Partyflock
 

P.king op straat

· Hoek Vijzelstraat - Herengracht Sitepking.nl
P.king op straat
18 april 2009
P.king op straat
18 april 2009
georganiseerd door Site

Tickets P.king op straat

Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 1500.
Stemresultaat: goed
geweldig12%
zeer goed614%
goed1638%
ok1024%
voldoende717%
onvoldoende12%
slecht12%
zeer slecht0
waardeloos0

4 waarderingen

Jimm
het spacefeest in amsterdam :D
Mitchell**
gezelligste feestje in Adam (Y)
The Godfather ®
Vage muziek, beetje vreemd , maar wel lekker :bounce:
Rikki Lauraa
het was niet uitdagend....

Line-up P.king op straat

house, techno
house
psy, techno
house, techno
house
Indonesië Nederland techno
Statistieken
81Partyflockbezoekers
20Partyflockgeïnteresseerd
58 / 33·mannen / vrouwen
23.2Partyflockgemiddelde leeftijd
23.1Partyflockleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
5·opmerkingen
4·waarderingen
goed·stemresultaat (42 stemmen)
Nieuws
Betaalde feestjes buiten het centrum; waarom eigenlijk? Dit jaar viert Karma Productions Koninginnedag weer zoals het bedoelt is: de beste local dj's op een gammele snelbouwstijger, veel teveel geluid en helemaal gratis! 5

5 opmerkingen

P.KING OP STRAAT – HOEK VIJZELSTRAAT & HERENGRACHT

Betaalde feestjes buiten het centrum; waarom eigenlijk? Dit jaar vieren we Koninginnedag weer zoals het bedoelt is: de beste local dj's op een gammele snelbouwstijger, veel teveel geluid en helemaal gratis! De organisatoren van Stamppot, Babylon en Queensday @ De Magere Brug (2006 en 2007) zijn terug met P.KING (Queen) OP STRAAT! Een nieuwe locatie dus; hoek Herengracht & Vijzelstraat, maar dezelfde vertrouwde sound en kwaliteits-dj's als voorheen!

Dj's Alton Miller (US), Angelo, Melon, Terry Toner, Victor Coral, Onno, Pep, Max Anthony, Philip Young en organisator JAMA trekken de Beste Acid – House – Techno klappers van de afgelopen twintig jaar uit de kast om er weer een legendarische editie van te maken! Van 12.00 tot 21.00 komen achtereenvolgens aan bod:

Max Anthony, deze Haagse wonderboy is een van de grootste talenten van Nederland en zal de dag openen met een fijne blend van Deep House en minimal.

Onze held uit Detroit, Alton Miller, verzorgt deze Koninginnedag de lunch.
Samen met Juan Atkins oprichter van de eerste Warehouse club in Detroit en producer van vele top producties op K7 records en Planet E. Alton is een Chief van het eerste uur die garant staat voor een set van early Detroit House tot aan Black Disco. Voor iedereen met een nostalgische house urge, mis hem niet.

Terry Toner neemt het stokje over om de boel verder op te zwepen. Voor deze zonnige dag heeft Mr. Electronation zijn acid platen goed afgestoft. Naar zijn zeggen wordt dit een bijzondere set met veel oldschool Aciiiiid!

Angelo aka Angelo D'onorio is uitgenodigd om ons mee te nemen naar de tijd van de High Tech Soul Movement, ten tijden van de bruisende 'Roxy'. Hiermee neemt Angelo ook de plaats in van Dimitri die in 2007 onze Koninginnedag nog op zijn kop zette, maar helaas gestopt is. Veel groovende House en Techno dus!

Presetone aka Victor Coral en Onno komen s'middags hun nieuwe sound laten horen, rollende Tech-House en Minimal aangevuld met klappers van toen. De 'House of God' zal zeker niet ontbreken in hun dikke, energieke sets. Tijdens 'Babylon' op vrijdag 1 mei in Studio 80 is dit duo te bewonderen aan de zijde van o.a. Alex Neri en Alton Miller!

Geen feest is geslaagd zonder vinyl fetisjist MELON! Melon behoort tot de beste underground dj/producers van Nederland en organiseert al geruime tijd feesten onder de naam Ratio in Trouw en wijlen Club 11. Begin van de avond is gereserveerd voor zijn swingende Techno sound, waarin altijd plek is voor veel percussie, obscure vocals en rollende basslines.

De laatste uurtjes zijn ingeruimd voor Pep, Franklin Reeves organisator JAMA aka Dr. Stamppot en Philip Young (Als zijn sloep niet vergaat). Deze graag geziene dj's uit het Amsterdamse uitgaansleven weten als geen ander wat te draaien als het er echt om gaat. Het beste uit twintig jaar Acid – House – Techno om de dag snoeiend mee af te sluiten! Het bier staat koud, rook machines en strobe's staan aan, we zien jullie graag bij P.KING vanaf 12.00!

De Afterparty is trouwens op vrijdag 1 mei tijdens Babylon @ Studio 80 met o.a Alex Neri (Tenax Recordings, IT), Alton Miller, Jean Cedric en Philip Young!


P.KING(Queen) OP STRAAT OP KONINGINNEDAG!
Hoek Herengracht – Vijzelstraat
Tijd: Donderdag 30 april van 12.00 – 21.00
Toegang: gratis!
Voor info: www.pking.nl

Dj's:

ALTON MILLER (Planet E, Detroit, US)
TERRY TONER (Electronation, NL)
JAMA aka (Stamppot, Babylon, NL)
Dr. Stamppot
MELON (Ratio, Trouw, NL)
PRESETONE (Babylon, NL)
aka Victor Coral & Onno
ANGELO (Roxy R.I.P, 90 Watts, NL)
PEP (Berlin Underground, Redevice, NL)
PHILIP YOUNG (The Karaoke Bar, NL)
FRANKLIN REEVES (90 watts, NL)
MAX ANTHONY (One Four, NL)
 
Uitspraak van KarmaProductions op donderdag 23 april 2009 om 04:21:
Betaalde feestjes buiten het centrum; waarom eigenlijk?

;)
Vally
Artiest Faux
Uitspraak van verwijderd op maandag 27 april 2009 om 11:21:
Betaalde feestjes buiten het centrum; waarom eigenlijk?

:D
Rikki Lauraa
Artiest {SHOWLIST artist 65366, 10843, 4146, 35710}
nice