Muziek en Meer Festival (flyer)
-
Villa Westend op de kaart Site binnen
buiten
strand

Westlaan 41
Velsen
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketonline, bij de locatie zelf.
Tickets waren verkrijgbaar via Ticketonline
Winactie (gesloten)
Je kon kansmaken op gastenlijst voor 2 personen.
Er deden 43 leden mee.
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig16%
zeer goed16%
goed1063%
ok16%
voldoende16%
onvoldoende16%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos16%
4 waarderingen
FlexyFrank
strak geregeld, goeie sfeer, heerlijk weer, top locatie en dikke dj sets (Y)
L.uciiee*
zeker vermaakt!
Tha!
die smerige bitch van een ille liet de heupen zwieren en zwaaien :flower:
N@dinevs
Super gezellig en mooi locatie.­ Ille Bitch wist de mensen weer aan het dansen te krijgen, super!
Statistiekenx
36Partyflockbezoekers
41Partyflockgeïnteresseerd
77 / 16·mannen / vrouwen
26.2·gemiddelde leeftijd
25.9·leeftijd mediaan
2·nieuwsberichten
43 @ 5 × 2·winactie
17·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (16 stemmen)
Nieuws
Muziek en Meer Festival. Dat is letterlijk wat de bezoekers op zaterdag 4 juli kunnen verwachten tijdens het gelijknamige festival op het strand van Villa Westend. Het Muziek en Meer Festival staat voor relaxen, picknicken, dansen en voetjes in het water. Kortom, een dag om met je vriendIN, familie of vrienden heerlijk te genieten van een intiem zomers festival! 1
Een festival met goede artiesten, een relaxte sfeer en lekker eten en drinken. Dat is wat Villa Westend voor ogen heeft met Muziek & Meer, een gloednieuw beachfestival dat wordt gehouden aan de rand van de Westbroekerplas in Spaarnwoude. Het Muziek en Meer Festival vindt plaats op zaterdag 4 juli a.s. 1

17 opmerkingen

Cafe TWSTd
Werkzaam bij Twstd
Waarom staan de dj namen (o.a. Ben Cullum) piepklein op de flyer en live artiesten met font size 200?

Ziet er namelijk wel leuk uit verder... echt een zomerse line-up. :-)
laatste aanpassing
­[img width=520 height=236]http://www.partyscene.nl/images/library/articles/images01/partyscene/mem2520.jpg[/img]

Een festival met goede artiesten, een relaxte sfeer en lekker eten en drinken. Dat is wat Villa Westend voor ogen heeft met Muziek & Meer, een gloednieuw beachfestival dat wordt gehouden aan de rand van de Westbroekerplas in Spaarnwoude. Het Muziek & Meer Festival vindt plaats op zaterdag 4 juli 2009.

De organisatie van het festival heeft veel aandacht besteed aan de muzikale invulling. Er is gekozen voor een brede mix van lounge, nu-jazz, dance en live-muziek van eigen bodem. Naast de diversiteit op muzikaal gebied zijn alle ingrediënten aanwezig om het de fesitvalbezoeker naar de zin te maken. Het zal op 4 juli niet ontbreken aan heerlijke cocktails, tasty food, massages en meer. Muziek & Meer staat voor relaxen, picknicken, dansen en voetjes in het water. Kortom, een dag om met je partner, familie of vrienden heerlijk te genieten van een intiem zomers festival!

Het Muziek & Meer Festival presenteert Adani & Wolf die tracks van hun gloednieuwe album Supersteam live ten gehore zullen brengen. De releaseparty van Supersteam, een loungealbum met internationale allure, vond onlangs plaats in de Amsterdamse Supperclub. De komst van de DJ’s en muzikanten van Wicked Jazz Sounds is ook bevestigd, net als de aanwezigheid van de Britse duizendpoot Ben Cullum. Deze getalenteerde muzikant, songwriter en dj/producer leverde onlangs nog een bijdrage aan het nieuwste album van zijn jongere broertje Jamie Cullum. Naast het schrijven van liedjes voor zijn broer speelt hij ook als basgitarist in zijn eigen band The Egg. Cullum produceert al jaren dancemuziek. Hij werkte onder meer samen met Ferry Corsten en Darren Emerson. Ook van de partij is dj Jurr. Hij is als producer medeverantwoordelijk voor het succes van de cd’s van de Supperclub.

De dancemuziek is vertegenwoordigd met aansprekende namen als Marnix (Loveland), Lady Ace (Exprezz) en Michael ‘Ille Bitch’ Von L (Extrema). Zij worden bijgestaan door zangeres Lex Empress, die keer op keer weet te verbazen met haar prachtige stem en fantastische uitstraling en net haar eigen track Boyz uit heeft.

Samen zullen zij ervoor zorgen dat de bezoekers van Muziek & Meer de zonsondergang boven de Westbroekplas niet snel zullen vergeten.

De kleurrijke flyer waarin de sfeer van het festival goed naar voren komt is ontworpen door de Rotterdamse kunstenaar Eelco van den Berg. Hij is tijdens het festival aanwezig om live action paint demonstraties te geven. Daarnaast staat hij in de Villa als dj achter de draaitafels. Eelco wordt daar vergezeld door Ephrem, Stefano Richetta, Bruno Banner, Georgio Schultz, Dauphin en mc Sure.

Het Muziek & Meer Festival vindt plaats op zaterdag 4 juli van 14.00 tot 00.00 uur. Tickets kosten 25 euro per stuk of zijn online te bestellen via www.muziekenmeer.nu. Wees er snel bij, want het aantal kaarten is beperkt. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de bar van Villa Westend.

