Partyflock
 

Goud voor iedereen

album,1 · goed · ical
Goud voor iedereen
4 augustus 2009
Goud voor iedereen
4 augustus 2009

Club Stalker (binnen)
op de kaart
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem
NederlandNederland
techno × 4, house × 2, minimal × 2, disco × 1, hip hop × 1, tech house × 1, electro

Tickets & prijzen Goud voor iedereen

Voorverkoop:€ 6,-
Deurverkoop:€ 8,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18

Stemresultaat: goed

geweldig117%
zeer goed117%
goed350%
ok0
voldoende117%
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

1 waardering

Zeer goede sfeer en decoraties. De tech-house muziek was fantastisch. Kurt Ali uit Haarlem zette zeker een goede sfeer neer

Line-up Goud voor iedereen

1Area 1
techno, trance, house
house, techno
techno
2Area 2
house, disco, hip hop

Statistieken

18Partyflockbezoekers
3Partyflockgeïnteresseerd
55 / 33·mannen / vrouwen
22.4Partyflockgemiddelde leeftijd
23.2Partyflockleeftijd mediaan
1·albumfoto
4·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (6 stemmen)

4 opmerkingen

5 augustus wordt een avond om nooit te vergeten in Club Stalker. Het is de avond dat DJ Iso d’Or zijn verjaardag gaat vieren, en hij stelt alles in het werk om dit niet alleen voor hem, maar voor iedereen een feest te maken!



Voor deze aangelegenheid laten we een hele speciale DJ overkomen uit Engeland. De naam is Jamie Anderson, en hij zal met een dikke mix van stevige house en zwoele techno de benedenzaal van Stalker vullen. Jamie stond jaren geleden al in Stalker te draaien en daarnaast is hij regelmatig te zien geweest op Loveland feesten. Jamie Anderson is bij electro liefhebbers bekend onder z’n alias Idiotproof.



Natuurlijk gaat Iso d’Or zelf ook een plaatje draaien op deze avond. Hij doet dat zoals we van hem gewend zijn het liefst samen met Mark Boon. We kennen deze combo al goed van de te gekke Outside-In feesten in Stalker. Samen hebben ze daarnaast ook al in Paradiso en Flexbar gestaan, en Mark heeft zelfs Mysteryland en DanceValley op z’n naam staan. Het is de combinatie van beide heren die hun sets altijd interessant houdt. Een afwisseling van melodieuze tech-house en groovy baslijntjes zorgt ervoor dat elke plaat weer een nieuwe impuls op de dansvloer geeft.



De avond wordt ingeleid door Kurt Ali. Deze Haarlemse DJ heeft al een aantal keer laten zien dat hij precies weet wat Stalker nodig heeft. Met zijn energieke mix van mooie en stevige klappers geeft hij het publiek precies wat het nodig heeft.



Global Mischa host de bovenzaal deze zaterdagavond. Mischa is al jaren een vaste en regelmatig terugkerende dj in Stalker. Verwacht bouncing beats, dirty hiphop, booty bass, disco en veel meer…



De naam van het feest is gebaseerd op de naam van Iso d'Or. Iso’s DJ-naam is vaak onbegrepen gebleven, maar nu wordt het voor iedereen duidelijk. In het Frans betekend ‘d’Or’ namelijk ‘van goud’. 15 augustus is het niet alleen een Iso van goud, maar goud voor iedereen! Onthoud trouwens goed dat Iso d’Or het leuk vindt als je laat zien dat je speciaal voor deze avond komt! Dit kan je heel makkelijk doen door een gouden detail aan te brengen in je kleding, make-up of een leuke gouden accessoire mee te nemen. Creativiteit wordt erg gewaardeerd J



GOUD VOOR IEDEREEN

ZATERDAG 15 AUGUSTUS



01

KURT ALI

MARK BOON EN ISO D’OR

JAMIE ANDERSON



02

GLOBAL MISCHA



OPEN: 00:00 – 05:00

PRIJS: 6 VVK / 8 AAN DE DEUR
WOEHOEOEOEOE!!! Wat een verjaardagskado! JAMIE ANDERSON!!!!! de avond kan niet meer stuk! Anderson is goud voor mijn oortjes :D Heb d'r ZO ONGELOFELIJK VEEL zin an!!!