Partyflock

Nachtbrakers Festival · Dag 1

 

Nachtbrakers Festival

· Dag 1
Nachtbrakers Festival (flyer)
-
Boulevard op de kaart buiten
Boulevard
Harderwijk
Genres
electro × 2, techno
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Gratis entree!
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig545%
zeer goed19%
goed218%
ok19%
voldoende0
onvoldoende19%
slecht19%
zeer slecht0
waardeloos0
Line-up
Live:
Statistiekenx
22Partyflockbezoekers
4Partyflockgeïnteresseerd
59 / 36·mannen / vrouwen
22.5·gemiddelde leeftijd
22.0·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (11 stemmen)
Nieuws
Als onderdeel van het jaarlijkse Harderwijkse festival Kulting, organiseert Stichting Underground Harderwijktijdens het Pinksterweekend de zesde editie van Nachtbrakers Festival. Terwijl iedereen in tijden van nationale recessie de broekriem aantrekt breidt Nachtbrakers Festival haar programmering voor het eerst dit jaar uit naar twee dagen. Met op vrijdag 29 Nachtbrakers Festival en op zaterdag 30 mei Nachtbrakers Festival. 3

1 opmerking

De line-up van Nachtbrakers Festival is bekend! Tijdens het Pinksterweekend staat de boulevard van Harderwijk twee dagen lang in het teken van muziek, kunst en cultuur!

We trappen af op vrijdagavond 29 mei met de rockers van Skip Intro. Het duo The Routines is natuurlijk alles behalve routine en roken je de tent uit met hun synth&sampletrash. Met Matik kun je alles van je afdansen en de MeloManics zijn gewoon knettergek! Kortom; rock/pop/trash/electro bands waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan! Be there!

Op zaterdag 30 mei gaan we verder met dj’s, jong talent en exposities. En ook hier hebben we niet de minste namen weten te strikken en de line-up is een combinatie van nieuwe draaiers en oude bekende zoals onze Franse helden Les Petits Pilous. De boys uit Nice draaide al eerder in Harderwijk en dat hebben we geweten ! Voor degenen die erbij waren; wat een gekkenhuis! Heb je het gemist? zorg dat je zaterdag vooraan staat! Nog zo’n geniaal duo zijn de mannen van Homework, strak in pak met een vlassig snorretje maar o zo goed in wat ze doen! Daarnaast hebben we – hyperdj – Sickboy, Blake Miller straight from LA, Groningse wolf in schaapskleren Bojan Aleksander, El Gonzo’s alter ego Rogier Dumas, en vers bloed Corné Baas en David Wolff.

Op zoek naar culturele verlichting? In het containerdorp kun je je vergapen aan prachtige kunstwerken, jong talent beluisteren en de kunstenaar in jezelf ontdekken...

Tot dan!

Voor up to date info houd je natuurlijk onze site in de gaten;
www.undergroundharderwijk.nl
laatste aanpassing