Zie ook www.muziekenmeer.nu en www.villa-westend.nl
laatste aanpassing
Muziek en meer. Dat is letterlijk wat de bezoekers op zaterdag 4 juli kunnen verwachten tijdens het gelijknamige festival op het strand van Villa Westend. Het Muziek & Meer Festival staat voor relaxen, picknicken, dansen en voetjes in het water. Kortom, een dag om met je vriend(in), familie of vrienden heerlijk te genieten van een intiem zomers festival!

Liefhebbers van lounge, (nu-)jazz en dance worden op hun wenken bediend tijdens Muziek & Meer. Het festival heeft heel veel afwisseling te bieden op muzikaal gebied. Naast de optredens van onder andere Wicked Jazz Sounds en DJ Marnix werd vorige week bekend dat Mieke Stemerdink, alias La Giga, bij het middagoptreden van Adina & Wolf aanwezig is. Stemerdink was jarenlang de leading lady van de Gigantjes. Na een glorieuze periode ging ze vijf jaar geleden haar eigen weg. Samen met arrangeur/trompetist Fred van Straten richtte zij The New Swing Show op, een 17-koppige big band met een eigen geluid en repertoire. Tijdens Muziek & Meer zingt La Giga mee met Adani & Wolf, een loungeduo dat onlangs de cd ‘Supersteam’ uitbracht. Adani & Wolf treden regelmatig op in de Amsterdamse Supperclub.

Maar er is meer. Aan het einde van de middag wordt het podium vrijgemaakt voor de DJ’s en muzikanten van Wicked Jazz Sounds. Na het uitbrengen van hun eigen cd The Biggest Sin in januari van dit jaar gaat het hard met de nu-jazzformatie uit Amsterdam. De organisatie is dan ook zeer verheugd dat zij Wicked Jazz Sounds heeft kunnen strikken voor het Muziek & Meer Festival. Bereid je voor op een geweldig optreden doorspekt met funky jazz en soul.

’s Avonds is het tijd om te dansen, want Muziek & Meer wordt buiten afgesloten met knallende dj-optredens van Ille Bitch (Extrema), Jurr (Supperclub), Ben Cullum (Sunhatch, Exprezz) en Marnix. Laatstgenoemde boekt al jaren grote successen met zijn Loveland-feesten, waar sfeer en goede muziek minstens net zo belangrijk zijn als tijdens het Muziek & Meer Festival. Het Westend Stage wordt gehost door Lex Empress. Deze charmante zangeres scoort op dit moment met haar single Boyz, een productie met Ron Carroll.

Ook binnen is het feest. Op het Villa Stage staan voornamelijk local hero’s, zoals Stefano Richetta, Dauphin, Georgio Schultz en Ephrem. Ook Eelco van den Berg zal hier zijn draaikunsten vertonen. De Rotterdamse kunstenaar, verantwoordelijk voor de kleurige poster van Muziek & Meer, geeft tevens live action painting-demonstraties. Gastheer op de Villa Stage is MC Sure.

Mocht je hierna nog niet genoeg hebben gehad, je kan bij vertoning van je entreeticket voor slechts 5,- euro naar de officiële afterparty in club Stalker in Haarlem, met dj’s Dauphin, Bruno Banner en Ben Cullum. Zonder ticket betaal je 8,- euro. Check voor meer info www.clubstalker.nl

Muziek & Meer belooft een festival te worden dat je niet mag missen. Tickets kosten 25,- euro en zijn o.a. verkrijgbaar aan de bar van Villa Westend en bij kledingwinkel Indigo in IJmuiden. Online tickets bestellen kan via www.muziekenmeer.nl. Indien voorradig kun je ook aan de deur terecht voor tickets. Je betaalt dan 30,- euro.
laatste aanpassing
Stage Westend:

Lady Ace 14.­00-15.­00
Adani &­ Wolf 15.­00-16.­30
Lady Ace 16.­30-16.­45
Wicked Jazz Sounds 16.­45-18.­15
Ille Bitch 18.­15-19.­45
Jurr 19.­45-21.­00
Ben Cullum 21.­00-22.­30
Marnix 22.­30-0.­00
MC Lex Empress 18.­30-22.­30

Stage Villa:

Eelco van den Berg 14.­00-15.­30
Brunno Banner 15.­30-17.­00
Georgio Schultz 17.­00-18.­30
Dauphin 18.­30-20.­00
Stefano Richetta 20.­00-21.­30
Ephrem 21.­30-23.­30
MC Sure
laatste aanpassing
leuk! hopen op een beetje mooi weer :D
hoi,
kan helaas niet maar heb wel kaartje - wie heeft interesse?
groetjes
Heb wat reacties gehad - kom nog op terug.­
Uitspraak van Op zon en feestdagen op dinsdag 30 juni 2009 om 21:25:
Uitspraak van Monday op dinsdag 30 juni 2009 om 17:02:
kan helaas niet maar heb wel kaartje - wie heeft interesse?

gratis af te halen?

ja dan wil ik hem ook wel!
kan helaas ook niet, 2 kaartjes voor 20 euro over, bel 0624452239 of stuur me een berichtje.­
laatste aanpassing
heb de kaart nog, stuur hem wel op, moet daarvoor wel voor 15 uur adres hebben, dus van wie ik het eerst bericht heb met adres die zal hem ontvangen
greetz
Ik heb twee kaarten voor muziek en meer maar ik ruil ze graag voor Blijburg omdat daar 'the rest' heen gaat..­

bel ff 06-11529958 als je die ruil een goed wilt doen..­
was gezellig! kleinschalig, goede muziek en bar goed geregeld...­ lekker ontspannen!