Partyflock

D.D.O.D. - the harder dance music

D.D.O.D. - the harder dance music

D.D.O.D. - the harder dance music (flyer)
georganiseerd door Dawn of Dance
-
Café de Trappist op de kaart Site binnen
Amsterdam
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
Opmerkingen
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: zeer goed
geweldig218%
zeer goed764%
goed19%
ok19%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0
4 waarderingen
D.L.D.
shit, helaas gemist, hoe kon ik het nou vergeten :-( boehoehoe :slap myself..
Flexy
Deze minder gespannen boog was best gezellig!
chica
Kort aanwezig maar echt naar me zin gehad.­ Op naar de volgende.­ Daan bedankt weer..­
Dé Daaan!!! a.­k.­a.­ The Fairy Wicked....­
Music never seperated people :respect: DJ's & partypeople THANX!!! and it's all because of u....
Line-up & Timetable
22:00 - 00:00:  Raven
00:00 - 01:00:  Morzzz
01:00 - 02:00:  JK Verenigd Koninkrijk
02:00 - 03:00:  Andy McCall Verenigd Koninkrijk
03:00 - 04:00:  Andy McCall Verenigd Koninkrijk
Statistiekenx
23Partyflockbezoekers
9Partyflockgeďnteresseerd
65 / 26·mannen / vrouwen
30.2·gemiddelde leeftijd
30.4·leeftijd mediaan
1·forumonderwerp
1·albumfoto
22·opmerkingen
4·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (11 stemmen)
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Dikke vette zin!! f:trance12

22 opmerkingen

Mhhhh de after after volgende maand!!
Wordt knallen Marcel! Zie je backstage? :D
De backstage van deze scene is het wel een beetje toch?
Uitspraak van Majstro op zondag 24 mei 2009 om 16:03:
de groupies van Morzzz afhouden :P

:lol: Ja inderdaad, anders wordt het zo'n drama ;p


Uitspraak van Party all the time R.I.P 12-05-2017 + op zondag 24 mei 2009 om 22:28:
Wie weet komen we ook eens kijken...­nooit bij aanwezig geweest terwijl we r n hoop goede dingen over horen...­en wij ook van wat hardere stylen houden.....­

Zou errug leuk en gezellig zijn als jullie de Trappist ook een keer onveilig komen maken :yes: :yes:
D.L.D.
Artiest D.L.D
Uitspraak van Party all the time R.I.P 12-05-2017 + op zondag 24 mei 2009 om 22:28:
Wie weet komen we ook eens kijken...­nooit bij aanwezig geweest terwijl we r n hoop goede dingen over horen...­en wij ook van wat hardere stylen houden.....­

dan zeker komen :yes:

altijd super gezellig en altijd top muziek.. :bounce:
Uitspraak van D.L.D. op dinsdag 26 mei 2009 om 12:15:
altijd super gezellig en altijd top muziek..­

Dat vind ik elke keer weer zo ontzettend geweldig dat de muziek me elke D.D.O.D. weer met volle heerlijke en vrolijke kracht raakt en dat gegeven heeft me echt menig keer kippenvel opgeleverd, want het is die echte harddance wat we zo graag in onze oren voelen klappen en erg zeldzaam op dit niveau in ons kikkerklompendans landje.

We mogen als liefhebbers van deze muziek die het toch het allerbest doet als het hard zuiver en vol wordt afgespeeld heel erg dankbaar zijn dat we elke keer weer de Trappist onveilig mogen maken met zijn geweldige geluidsinstallatie. Misschien is het iets aan de te kleine kant en zou het wel iets groter mogen om te kunnen groeien, maar voorlopig passen we erin en maakt het knusse juist harstikke gezellig.

Ik heb in elk geval een wazig goeie voedingsbodem neergelegd om het feest in me te laten ontploffen. Zoals Daaan al schreef in het persbericht wilde we maar niet op gang komen om deze editie op poten te zetten. We hebben met zijn alle een heerlijke Q-day met harder dance neergezet en daar zijn we jullie allemaal en wij elkaar heel erg te dankbaar voor want het is elke keer weer een sprookje als dat filmpje zich weer afspeelt in mijn grijze drap, maar zoiets neerzetten heeft ons heel veel energie gekost en dat samen met wat samenloopjes van omstandigheden die geen kattepis zijn werden we een Diesel met een lekke koppakking of een botte naald die met heel veel pijn en moeite net voor de eindstreep door de stof heen wilde prikken.

Mijn missie is in elk geval volledig in het honderd gelopen en zodoende zijn er deze editie geen flyers gemaakt. Eerst waren we laat met het ontwerp en toen het ontwerp maandag eindelijk naar de drukker was liep het vrijdag als nog de mist in en waren ze niet op de plaats waar ze hadden moeten zijn volgens de afspraak die ik had gemaakt en dat voelde even heel erg zuur en ben in de auto gestapt richting Zeeland om even aan helemaal niets te denken.

Gelukkig had ik wel wat decoratie ideeen rotzooi prullerij in mn auto gestuwd, want ergens wist ik wel dat ik het niet zou kunnen bekroppen als ik daar zinloos op de bank zou gaan hangen. Ik heb het wel even geprobeerd maar voelde al heel snel dat ik iets moest gaan doen en ben naar de schuur verdwenen wat afgelopen weekend mijn tweede huis is geworden en heb wel wat leuke dingetjes kunnen maken voor vrijdag en er zijn een hoop ideeen ontstaan voor al die D.D.O.D. verjaardagen die er aankomen en was wel even heerlijk om daar in te verdwalen.

