Partyflock

Klankbar meets Carnivale

Klankbar meets Carnivale

Klankbar meets Carnivale (flyer)
georganiseerd door Particle, Nine Events
-
Club Home op de kaart Site binnen
Wagenstraat 3-7
Amsterdam
Genre
house
Minimumleeftijd?
Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Prijzen
Voorverkoop:€ 6,50
Deurverkoop:€ 11,50
Tickets
Waren verkrijgbaar via Ticketscript.
pagina laatst gewijzigd op
Statistiekenx
28Partyflockbezoekers
5Partyflockgeïnteresseerd
75 / 21·mannen / vrouwen
26.2·gemiddelde leeftijd
26.5·leeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
10·opmerkingen
stemresultaat (1 stem)
Nieuws
Op precies de dag dat Carnivale voor het eerst de nacht aan deed ontstaat er in Amsterdam een nieuw concept Klankbar. Voor beide organisaties is 25 april dus een speciale dag. Een rede te meer om er samen met jullie een onvergetelijke nacht van te gaan maken. Deze dubbele verjaardag zal in de vetste club van Amsterdam gevierd worden. Namelijk in Club Home. 5

10 opmerkingen

Voorverkoop gestart... ;-) En dat maar voor zeseurovijftig ;-)
laatste aanpassing
KLANKBAR meets CARNIVALE
25th April Club Home

Op precies de dag dat Carnivale voor het eerst de nacht aan deed ontstaat er in Amsterdam een nieuw concept Klankbar. Voor beide organisaties is 25 april dus een speciale dag. Een rede te meer om er samen met jullie een onvergetelijke nacht van te gaan maken.

Deze dubbele verjaardag zal in de vetste club van Amsterdam gevierd worden. Namelijk in Club Home. Dit fijne thuis bestaat uit drie super ruimtes waar tot in de vroege morgen gechilld, gerookt, gedronken en natuurlijk gedanst kan worden.

De kelder word gehost door het vooruitstrevende house concept Klankbar.Klankbar zal de avond open met Klank die warme en zwoele house grooves te gehore zullen brengen. De mannen van Klank komen eraan na gigs op Mr. Stubnitz, Awakenings Festival After en een residentie bij Club Fritz schijnt er ook nog dit jaar een eerste release aan te komen.

Genoeg over Klank. Klankbar heeft voor deze avond veel meer house in petto. Vanuit de Uk en Frankrijk worden Glimpse en Varoslav in gevlogen.

Voor Glimpse is het jaar goed begonnen. Zo had hij een release afgelopen maart op het gerenommeerde Planet E label, Drifting E.P. Voor de rest van 2009 kan men nog releases verwachten op Glimpse recordings wat hij doet in samenwerking met Kompakt. Een release met Lee van Dowski op Cadenza en nog een release op het zuster label van Get Physicals genaamd Kindich. Ook komt er nog een Glimpse album ‘running’ uit op Four Twenty Records. De titel zegt genoeg want naast alle releases staat Glimpse ook nog met zijn live act door heel de wereld in landen als Noord en Zuid Amerika, Japan en Europa. En op 25 April vliegt hij niet stilletjes ons landje voorbij.

Varoslav de man uit Parijs zal op 25 april de romantiek en sexy vibe meebrengen uit parijs naar Amsterdam. Dit vertaald zich in zijn sound: Groovy, sexy en voor vol met energie. Zijn stijl is te omschrijven van tech tot deep house. Afgelopen December had hij samen met Dop nog een release op Supplement facts. En inmiddels is op Tsuba zijn nieuwste release "Get Together" uitgekomen, die door de grote der aarde als 'magnifique' benoemd is. Houd deze 'croque monsieur' in de gaten want we gaan nog veel van hem horen in 2009.

De bovenzaal staat tijdens deze memorabele nacht in het teken van Carnivale. Rik zal hier het startschot geven en de zaal klaarstomen voor een nacht vol beweging. De rol van opener staat hem als geen ander op het lijf geschreven vanwege zijn volwassen, doch ook subtiele benadering van deep house. Vervolgens nemen Kartikeya & Pennypacker het roer van hem over. Diversiteit staat centraal in de sets van dit markante duo. Naadloos wordt funk, groove en soul in elkaar gemixed zonder dat de “true house feeling” op enig moment dan ook verdwijnt. Maak je borst dus maar nat voor een gezonde dosis aan muzikale uitspattingen.

The Jop & Jordi Show behoren al vanaf het allereerste moment tot de onmiskenbare drijfveren achter Carnivale. Deze prettyboys weten geheel in eigen stijl vrijwel ieder publiek met een welgemeende glimlach te entertainen. De pakkende drive is het geheime wapen in hun energieke sets, waarbij het publiek altijd maar blijft snakken naar meer. Het slotstuk van deze enerverende nacht wordt verzorgd door LoPoll & Radiosus, the mean brothers of funky minimal techno. Met een vertrouwde pompende knalset zullen zij traditiegetrouw al het resterende energie in deze zaal opslokken en de nacht van een goede afloop voorzien.

---

KLANKBAR meets Carnivale

25th April Club Home

23:00 - 05:00

vvk. 6,50 - deur 11,50

www.beatfreax.com
ziet er goed uit
Joppie!
Werkzaam bij Particle
Yesyes zaterdag is al zover, mmmmm smullen geblazen GLIMPSE en VAROSLAV :)
Varoslav, hij komt met een vette release binnenkort:

http://www.decks.de/decks-sess/decksframes.php?jumpwf=http%3A//www.decks.de/t/unknown-dont_stop_booty-da_booty/bt2-52
jammer dat ik al naar Bla Bla ga
Carnivale

23:00 - 00:30 RIK
00:30 - 02:00 H.E. PANNYPACKER vs KARTIKEYA
02:00 - 03:30 JOP & JORDI SHOW
03:00 - 05:00 LOPOLL vs RADIOSUS

Klankbar

00:00 - 01:30 KLANK
01:30 - 02:45 GLIMPSE [live]
02:45 - 05:00 VAROSLAV