Partyflock

Circus Trix · Koninginnenacht Festival Eindhoven

Circus Trix

· Koninginnenacht Festival Eindhoven
Circus Trix (flyer)

Plan-2 op de kaart binnen
Beukenlaan 10.007
Eindhoven
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 400.
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
Stemresultaat: goed
geweldig29%
zeer goed939%
goed1148%
ok0
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht14%
waardeloos0
1 waardering
Kaputnik
leuke afsluiting plan2 :)
Statistiekenx
39Partyflockbezoekers
9Partyflockgeïnteresseerd
66 / 17·mannen / vrouwen
23.1·gemiddelde leeftijd
22.4·leeftijd mediaan
18·opmerkingen
1·waardering
goed·stemresultaat (23 stemmen)

18 opmerkingen

dit word dan denk ik echt de allerlaatste x plan-2..­
laatste aanpassing
jammur :(
Hooggeëerd publiek !


De avond voordat zuslief haar verjaardag viert zal het zwartste schaap van de Oranje familie haar tenten opslaan op en van de mooiste plekjes van Eindhoven.­ Het wereldbefaamde circus Tricks zal de lichtstad overdonderen met haar rondtrekkende gezelschap in het voormalig plan- 2.­

Een bonte stoet uit vervlogen tijden zal een uitgebreid en divers programma voorschotelen wat men nog lang zal heugen.­ Naast kunst en variété zal er ook stevig gedanst kunnen worden op bizarre beats en clowneske klanken.­ Een grote diversiteit aan artiesten zullen jullie laten dansen tot het ochtendgloren de tenten verlicht, van vroeg op houden heeft dit gezelschap namelijk nog nooit gehoord.­

De piste zal o.­a.­ worden betreden door:

De Hongaarse pony-polonaise, Oost- Pruisische half mensen, Mulder trapeze, Sr.­ Canonball de Menselijke raket, Magische messenwerpers en de 3 armige vrouwen uit de donkerste hoeken van de Kaukasus.­ Dit alles natuurlijk niet onder de leiding van muziek van het groot Georgische staatsorkest onderleiding van Vladimir Pushkeni-Smirnov, eerste violist dhr.­ Frencken en het koor van de Screaming Mimi’s.­

Voor de overige artiesten moet je nog even geduld hebben, ze worden snel bekend gemaakt!

Dus boeren, burgers en buitenlui: noteer alvast met grote letters in uwer agenda’s dat er op koninginnenacht, woensdag 29 april, gedanst gaat worden in het voormalig plan-2.­ Deze sensatie wilt u niet missen!

Een diepe buiging,

Otto von Eckenstein-Hauptmann
Directeur Koninginnedagfestival Circus Tricks

Datum: 29 april
Locatie: Plan 2
Tijden: 22.­00 tot 06.­00
Uitspraak van Kaputnik op maandag 13 april 2009 om 12:23:
dit word dan denk ik echt de allerlaatste x plan-2..­

Het aller aller allerlaatste feest is de gratis afterparty van Koninginnedag van 23.00-04.00!
laatste aanpassing
Uitspraak van Axxonlab op zaterdag 18 april 2009 om 16:46:
Het aller aller allerlaatste feest is de gratis afterparty van Koninginnedag van 23.­00-04.­00!

Kom op dan...info!
Uitspraak van Kaputnik op donderdag 23 april 2009 om 17:52:
Kom op dan...­info!

Inderdaad.
Ik ben benieuwd wie er op de after nog allemaal moet draaien.

Heb de sloophamer alvast klaarliggen ;)
Hooggeëerd publiek,

Langzaam maar zeker kruipen we naar de 29ste van april, de datum dat circus Trix haar deuren opent voor Eindhovens publiek. Om u niet langer in spanning te houden heeft de directie van het rondtrekkende circus besloten u op de hoogte te stellen van de muzikale omlijsting.

De artiesten die wij presenteren zullen alles voor u uit de hoge hoed toveren, alles is wat het lijkt en niets is een illusie. Het zijn de heerlijke dansnoten vol finesse waar u een nacht lang van zult genieten.

De eerste groep artiesten die de piste betreden, aangekondigd door GUSTAF, zijn de SCREAMING MIMIS. Ja, u leest het goed, de meiden van de Mimis komen hun vetste maxi’s opleggen, ze zullen geen jaartal onberoerd laten. Tevens zal dan plaatjesmix duo en jong talent GOODGREEF en ZEF FELICIEN u verwennen met de raakste diepe deuntjes van het moment.

