Partyflock

Manhattan's got talent

 

Manhattan's got talent

album,2 · ical
Manhattan's got talent (flyer)
-
Manhattan op de kaart Site binnen
Varkensstraat 6
Arnhem
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Bezoekers
Maximaal 800.
Prijs
Deurverkoop:€ 5,-
pagina laatst gewijzigd op
Line-up
Statistiekenx
6Partyflockbezoekers
1Partyflockgeïnteresseerd
50 / 33·mannen / vrouwen
24.0·gemiddelde leeftijd
20.9·leeftijd mediaan
2·albumfoto's
2·opmerkingen

2 opmerkingen

MBFH
Werkzaam bij MBFH
Manhattan’s Got Talent!

Ben jij hèt nieuwe deejay talent van Nederland maar heb je nog geen vaste plek waar je je sound kan laten horen of wil je graag een keer in een grote club draaien?
Dan is dit je kans, en niet zomaar een kans want je draait meteen in dé Nachttempel van Nederland! Op vrijdag 10 april (goede vrijdag) organiseert Manhattan:
Manhattan’s Got Talent! Op deze avond willen wij jong talent een kans geven om hun sound aan het grote publiek te laten horen, qua muziekstijl mag het heel breed zijn dus iedereen die denkt een goede deejay te zijn is welkom. Je zal beoordeeld en beluisterd worden door het publiek maar ook door ervaren en professionele deejays die je wellicht ook nog kunnen helpen of stimuleren.
Is dit helemaal jouw ding stuur dan snel een mail met een foto en zoveel mogelijk info over je draaistijl en al dan geen ervaring naar info@manhattan.nl en wij plannen je in op 10 april.
Alle vrienden (en fans!) die je meeneemt mogen uiteraard gratis naar binnen. Zorg dat dit er veel zijn want hoe enthousiaster het publiek is hoe groter jouw kans is op misschien wel een residentie in de Nederlandse Nachttempel!

Manhattan’s Got Talent
Vrijdag 10 april
00:00 uur tot 05:00 uur
Entree 5 euro