Partyflock

Stamppot

 

Stamppot

Stamppot (flyer)
-
Sugar Factory
op de kaart binnen
Lijnbaansgracht 238
Amsterdam
Tickets & prijzen
Voorverkoop:€ 8,-
Deurverkoop:€ 9,50
Waren verkrijgbaar via sugarfactory.nl.
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 600.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 9 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
6Partyflockbezoekers
8Partyflockgeïnteresseerd
66 / 16·mannen / vrouwen
21.2·gemiddelde leeftijd
21.2·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
9 @ 5 × 2·winactie
2·opmerkingen
geenstemresultaat (1 stem)
Nieuws
Na de zeer uit de hand gelopen eerste twee edities in de Sugar Factory organiseren Karma Productions & Rounders Productions: “Stamppot” deel drie. Op vrijdag 7 augustus zal het grote feestdagen festival wederom plaatsvinden in de club aan de Lijnbaansgracht. Op deze speciale Zomer “Stamppot” veel resident hero’s uit de oude doos met de focus op groovende House. 4

2 opmerkingen

STAMPPOT “De Resident Hero’s Zomer Editie” met Melon & Gene Farris

Na de zeer uit de hand gelopen eerste twee edities in de Sugar Factory organiseren Karma Productions & Rounders Productions: “STAMPPOT” deel drie! Op vrijdag 7 augustus zal het grote feestdagen festival wederom plaatsvinden in de club aan de Lijnbaansgracht. Op deze speciale Zomer “Stamppot” veel resident hero’s uit de oude doos met de focus op groovende House!

Tijdens ‘Stamppot’ worden alle Nederlandse feestdagen samengevoegd in één avond, van Kerst tot Carnaval, Pasen, Sint Maarten, Koninginnedag en Hemelvaart. Voor deze editie dan ook weer een dikke line-up, met o.a een connaisseur uit Chicago, veel vaderlandse publiekslievelingen, een nieuw Amsterdams producers duo en de dansvloer koning van Amsterdam, ook wel bekend als zomerfruit met pit.

E e n dj uit de bakermat van de house, Chicago, aanstaande vrijdag achter de draaitafels. Jep, Gene Farris is back in town. Deze producer die bekend staat om de sound met de ‘hup’ scoorde al grote hits midden jaren ’90 op labels als Classic (Derrick Carter) en Soma records. Zijn uber groovy sound werkt als stroop op de dansvloer, kom langs en enjoy. Geen beter voorspel dan met de Amsterdamse held Melon. “If they aren’t Yellin it isn’t Melon”. Deze uitspraak gaat helemaal op voor deze house dj die alles draat met kwaliteit als credo. Van Deep House tot Detroit. Deze zomer te zien op menig festival als Rockit en Lowlands en vanavond als voorgerecht op Stamppot!

Ook het levenslicht en presentatie van J.U.N.K MUSIC op deze zomeravond. Producers Jama en Franklin Reeves hebben de handen in e e n geslagen, wat geresulteerd heeft in een mooi staaltje underground house. De eerste release Kerosine met remix van o.a Daso komt dit najaar uit en vanavond dus voor het eerst als duo achter de decks. Philip Young, altijd aanwezig voor de ‘smooth’ rollende underground sound, complimenteert deze mooie line-up. Zet je Rose in het gras, bewaar de Parade voor de dinsdagavond en kom allemaal naar Stamppot voor een avondje los gaan op zijn Amsterdams.

Locatie: Sugar Factory – Lijnbaansgracht 238
(www.sugarfactory.nl)

Time: 00.00 – 05.00

Price: vvkoop 8,- deur 9,50

Line Up
Gene Farris (Soma, Farris Wheel, USA) Melon (Ratio Music, Innervisions) J.U.N.K MUSIC (90 Watts, NL)
Jama (Karma Productions, Stamppot, Babylon)
Philip Young (90 Watts, The Karaoke Bar)
Franklin Reeves (90 Watts, NL)
laatste aanpassing