Partyflock
 

Marcanti grand opening night

foto's
album,364 · zeer goed · ical
Marcanti grand opening night
15 oktober 2007

Marcanti grand opening night
13 oktober 2007
erotisch
georganiseerd door Site,

Club Amsterdam Marcanti (binnen) op de kaart
Jan van Galenstraat 6 - 10
Amsterdam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Marcanti grand opening night

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 19,75
VIP:€ 32,75
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
21
Meetings
Er waren 2 meetings, om 23:00 met 3 bezoekers en om 00:00 met 2 bezoekers.
Verslagen
Door orsons (477), Ray_is_oke (720).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig16241%
zeer goed10326%
goed8020%
ok308%
voldoende113%
onvoldoende72%
slecht21%
zeer slecht1
waardeloos21%

123 waarderingen

op 1 na slechtste feest van 2007
trance 1
super
Ibiza
Wat een gaaf feest, malleen ingang meto beter, daar werd ik gek van. Sommigen zijn zelfs weggegaan. Doe dan een overkapping zoals bij de lex/hemkade
Sarahdise
Randy Katana maakte alle drukte,warmte weer helemaal goed!
passsie
super!!!!
Wietse X-Qlusive
Het feest heeft mijn verwachtingen niet gehaald. Hoorde dat er voor 1 miljoen was verbouwd, nou dat geld had hij beter aan 't geluid kunnen uitegeven! Muziek was ook te henig vond ik. Bas & Ram waren meer Bas & Tam :( Sfeer was trouwens wel top ondanks de drukte:D
Reetje &­ Barrel
Het was weer heerlijk om "thuis" te zijn! De rij was echt erg maar ja eenmaal binnen was je dat weer snel vergeten!! tot 5 april :cheer:
Miamaria
Leuk om weer in de Marcanti te zijn! Feestje was gezellig, leuke mensen! Wel ontzettend druk en de muziek was niet helemaal top.
Q*
Het was een feest der herkenning, inclusief de lange wachtrij, grijns. Ik heb me heerlijk vermaakt, was top.
Ruud en os
Mensen laten we heel eerlijk zijn! De locatie is en blijft top! De mensen die er op af komen ook! Super sfeer. Maar verder was het echt een drama! I Het parkeren, die onwijze rij voor de deur(1.5 uur), de regen!!, drukte bij de jassen, de drukte overal,....
Van het begin tot het eind genoten!!!! Enne VIP was perfekt geregeld!!!
had meer van verwacht
Yvonne/
kippevel van het begin tot het eind Super locatie
mac c
NIET NORMAAL!!!!! dit was weer eens ouderwets feesten!!!! Mike Jacky en Adri... TOP!!! en niet te vergeten alle oude bekenden van toen.... maakte het feest echt compleet!!!! op naar 5 april!!!!
:respect: Geweldig feest!!
Ray_is_oke
Zie verslag ;-)
Just me...
Als je het hebt over een Marcanti reünie, dan was dit er zeker 1!!! Wij waren er gelukkig op tijd, zodat we weinig last van een rij hebben gehad. Maar zelfs dat is typisch Marcanti in de glory days :-) Echt super heerlijk avondje, goeie muziek, super sfeer, leuke mensen. Het is weer 1 voor de boeken. Thanx decisions & crazyland!
Vond het feest leuk, alleen te druk en de muziek was een beetje blijven hangen in de tijd....
rines
behalve het standaard geklaag,(drukte,warmte,lange rij en wc's) was de muziek het ook net niet,en de volumeknop konden ze deze avond zeker niet vinden....
Wauw en nog eens wauw!! Perfect geregeld, auto weggezet, geen lange wachtrij bij de vip.. binnen gekomen echt eerst ff een rondje gemaakt en ff genoten van al het moois! Gelukkig zelfde indeling, maar super gaaf aangekleed!! Super nacht gehad, veel bekende en lekker genoten van alles. Decisions en Crazyland super gedaan, kijken nu al uit naar 5 april!
sunnie
Ik heb een super avond gehad! Alleen het binnen komen was zwaar drama, alleen daarvoor zou je al denken ik ga niet meer! Ik hoop dat ze daar wat aan gaan doen, net als de toiletten die te vies zijn om... En de muziek kwaliteit, wij stonden een beetje achteraan en dan hoor je meer gekwaakel van de mensen om je heen dan de muziek. Hopelijk volgende keer beter?!
Dreams4