Toen de zaterdag was aangebroken zat mijn lijf vol nieuwe moed en energie door al dat moois wat we hadden gecreerd en wilde festival plannen die maar heel klein leefde waren binnen no time in avontuur omgezet en zodoende stond ik zaterdag op mijn tweede festival van 2009 na Nightmare was het dit keer Bassrulers net over de Zeeuwse grens in Nieuw Vossenmeer.

Op Nightmare had ik ochtenddienst gehad en was die dag om half vijf begonnen en zodoende was ik heel ernstig gaar op dat festival en werd daardoor niet in de hoogste noot geraakt door de muziek en dacht even dat hardcore echt over was in mijn hoofd, maar het gebeurde wel die dag doordat we een cd van Enzyme kochten wat volgens mijn maatje grote tering herrie zou zijn maar toen we op pad gingen naar de sluizen van Ijmuiden en die die herrie een echt te heerlijke vrolijke achternoot had kwamen we met zn tweeen in een te lekkere bui aan op de sluizen, maar die zwijmel housebij aankomst deed het even niet, maar toen Benny was gaan draaien en vorderde in zijn set met hardhouse en heerlijke ritmes en pompende over elkaar vallende basjes verdween ik er helemaal geheel in de heerlijkheid en ondanks totale vermoeidheid werd het toch een beetje echt feest.

Die cd van enzyme heeft de rest van de week wel gedomineerd in mijn hoofd en audio apparatuur en bracht mijn muzikale stemming in een heel goed hardcore humeur op Bass Rulers en ben vanaf binnekomst echt totaal uit mn plaat gegaan. Het festival had twee area`s waarvan een hardcore was en een hardstijl. De hardcore area had iets wat zwakke lage tonen maar er werd zulke lekkere present hardcore gedraaid met veel hoge tonen melodien dat het voor mijn oren een groot feest was en helaas is het me niet gelukt om ook maar heel even in de monotome beukpartijen te komen van de hardstyle area en ik had weer dat RaRe muzikale gevoel.

Eenmaal thuis verdween ik gelijk weer naar de schuur om in mijn project te verdwijnen en besloot een set van Scott Project in Ierland op te zetten en de drive en heerlijke volle en vrolijke ritmes pakte me en heb stiekem wel een traantje weggepinkt, want muziek kan zo ontzettend krachtig zijn als het als boter je oren in glijd.

Gisteren viel het kwartje. Ik was bij een jongen thuis en we waren te heftig aan het blowen en gaar zijn. In mijn gedachten was ik bij D.D.O.D. en maakte me wat zorgen over vrijdag want alleen is maar alleen en maakt geen feest al zouden we het zeker proberen en wie weet hoever we zouden komen. In deze gedachte verzonken kwam de jongen van het huis met een dik boek naar me toe met de boodschap dat ik maar een bladzij mocht open slaan en in zijn spirituele gedrevenheid vroeg hij mij de tekst op de pagina goed te overdenken en te projecteren op mijn eigen leven.

Er stond

Grootse verwachtingen maken nog geen grootse toekomst.

Omdat mijn gedachte nog helemaal in het andere verhaal waren viel de omgekeerde waarde direkt op zijn plaats en wist drommels goed dat ik me druk om niets maakte. Het blijkt nu we toch op gang zijn gekomen in allerlei kort maar kractige vormen en dezelfde liefde hierboven en in de forums terug lees bij jullie allemaal!

Kortom laat maar komen die shit want al heb ik dan geen tijdmachine de volgende editie staat heerlijk voor de deur en het is mega gezellig dat jullie elke keer weer komen!

One Love!
laatste aanpassing
JJ (Jim) heeft me weleens aan het denken gezet in de richting van het schrijven.­ Hij suggureerde in een ander forum dat ik colums moest gaan schrijven en dat zou misschien wel iets voor mij zijn, want de ene dag is de andere niet en kan het van de hak op de tak gaan, maar hele boeken zie ik niet uit mijn vingers komen simpelweg omdat ik het heel moeilijk vind om de draad weer op te pakken waar ik ben gebleven en dan ook nogeens indezelfde trend verder te schrijven.­

Het is in elk geval wel heel erg leuk om te doen en het geeft een fris opgelucht gevoel doordat het verhaal vaak mijn eigen gedachte helder maakt!
Bezig met erheen te komen. (k)
Bezig met hier weg te komen!! :lol:
Stomme rot verplichtingen toch altijd. :D
laatste aanpassing
:respect: to the dj's .....helemaal mijn stijl ,dit smaakt naar meer :honger:
laatste aanpassing
Uitspraak van chica op vrijdag 29 mei 2009 om 21:17:
Bezig met erheen te komen. (k)

Top dat je er was meissie :lief:


Uitspraak van P@triziotechno op vrijdag 29 mei 2009 om 22:13:
Bezig met hier weg te komen!! :lol:
Stomme rot verplichtingen toch altijd. :D

Dito

Sowieso geldt voor iedereen hoe dan ook :yes:


Uitspraak van Party all the time R.I.P 12-05-2017 + op zaterdag 30 mei 2009 om 11:08:
Werd wel erg lekker gedraaid moet ik zeggen......­effe vaker komen gluren maar denk ik..­

Uitspraak van Dance all the time op zaterdag 30 mei 2009 om 17:27:
:respect: to the dj's .....helemaal mijn stijl ,dit smaakt naar meer :honger:

:D:D :$ (f) (f)
Vond het echt geweldig dat jullie er ook waren en het ook naar jullie zin hebben gehad :D:D Hopelijk tot snel weer!! :D
echt balen dat ik het gemist heb :-( "
:nocheer:

volgende keer ben ik er zeker weer