Partyflock

Conflict @ klinch

 

Conflict @ klinch

Conflict @ klinch (afbeelding)
onderdeel van Melkweg Dance
-
Melkweg
op de kaart Site binnen
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 10,-
Deurverkoop:€ 12,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript en Ticket Service, bij de locatie zelf.
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 26 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
15Partyflockbezoekers
26Partyflockgeïnteresseerd
66 / 26·mannen / vrouwen
22.6·gemiddelde leeftijd
24.1·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
26 @ 2 × 2·winactie
7·opmerkingen
stemresultaat (2 stemmen)
Nieuws
Conflict @ klinch
22 juni 2009
Conflict @ klinch zal vrijdag 26 juni de Oude Zaal van de Melkweg weer op zijn grondvesten doen schudden, zoals we dat van Conflict @ klinch gewend zijn. Naast geluiden zoals hiphop, dubstep, baltimore, baile funk, kuduro, electro, bassline, dancehall en fidget, zal deze avond in het teken staan van de een beetje in vergetelheid geraakte UK Garage en 2step sound die aan de wieg stond van het nu zo populaire dubstep genre. Niemand minder dan Ganja Cru´s dj Zinc zal de avond laten knallen met zijn zinderende drum ’n bass sets met een portie hiphop, breakstep, die hij tegenwoordig aanvult met nieuwerwetsche house en fidget. Daarnaast verzorgt Conflict @ klinch de juiste muzikale entourage met bijdragen uit de Rauw- en Vage Gasten-families. 3

7 opmerkingen

zinc whehe
hozzel`em en zinc B)
CONFLICT @ klinch
dj Zinc (Bingo Beats, Londen) / Guerilla Speakerz (Rauw, Amsterdam) / Henzel & Disco Nova (Vage Gasten, Amsterdam) / Hozzel'em aka Brutuzz & Akkachar (Conflict, Amsterdam)

Oude Zaal • vrijdag 26 juni • 23:00 – 05:00 uur • €10,- + lidm. (vvk) € 12,- + lidm (deur)

CONFLICT zal vrijdag 26 juni de Oude Zaal van de Melkweg weer op zijn grondvesten doen schudden, zoals we dat van CONFLICT gewend zijn. Naast geluiden zoals hiphop, dubstep, baltimore, baile funk, kuduro, electro, bassline, dancehall en fidget, zal deze avond in het teken staan van de een beetje in vergetelheid geraakte UK Garage en 2step sound die aan de wieg stond van het nu zo populaire dubstep genre. Niemand minder dan Ganja Cru´s dj Zinc zal de avond laten knallen met zijn zinderende drum ’n bass sets met een portie hiphop, breakstep, die hij tegenwoordig aanvult met nieuwerwetsche house en fidget. Daarnaast verzorgt CONFLICT de juiste muzikale entourage met bijdragen uit de Rauw- en Vage Gasten-families.

Dj Zinc is afkomstig uit London en draait al meer dan 15 jaar mee in de UK Garage en 2step scene. Hij verwierf bekendheid als True Playaz en Ganja Kru member. Samen met dj Hype is hij verantwoordelijk geweest voor drum & bass anthems als Super Sharp Shooter en de Ready Or Not Remix van de Fugees. Daarnaast heeft hij in de UK Garage periode grote hits gehad met de 137 Trek en Go DJ als Jammin. Tegenwoordig legt Zinc de focus op house overladen met dikke bassen en staat de man nog elke week te rocken in de Fabric in London. Het is bijna 10 jaar geleden dat hij in Nederland heeft gedraait, dus bereid je voor op een set vol classics, nieuw werk en een dikke show!

Nog maar net een jaar een duo en nu al een Gouden Kabouter award gewonnen voor beste dj’s en residenties op festivals als Free Your Mind en Dance Valley. De jonge telgen uit de electro en fidget scene Guerilla Speakerz komen vanavond langs met hun bak oude Garage en 2step klappers. En dit allemaal om je weer mee terug te nemen naar die tijd toen je nog een Dragon Ball Z kapsel had.

VAgE gASTEN residents Henzel & Disco Nova kon je vroeger altijd links vooraan bij de box vinden tijdens Splendid en Speedfreax, maar tegenwoordig maken de heren de dienst uit op zo’n beetje elke electro/fidget feestje door het hele land. Zo stonden ze te rocken tijdens Dirty Dutch, Coup d’ Amsterdam tijdens Koninginnedag en zul je ze deze zomer ook op de grote festivals tegenkomen.
Verwacht een hoop gekheid en een hoop vaagheid met de twee VAgE gASTEN posterboys.

Het was een bewogen jaar voor Brutuzz & Akkachar. Gedraait op zo’n beetje elk relevant dubstep feest in Nederland naast grootheden als Skream & Benga, Caspa & Rusko, N-Type, Distance en Plastician. Brutuzz & Akkachar zullen samen de avond in stijl afsluiten.

Ook vvk via http://www.beatfreax.com/ticketshop