Partyflock

N8W8

N8W8 (flyer)
georganiseerd door Rare Zaken Producties
-
Club 8 op de kaart Site binnen
Admiraal de Ruyterweg 56B
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 7,50
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 5 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
7Partyflockbezoekers
8Partyflockgeïnteresseerd
42 / 57·mannen / vrouwen
30.1·gemiddelde leeftijd
29.3·leeftijd mediaan
5 @ 5 × 2·winactie
4·opmerkingen

4 opmerkingen

N8W8 - kr8voer voor de dansvloer (4 september 2009)

Na een waanzinnig mooie zomer is het weer tijd om terug ondergronds te gaan! Met het succes van de strandeditie van N8W8 op Blijburg nog vers in het geheugen zoeken de dames en heren van N8W8 hun vertrouwde omgeving op - Club8!

N8W8 geeft je een onvervalst goeie avond feest, met de lekkerste techno, funk minimal en techhouse in de leukste underground club van Amsterdam.

Om je toch nog te laten nagenieten van het gevoel van de zomer heeft N8W8 een van 's lands rasechte techno diva's weten te strikken - de onovertroffen Daphne Darretta (Digarama)! Daphne maakt al jaren onderdeel uit van een zeer selecte groep vrouwelijke vaderlandse DJs met hun geheel eigen techno geluid; naadloos als een Milanees maatpak, smaakvol als een vol glas chianti en weelderig als de regazza's op de pleinen! Naast haar succesvolle eigen producties (met lovende support van Claude Young, Dave Angel en Roland) is zij de drijvende kracht achter de Stop Zinloos Geluid feesten met headliners als Cymera, Estroe, Deetron en Jori Hulkkonen.

Neil Templar (UK), oprichter en resident van Endinburg's Club Dogma, heeft en zeer drukke zomer achter de rug. Zijn carrière heeft een vlucht genomen en steeds meer zalen raken in vervoering van Neil's pure en energieke stijl. N8W8 resident RNDR zal je trakteren op een zwoele maar pompende nazomer mix van funk techhouse en minimal techno. Waren je dansvoetjes nog niet kapot na het overvolle festival-seizoen? RNDR maakt 't wel effe voor je af!