Partyflock
 
Latin Lovers (flyer)
georganiseerd door Latin Lovers SiteFootclub Site
-
Club Vie op de kaart Site binnen
Maasboulevard 300
Rotterdam
Genres
latin, house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Prijs
Voorverkoop:€ 15,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Easyticket, bij een aantal voorverkoopadressen.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 30 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig240%
zeer goed240%
goed120%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
1 waardering
S.PRIVEE
klote portiers...­ laten me niet binnen omdat ik 3kwartbroek had...­
Line-up
Statistiekenx
16Partyflockbezoekers
25Partyflockgeïnteresseerd
31 / 62·mannen / vrouwen
24.1·gemiddelde leeftijd
23.8·leeftijd mediaan
30 @ 2 × 2·winactie
1·opmerking
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (5 stemmen)

1 opmerking

Jasper Clash!
Werkzaam bij Footclub
Na ruim drie jaar heeft de organisatie van Latin Lovers ervoor besloten om een nieuwe koers te gaan varen in Rotterdam. Met een geheel nieuwe aanpak zal het concept nóg verder worden uitgebreid tot in de warmste, diepste puntjes en zal het Latin Lovers gevoel nog meer naar voren komen! Op vrijdag 3 juli is de kick off van dit fenomeen en zal deze editie in Club Vie dan ook zeer speciaal worden! Voor het eerst maken we namelijk geen line up bekend, dat is een grote verrassing!

Latin Lovers is een begrip in ons land en de organisatie wil dat nóg verder uitbouwen voor haar bezoekers, allemaal voor jou dus! Het draait allemaal om het Latin Lovers gevoel en dat wil de organisatie nóg meer gaan benadrukken op de avonden en tot diep in de nacht met jou door dansen tot in de late uurtjes! Met speciaal geselecteerde entertainment is er de hele avond actie in de toko! Club Vie is bij uitstek dé meest exclusieve dansgelegenheid van Rotterdam en sluit perfect aan bij de nieuwe ideeen van Latin Lovers, dit wil jij echt meemaken! Bij binnenkomst zul je meteen verrast worden met een gadget, die je de hele nacht nodig zult hebben! Naarmate de avond magisch omgetoverd wordt zul je verrast worden met een leuk kado zodat je na het feest nog steeds het Latin Lovers gevoel kan (her)beleven! Waan je in de diepste jungle van Club Vie onder de Willemsbrug, vol met zomerse gevoelens, uit de grond schietende palmbomen, rondvliegende vlinders, slingerende apen, krijsende papegaaien en ritme's die van links en weer keihard naar rechts gaan! Iedere keer zul je weer versteld staan van de special effects en de de te gekke goodies die je krijgt op de avond! Ook staan er nog een aantal special acts op het programma tot in de late uurtjes van de nacht! Natuurlijk kun je nog steeds keihard los gaan op de dikste trommelplaten van de beste deejays, alleen maken we niet meer bekend wie er komen draaien ;-) De organisatie is van mening dat het feest op de avond niet gemaakt wordt door de deejays, maar juist door jou en door het concept! Jij bent Latin Lovers en jij hebt het gevoel! Het draait om het warme gevoel, de belevenis, de relaxte sfeer met de mooiste bezoekers, nieuwe special acts en entertainment, nieuwe artiesten, de meest zomerse decoratie en natuurlijk de verrassende special effects! Wel kan Latin Lovers verklappen dat nog steeds de beste artiesten langs zullen komen op vrijdag 3 juli!

Om een kleine impressie te geven van Latin Lovers in Club Vie, check het volgende filmpje door op de link te klikken: http://vimeo.com/2843055

Dus vanaf nu verteld Latin Lovers jou wanneer...waar...wat...maar wie er komen draaien...blijft het grote geheim! ;-)

Zet dus vrijdag 3 juli meteen met een dikke zwarte stift, pen of potlood in je agenda! Pak een post-it en plak hem op je beeldscherm, zet het in je Blackberry of iPhone en vertel het tegen iedereen...vrijdag 3 juli wordt een van de meest speciale en legendarische Latin Lovers avonden die je ooit mee zult maken! Laat je verrassen door wat de organisatie allemaal in zich heeft en geniet samen met ons mee, de hele nacht door! We zien je graag terug in Club Vie!

Vrijdag 3 juli 2009
22:30-05:00
Club Vie, Rotterdam
Kosten voorverkoop: € 15,=
Voorverkoop Rotterdam: Velvet Music - Oude Binnenweg 121a
Voorverkoop internet: www.easyticket.nl & www.footclub.nl
Voorverkoop Nederland: Alle Free Record Shop winkels
Minimum leeftijd: 21+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Our big surprise!!

www.clubvie.com
www.footclub.nl
http://latinlovers1.hyves.net