiphouse, via house en techhouse tot acid, klassiekers en de alom vergeten klappers: zes uur lang geweldige noten!

Snode lieden smeden plannen
Achter J.A.C.K. zitten mensen met snode plannen en partido’s, zoals de beruchte en schrale slemppartijen Punkboy, De Schillenhut, Uit je Paasei, Haarlem Ordinair en andere vuige fuiven. Zij hebben zich verenigd in Het Verzet om de tent en jouw nachtleven opnieuw vakkundig af te breken. “Het zou buitengewoon plezant zijn als we net als voorgaande edities de tent weer kunnen vullen met bakken ravers en sloten (oude) bekenden. Maar neem gerust iedereen mee met dezelfde good vibes! Maar opgelet: mensen die stilstaan worden er pardoes uitgeknikkerd! Het Verzet is ganz klaar met babbelen en bellen op de dansvloer. Schudden met die billen is dus het dringende devies op zaterdag 14 november.” Dat werkt ook door in de dresscode, want die luidt: ‘alsof het je laatste feestje is!’

Alle informatie die je nodig hebt
Haal dus ogenblikkelijk je laatste centen van de staatsbank en koop nu je aandeel in Het Verzet voor een luttele 12,50 euro op www.punkboy.nl/jack Een schoonheidsprijsje dus. Check ook deze site voor inspiratie en vette muziek (JoepToep) en voeg je eigen niet te missen tracks voor deze avond toe. Ook word je beloond als je eigen originele decorstuk meeneemt op de avond zelf. Denk aan een derdehands Barbiepop, gebruikte ballonnen en slingers, luchthoorns, iets van gekleurd plastic, toeters en koebellen, walkmans en cassettebandjes met 80s tunes erop, stofzuigers en andere rommelmarkt troep. Kortom: als het maar sfeerverhogend is!
Ik ben mijn bankpas kwijt dus kan geen kaarten bestellen... Bankpas heb ik in Ushuaia in automaat laten zitten:P
­[img width=680 height=854]http://www.polarcruises.com/photos/tours/antarctica/sh_cle_antarctic-chile-map.jpg[/img]
laatste aanpassing
vvk: 45.31% man 54.69% vrouw :D
Plak
Werkzaam bij Plak
nog wat kaarten over voor aan de deur?