Ik hoor u denken wat een prachtig affiche, maar het is slechts een heerlijk aperitief. Wat dacht u van minimaal of maximaal kabaal door de aanvoerders van Eindhoven EL-P en HANK LONG of de diepe donkere dubstep, afgewisseld met krachtige beats en swingende disco uit de speakers van JAKOB HOHMANN of DAJO BEAUDISCO!!
Daarnaast zal TOMMIE FRENCKEN deze avond laten zien hoe je houseplaten laat samensmelten en als rijpe kers op de taart serveren we alles af met één van de grootste beloftes van ’t land, MULDER.

Naast deze muzikale invulling wordt er alles aan gedaan om u op velerlei manieren zintuiglijk te prikkelen, wat dacht u van popcorn, ballonnen, vuurspuwers, schminck en kamvuur. En, mocht u even willen uitrusten dan kan dat bij KASPAR & SANDER in de stilstaande cassettebandjes karavaan, want aan alles is gedacht.

Het circus opent haar deuren om 22:00 uur, er zijn slechts 400 zitplaatsen op de tribunes, dus zorg dat u op tijd komt. Er zijn ook een beperkt aantal reserveringen mogelijk. Mail je naam hier voor en het aantal reserveringen naar Circustrix@gmail.com. Alle circus acts, goocheltrucs en andere kunstzinnige snuisterijen kosten slecht 5 euro!

Komt dat zien, komt dat zien!

Hoogachtend,

Otto von Eckenstein-Hauptmann
Directeur Circus Trix

Owja:
Vergeet u niet u jas op te hangen bij ‘The Fire Cracking Alpaca's’, de gehele opbrengst komt ten goede van het nieuwe Alpaca project van Reneejsch Schmetz en Yourmer Hartzane
Uitspraak van Boxtradamuz op donderdag 23 april 2009 om 21:11:
Inderdaad.­
Ik ben benieuwd wie er op de after nog allemaal moet draaien.­

Heb de sloophamer alvast klaarliggen

AFTERPARTY:
23.00-24.00 regular minimal dj
00.00-01.00 Axxonlab (live)
01.00-02.00 DRTMSTR vs Penny Pony
02.00-03.00 Manu Martin (Spain)
03.00-04.00 Little J, Fillingk & Fabian Lionearth

ALLER ALLER LAATSTE FEEST IN PLAN-2, KOMEN DUS!
Uitspraak van Axxonlab op maandag 27 april 2009 om 20:45:
ALLER ALLER LAATSTE FEEST IN PLAN-2, KOMEN DUS!

Waarom staat dit feest niet in de agenda ?
Uitspraak van Kaputnik op maandag 27 april 2009 om 21:09:
Waarom staat dit feest niet in de agenda ?

Omdat partyflock ons op de een of andere manier zit te kutten en ons uit de agenda gooit.. Vandaar dat ik de line-up hier maar ff heb gepost! dus gewoon komen want gefeest zal er worden.. zie ook http://www.project-ongevraagd.nl/
laatste aanpassing
HET KONINGINNENACHT FESTIVAL EINDHOVEN:

CIRCUS TRIX UPDATE

Hooggeëerd publiek,

Een kleine doch belangrijke mail met nuttige informatie omtrent Circus Trix. De meeste van jullie weten Plan- 2 vast wel te vinden. Kom je uit de richting van het centrum dan is het niet nodig om helemaal om STRIJP S heen te fietsen. Langs het spoor is een kleine doorgang gemaakt zodat je met de fiets een snellere route kan nemen. Dit scheelt fietsen en spaart dus de nodige dans energie.

Verder is het hoogst onwaarschijnlijk dat er sigaretten gekocht kunnen worden op de avond van het feestje, kom dus goed beslagen ten ijs en neemt u eigen sigaretten mee naar het feestje.

Gereserveerde kaartjes kunnen tot max. 00:30 worden afgehaald aan de Circus kassa. Zit je echter zo krap bij kas dat het niet mogelijk is om 5,- euro aan entree geld te missen dan kun je op www.3voor12.vpro.nl/eindhoven mee doen aan een prijsvraag en kans maken op 2 tickets voor het festijn.
Uitspraak van Axxonlab op dinsdag 28 april 2009 om 08:58:
Omdat partyflock ons op de een of andere manier zit te kutten en ons uit de agenda gooit.. Vandaar dat ik de line-up hier maar ff heb gepost! dus gewoon komen want gefeest zal er worden.. zie ook http://www.project-ongevraagd.nl/

Minder..ik kom! als jullie ook naar Circus Trix komen? mooie deal toch..
Setjes na afloop o.v. : http://beta.play.fm/event/circustrixqueensnightfestivaleindhoven
laatste aanpassing