Partyflock

Static at the beach

Static at the beach

Static at the beach (flyer)
-
Woodstock 69
op de kaart Site strand
Zeeweg 94, tent 7 (BL10)
Bloemendaal aan zee
Genres (schatting)
techno × 3, house × 2, electro, techhouse
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 7,50
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig314%
zeer goed1255%
goed523%
ok29%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
7 waarderingen
Daan^
vergeleken met de 1st editie vond ik t nogal tegenvallen. Logisch natuurlijk met het pinksterweekend toen. Maar wel prima vermaakt, lekkere set van 2000 & one :bounce:
Bonaldius
Fiets gejat, veel te laat thuis, redelijk brak maar ik heb me prima vermaakt!
broed
nice!nice!nice! wij zijn die fakkin partystarters
Babetje*
Heeel chill feestje:D Goed sfeertje!
Ollie Rolly
on-aan-toonbaar los, Bart en Gerard gefelciteerd en de rest natuurlijk ook ;)
Syce houst van jou
Te gek !!!
Brugman
was geweldig, weer was perfect en sfeer was zeer goed
Statistiekenx
44Partyflockbezoekers
20Partyflockgeïnteresseerd
54 / 43·mannen / vrouwen
23.8·gemiddelde leeftijd
22.8·leeftijd mediaan
6·opmerkingen
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (22 stemmen)

6 opmerkingen

2000 and One !!!!

1ste editie was geweldig
laatste aanpassing
Weet iemand nog wat te vertellen over een bus? :)
Een Streekbus is een bus voor vervoer tussen steden onderling en tussen steden en dorpen. Lange tijd waren verreweg de meeste streekbussen in Nederland geel van kleur (met grijze schortplaten en witte daken), maar tegenwoordig gebruiken vervoerders weer hun eigen kleurstelling, net zoals dat het geval was tot het einde van de jaren zestig. De meeste streekbussen zijn 12 meter lang, maar soms worden ook kortere bussen (10 meter) of verlengde bussen (15 meter), of gelede bussen (18 meter) ingezet. Het aandeel zitplaatsen is bij streekbussen meestal groter dan bij stadsbussen, ten koste van het aantal staanplaatsen.


Een stadsbus is een bus die bijzonder geschikt is om in te zetten op stadslijnen. Stadsbussen hebben minder zitplaatsen en dus meer staanplaatsen in vergelijking tot streekbussen en zijn daardoor geschikt voor kortere afstanden. Zo heeft een 12-meterbus zo'n 30 zitplaatsen en voorin vaak 2+1- of 1+1-stoelopstelling. Achterin is er vaak een 2+2-stoelopstelling. De stadsbus heeft meestal ook meer en/of bredere deuren dan een streekbus. Tegenwoordig worden stadsbussen meestal met een lage vloer afgeleverd. Voor de komst van de lagevloerbussen, had een stadsbus al i.t.t. de streekbus een vlakke vloer. De trolleybus en de brandstofcelbus zijn vrijwel altijd stadsbussen.

Als je meer informatie wilt mail me dan, bussenfreak@busbus.nl
Uitspraak van ar7-an op zaterdag 13 juni 2009 om 19:00:
Een Streekbus is een bus voor vervoer tussen steden onderling en tussen steden en dorpen.­ Lange tijd waren verreweg de meeste streekbussen in Nederland geel van kleur (met grijze schortplaten en witte daken), maar tegenwoordig gebruiken vervoerders weer hun eigen kleurstelling, net zoals dat het geval was tot het einde van de jaren zestig.­ De meeste streekbussen zijn 12 meter lang, maar soms worden ook kortere bussen (10 meter) of verlengde bussen (15 meter), of gelede bussen (18 meter) ingezet.­ Het aandeel zitplaatsen is bij streekbussen meestal groter dan bij stadsbussen, ten koste van het aantal staanplaatsen.­


Een stadsbus is een bus die bijzonder geschikt is om in te zetten op stadslijnen.­ Stadsbussen hebben minder zitplaatsen en dus meer staanplaatsen in vergelijking tot streekbussen en zijn daardoor geschikt voor kortere afstanden.­ Zo heeft een 12-meterbus zo'n 30 zitplaatsen en voorin vaak 2+­1- of 1+­1-stoelopstelling.­ Achterin is er vaak een 2+­2-stoelopstelling.­ De stadsbus heeft meestal ook meer en/of bredere deuren dan een streekbus.­ Tegenwoordig worden stadsbussen meestal met een lage vloer afgeleverd.­ Voor de komst van de lagevloerbussen, had een stadsbus al i.­t.­t.­ de streekbus een vlakke vloer.­ De trolleybus en de brandstofcelbus zijn vrijwel altijd stadsbussen.­

oke. heel droog, haha :'D