Goed; wat gaan we er over zeggen..De marcanti bekend en na de verbouwing weinig aan indeling ingeboet, verder veel warme kleuren en erg sfeervol. Het feest? 9.50 voor de deur 10.20 binnen dus dat ging net, de velen na mij hadden meer pech plus het nodige hemelwater. Binnen een heerlijke sfeer met veel lieve bekenden weer, helaas to f*cking druk in de grote zaal om goed los te gaan en oh oh wat stond de muziek beroerd afgesteld; veels te vlak en te dof. Na Randy was het over met de pret. W: voldoende
Baldy
Beetje druk,maar wel lekker:respect:
Het was TE druk, muziek stond veel te zacht in de grote zaal!!! Door deze beide factoren kom je er niet in. Jammer, Locatie SUPER!!!!
Sfeer super, top feestje en het lijkt mij meer dan normaal hoor 2000 man die met z'n allen om 22.00 voor je deur staan die heb je gewoon niet 1 2 3 naar binnen. Jacky, Adrie en Mike bedankt voor dit super feestje waar iedereen toch op heeft zitten wachten.
Het was een SUPER feest, lekkere muziek, leuke sfeer en leuke mensen! Jammer was de wachtrij bij binnenkomst maar goed, het feest heeft dat weer goedgemaakt!!!
Venusss
Vond het erg gezellig, leuk gehad met alle partyvriendjes...maar niet leuk dat mijn jas onvindbaar bleek voor het garderobepersoneel!!!!!!!!!!! Zelf maar lopen zoeken toen en gevonden op een stoel achterin ergens!
HQ woman
Het was zeker een geweldig feest en een goede sfeer... :D... maar ja die rij hé.. daar moet narcanti toch wat aan doen en de wc.... Bah maar voor de rest (Y)
te lang buiten in de rij gestaan maar het feest heeft alles goed gemaakt helemaal top
pippi2
Wat een feest he! Echt geweldig. Jammer dat ik niet helemaal fit was :not: Maar ziek of niet ziek, ik MOEST erbij zijn! En Ed Mission, ben trots op je hoor!!!! :yes: (k) voor de organisatie!
remcy
Wat een super feest!!! goede organisatie en veel leuke mensen!! :D
pinkkylie &­ R
van mij mag die nog een x op 5 april !!..................SUPERFEESTJE !!
Heb me prima vermaakt. Konden zeker wel dingen beter, maar heb me niet ergens aan geirriteerd! Thnx people! :D
Chivato
Wauw, wat een party! Geweldig!! Was voor mij de 1e keer Marcanti, maar alles wat ik over de Marcanti gehoord heb klopte ook! Toptent, topsfeer en topmuziek!! Thanks Decisions e­n Crazyland!! Till next time!!
heel leuk opgezet alleen jammer dat het te druk was en bij het parkeren van de auto was het wel heel slecht geregeld, maar het feestje heeft alles weer goed gemaakt!!!tot dinsdag
Mik­e, Tanja, Jacky en Adrie was echt een super feessie!! thanx!!
rolands
was top feest geweldige avond gehad en goed gezelschap, goed publiek
partyhen
feest geweldig, organisatie tot aan de zaal, zwaar onder de maat
Mike S en Tanya S
Top mensen bedankt!! wat een sfeer!!!!!!!! jezus! heerlijk gewoon!zie jullie 5 april weer daar in de Marancti! T vervolg!
Kierewieters
Hé hé........eindelijk Marcanti door Crazyland en Decisions in stijl geopend :respect: GEWELDIG GENOTEN (F)
Ros@!
Jezus mina, dit feest was echt the bomb (beste feest van dit jaar voor mij)!!! Helemaal compleet, leuke mensen ontmoet, veel goede platen gehoord (regelmatig met de handjes in de lucht :D )en de locatie ook super!!! Ik was blij dat ik VIP had, want had echt te doen met de mensen die in de rij stonden, dat was niet tof.
Het was echt een toppertje een tijd geleden dat ik z on superfeest heb mee gemaakt djees waren top en de dansers wat een show zeg toppie
Decisions e­n Crazyland be proud on yourselfs, you made the opening a classic before it ended !! :respect:
Eindelijk na meer dan één jaar weer terug in de MARCANTI..!!!...Tjonge jonge dit was me het feessie wel.....Heb ruim een uur in de rij gestaan, maar was het zekers waard....:yes:...Goede sfeer, leuke mensen en lekkere muziek, met Melvin en Katana als uitblinkers....Ja Ja, deze gaat de boeken in als een TOPPER van 2007.....Thx...Jack­ie, A3, Mike en Tanya voor een onvergetelijke avond MARCANTI
Meira
Op naar 5 april, kan ik al kaartjes kopen ? ;-) Was een superfeest!
Tony Smit
Superfeest! Super locatie..en de Vip parking service.Echt super geregeld!!!Je auto werd weggezet en weer voor je ,met warme kachel ,terug gereden!!
Brenn.
