Partyflock

We All Love 80's & 90's · Pinkster Special

 
We All Love 80's & 90's (flyer)

We All Love 80's & 90's (afbeelding)
georganiseerd door We all love 80's 90's 00's SiteUnomodo Site

The Zenith op de kaart binnen
De Voorde 30
Venray
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 7,50
Deurverkoop:€ 10,-
Tickets
Waren verkrijgbaar via Paylogic, bij een aantal voorverkoopadressen.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
10Partyflockbezoekers
40 / 50·mannen / vrouwen
26.7·gemiddelde leeftijd
23.1·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
3·opmerkingen
stemresultaat (2 stemmen)
Nieuws
Tijdens het Pinksterweekend komt We All Love 80's & 90's eindelijk naar Zenith! Op zondag 31 mei presenteert Radio Veronica in Venray de volgende editie van We All Love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Zenith!

3 opmerkingen

VJ Rico
Artiest Rico
Geplaatst: 10-04-2009
Bron: Zenith
Nieuw busvervoer: Zenith Express
Iedere zaterdag veilig uit naar Zenith Venray en thuis!

Nog meer uitgaanders kunnen genieten van alles wat Zenith in Venray te bieden heeft. 16 of 30 jaar, iedereen is meer dan welkom. Natuurlijk wordt daarvoor ieder weekend opnieuw een indrukwekkend programma samengesteld. Vervoer kan echter voor uitgaanders een bezoek aan de discotheek lastiger maken.

Zenith Venray gaat het vervoer van en naar Zenith nieuw leven inblazen onder de naam ‘Zenith Express’. Vier routes zijn samengesteld door Munckhof Reizen vanuit startpunten Haps, Gennep, Venlo en Mill, waarbij de bussen op zaterdagavond de uitgaanders veilig ophalen en weer in hun woonplaats afzetten. Veilig en gemakkelijk, dat is de insteek.

Wie herinnert zich de zaterdagnachtbussen van Uitgaanscentrum de Steeg in Leunen nou niet? Iedere zaterdag maakten ook honderden Steeg bezoekers gebruik van deze service, want wat is er prettiger dan veilig uit te gaan en thuis te komen?

Om de trouwe aanhang tegemoet te komen en de toegang voor andere nieuwsgierigen laagdrempelig te houden, liggen de prijzen op een prettig niveau. Je geniet van een voordelige prijs, waarbij de entree bij de busretour inbegrepen is. De Zenith membercard speelt hierbij een rol. Heb je nog geen Zenith membercard, dan kun je deze gratis verkrijgen bij binnenkomst in Zenith.

Vanaf zaterdag 18 april kun je gebruik maken van Zenith Express. Meer informatie over opstapplaatsen, bustijden en prijzen vind je bij het menukopje "Zenith Express" op www.thezenith.nl.
word egt een gezellig feest :D helemaal los op de muziek...
Tijdens het Pinksterweekend komt WE ALL LOVE 80’s & 90’s eindelijk naar Zenith! Op zondag 31 mei presenteert Radio Veronica in Venray de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Zenith!

WE ALL LOVE 80’s & 90’s neemt je deze avond mee terug naar toen, toen alles beter was, toen je stiekem verliefd was op Prince, toen je niet zonder walkman over straat ging en toen schoudervullingen onmisbaar waren. Maak op zondag 31 mei de dansvloer onveilig terwijl je losgaat op ‘Like a virgin’ van Madonna en dans als vanouds op alle grote hits van Nena, Wham!, The Beasty Boys, Michael Jackson en de vele andere muzikale helden die de jaren 80 en 90 rijk waren. Terwijl jij de eenden uit de lucht knalt tijdens een ouderwets potje Duck Hunt op de Nintendo, laten de VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s je opnieuw de tijden beleven waarin Bassie & Adriaan de helden van het beeldscherm waren. Trek dus je spijkerblouse uit de kast, zoek je plateauzoolgympies op en kom naar Zenith!

De Limburgse editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt plaats in de grootste club van de Benelux. Gevestigd in het centraal gelegen Venray biedt Zenith het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Speakers Delft (eerste vrijdag), Winkel van Sinkel Utrecht (eerste zaterdag), Le Paris Den Haag (eerste zaterdag), Panama Amsterdam (laatste zaterdag) en Off Corso Rotterdam (laatste zaterdag). De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Datum: Zondag 31 mei 2009 (Pinksteren)
Locatie: Zenith, afslag 9 A73, Venray
Tijden: 22:00 – 05:00 uur
Tickets: vvk 7,50 euro (excl. fee), deur 10,00 euro
Presale online: www.thezenith.nl | www.wealllove.com
Presale adres: Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl) | Free Record Shops, Postkantoren, GWK Kantoren, VVK Kantoren
Websit: www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.thezenith.nl
Contact: info@unomodo.nl