Partyflock
 

Metz on Sunday

Metz on Sunday
16 juni 2009
georganiseerd door Site Site

Prinses Theater (binnen) op de kaart Site
Schiedamseweg 19B
Rotterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Metz on Sunday

Voorverkoop:€ 6,50
Deurverkoop:€ 7,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 600.
Winactie (gesloten)
Stemresultaat: geweldig
geweldig764%
zeer goed327%
goed0
ok19%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0

2 waarderingen

seb010
De set van Jasper was geniaal en André met z'n trommels was ook helemaal koel!
Kjellray
wat een set van Jasper! Toppie!

Line-up Metz on Sunday

· percussie
house
· MC Nederlandse Antillen house, urban
Statistieken
21Partyflockbezoekers
14Partyflockgeïnteresseerd
52 / 42·mannen / vrouwen
33.6Partyflockgemiddelde leeftijd
32.9Partyflockleeftijd mediaan
18 @ 3 × 2·winactie
5·opmerkingen
2·waarderingen
geweldig·stemresultaat (11 stemmen)

5 opmerkingen

Metz gaat door! En vanaf dit jaar zelfs in de zomermaanden! Nee we gaan niet naar het strand maar we blijven gewoon in ons vertrouwde Prinses Theater. Wel beginnen we in Juli en Augustus pas om 19.00 uur. Maar we gaan wel een half uurtje langer door dus tot 01.00 uur. Het voordeel hiervan is dat jullie na het bezoeken van het strand, diverse Rotterdamse terrasjes of nadat je heerlijk op je balkon of in de tuin heb liggen bakken, je niet in de file hoeft te gaan staan, maar je je na een heerlijk verfrissende douche kunt begeven naar de meest getalenteerde house kamer van Rotterdam!

Op deze eerste zomereditie hebben we gelijk de Koning van de Ibiza sound weten te strikken. Nadat hij afgelopen Maart Editie het Theater volledig in extase bracht met zijn indrukwekkende set (zie het filmpje hieronder gepost) gaat hij deze avond op Main Time het nog eens 2 1/2 uur lang dunnetjes overdoen. We hebben het natuurlijk over Jasper Clash. Inmiddels een vertrouwd en zeker geliefd gezicht op Metz on Sunday Invites!

De opwarming van deze avond indien de zon daar niet al debit aan geweest is wordt natuurlijk gedaan door Metz vaste Resident Leblom. Deze avond geen lounge maar gelijk zullen vanaf het begin de originele real house klanken tot jullie komen. Leblom gaat nu dus bewijzen dat hij meer kan. Dus kom langs en laat je overtuigen!

Na Leblom is het de beurt aan DJ Marky Mark. Mark heeft al diverse keren zijn kunsten vertoond op het Metz podium en als resident van Stout weet hij elke keer weer de juiste sfeer te creeren op de dansvloer.

De vierde man die deze avond het podium van Metz gaat bestijgen is natuurlijk Mr. Metz himself Rolini. Iedere editie weer weet hij wat er van hem verwacht wordt. Extra dikke beats maar ook heerlijke vocals weet hij op een manier te mixen waardoor je lichaam begint te bewegen en niet kan ophouden. Rolini al bijna 10 jaar lang de Resident van Metz! Ook hij draait deze avond een 2 1/2 uur set!

En dan hebben we ook nog een man die zeker op de Summer Edition niet mag ontbreken Hij weet wanneer hij moet toeslaan! Ook hij behoort tot het interieur en we zijn dan ook blij dat de extra beats en zijn uitstraling zorgen voor nog meer moves on the dancefloor. We hebben het natuurlijk over Cherokee on Percussion!

De zomerse klanken komen deze avond uit onze nagtegaal MC Crown en de entertainment is natuurlijk in handen van onze eigen Golden Wonderboy!

Omdat we iets later beginnen in de Zomermaanden is de entree voor de Summer Editions iets aangepast. De kaarten kosten in de voorverkoop Euro 6,50 en aan de deur Euro. 7,50. Het vertrouwde voorverkoop adres is Funkie House op de Korte Hoogstraat te Rotterdam. Maar je kunt nu ook kaarten bestellen via www.easyticket.nl

Meer info kun je vinden op: www.metzonsunday.nl of www.metzonsunday.hyves.nl
Metz on Sunday was echt top. Ik heb een super geweldige avond gehad. Echt super genoten van Rolini, bedankt dat je Open your heart van Axwell gedraaid heb.
en dan de mega Ibiza set en geweldige lekkere afsluiter van de man van de avond Japer Clash. dat was absoluut top. Close your eyes and you are on the pary island Ibiza. bij deze man kan je niet gewoon niet stil blijven staan. Iedereen bedankt voor de geweldige avond.
laatste aanpassing
Door omstandigheden een tijd niet geweest, maar het was weer thuiskomen op de Metz!!! Super genoten en inderdaad, ik wilde vroeg naar huis, maar met Jasper Clash en Cherokee op percussie lukte het niet om weg te komen!!!
Waar zijn de foto's te vinden die door iemand van de Metz is genomen?