Partyflock
 
Klanklab (flyer)
-
J.C. Todo op de kaart Site binnen
Jacob van Wassenaersstraat 69
Best
Genres
techno × 4, minimal × 3, acid × 1, acidtechno × 1, house × 1, techhouse × 1
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Bezoekers
Maximaal 300.
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
Line-up & Timetable
21:00 - 22:00:  Live:
22:00 - 23:30:  
23:30 - 01:00:  
01:00 - 02:00:  
Statistiekenx
9Partyflockbezoekers
77 / 22·mannen / vrouwen
21.9·gemiddelde leeftijd
20.0·leeftijd mediaan
3·opmerkingen
stemresultaat (2 stemmen)

3 opmerkingen

Ben een beetje laat met PR. (Zit met mijn kop al bij Q-day. :) Wordt wel weer gezellig. Zal die groep van vorige keer ook nog ff bellen.
Hier is je nieuwsbericht. :) lol.
LIVE ACT TANTE SJAAK OP DANCE-BELEVENIS KLANKLAB
Ook tijdens deze derde editie van Klanklab zal JC Todo in het teken staan van elektronische housemuziek. Housemuziek zoals je die van vroeger kent en zoals je die nu tegen komt, ’s avonds op 3FM en deze zomer op de grotere mainstream dancefestivals.

Rauwe minimal, tech house, techno en een gezonde dosis acid: de muziek wordt gedurende de avond in ruwheid en volume langzaam opgebouwd tot een hoogtepunt. Ondersteund door dj’s Dilemma, Repulse en Jas van Ros zal live act Tante Sjaak voor het eerst haar opwachting op een Nederlands podium maken.


Speciaal voor Klanklab bouwt Tante Sjaak haar studio op in de grote zaal van JC Todo om een nooit meer te vergeten house-ervaring in je grijze massa achter te laten. Zij opent deze derde editie en zal deze ook afsluiten, wanneer het publiek in grote getale haar naam scandeert op het eind van de avond.

Klanklab wordt gehost door dj Dilemma uit Den Bosch, die al twaalf jaar meedraait in de underground techno scene van Nederland. Samen met dj Repulse en dj Jas van Ros zal hij hun nieuwste tracks ten gehore brengen.

Verder kun je, zoals op elke Klanklabavond, meer verwachten dan een muzikaal goed verzorgde avond. De sfeer wordt vormgegeven door de visuals van VJ Beeldluis. Je ogen gaan jeuken en tranen als je te lang naar het zelfde punt van een scherm blijft staren wanneer deze rasechte Amsterdammer zijn videobeelden over de verschillende beeldschermen jaagt.
Jelle Saris is de vaste kunstenaar en zorgt iedere editie weer voor een aanvulling van het decor en weet je steeds weer opnieuw te verrassen met objecten die ontstaan vanuit zijn zieke geest.
Laat je op de avond zelf fotograferen door fotografen CZYK en BLURR en wie weet zie je jezelf terug op de website van Klanklab.

Klanklab vindt plaats op zaterdag 25 april bij JC Todo aan de Jacob van Wassenaerstraat 69 te Best. De deuren gaan open om 21.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Meer informatie is te vinden op www.klanklab.nl en www.jctodo.nl.