Geniet nog na! Jammer idd van de rij, wij hadden geloof ik nog mazzel, na ons hebben flink in de regen gestaan... Mike S & Randy :respect: :cheer: Marcanti weer op&top :lief:
Wat een feest....was al vroeg binnen en heb eerst even ademloos rond gelopen....wat heerlijk om weer in de marcanti rond lopen...zoveel mooie herrineringen en gedachtes kwamen weer tot leven...!! Bergen kippenvel dus idd....wat ik dacht!!! Thx...Jackie,A3,Mike en Tanya....voor deze onvergetelijk nacht...ik was weer even "thuis"
Barby
Anderhalf uur in de rij buiten vind ik schandalig, 0 punten. Feest was top! 10 punten. Marcanti ziet er classy uit maar de wc's vind ik onmenselijk smerig en veeel te weinig voor een uitverkocht feest. Dansvloer was ook te druk dus heb me prima op het balkon vermaakt! Was erg gezellie
Jackie75
WAUW!!!! wat een feest, dit was een opening om niet snel meer te vergeten!
blonde_mr
Nice people, nice music and decorations. Tip top evening!
Was TOP!!! zeker voor herhaling vatbaar!!!
Natas
Was het beste feestje van heeeeeeeel 2007!!!
Wat een heerlijk feest, het was alleen iets te druk en die rij was k*t, maar wel een topfeestje.
Was weer een grandioos feest mensen!! Decisions en Crazyland :respect: jullie hebben weer een geslaagd TOP feest neergezet :respect:
viapiet
Heb me prima vermaakt was toppie en wat nu wacht rij was om 22:15 binnen ;-)
afgezien van de wachtrij en de slome dames bij de garderobe (krijg nog 7 euro van ze) was het leuk om weer in de marcanti te zijn, de sfeer was top,de muziek was top kortom; gewoon een TOPFEEST!!
onwijs bedankt voort het neerzetten van dit onvergetelijke feest wat ons betreft,een knalgoed uiteinde van 2007,we stappen met plezier 2008 in,(doen we evengoed wel hoor,hhihi),maar deze stempel is zo goed neergezet,die koester we lekker nog lang na....Iedereen nog een knallend uiteinde gewenst,en stappen met z`n allen weer met goede zin `t nieuwe jaar in!Tot ziensssssssss..........(K)(K)(K)
chardy
was weer in een woord super vele bekende weer gezien rij was kut ja bijn anderhalf uur buiten gestaan in de kou maar was egt toppie super kan niet anders zegge
Claudia!!
Lang in de rij gestaan, regen, hagel.. maar het was het waard!! Super gezellig met m'n vriendjes en vriendinnetjes en lekkere muziek!!
(K) Fjed (K)
Jacky,A3,Mike en Tanja het was een TOP FEEST,ga zo door jullie verdienen het op naar het volgende uitverkocht feest
dj ko-c
Wat een superfeest. Woorden schieten te kort.. Mike, Tanja, Jacky & Adrie bedankt voor een memorable avond... Op naar 1 januari in de Hemkade !!!
helemaal goed dit feessie A3,jacky,mike en tanya BEDANKT!!zag er allemaal top uit!!! alleen jammer dat het TE druk was(K)
Het was niet mijn feestje, de rij was al vreselijk en binnen was het leed echt niet zo verdwenen. Tuurlijk de locatie was weer top, maar de kwaliteit van de muziek in de grote zaal was zacht en dof. En het was zo druk, ik kwam er (nog half verzopen van de regen) niet in. De kwaliteit van de dames wc's was om te janken. Volgende keer beter.
prima kunnen vermaken! leuke mensen goeie sfeer! filmpjes staan bij de opmerkingen!!
Van de week stond op PF dat er valse kaarten in omloop waren en dat ze GESCAND zouden worden, dit is dus NIET gebeurd! Dus heerlijk volle bak met teveel publiek?! Randy Katana draaide erg lekker, kon je niet stil op blijven staan.. de rest vond ik zwaar tegenvallen!! Was erg benieuwd naar Astrid op het eind maar die heeft de Marcanti niet kunnen vinden denk ik. Wel leuk om iedereen weer eens te zien, allemaal langer haar gekregen.. ha ha
gekkes­jaakie­:lijn: :smoke:
de sfeer was super!! heb zwaar:bounce:
Even eerlijk: de sfeer was TOP!!! de mensen waren TOP. En het was echt wel feest en heb een top avond gehad. Maar 2 uur in de rij, regen en hagel erbij. Aan de aankleding was niet veel gedaan. Jammer. Maar wat echt alles sloeg waren de wc's en dan zeker de dames wc. Als je bedenkt dat daarmee wel een heleboel geld mee wordt opgehaald.Maar een doekje erdoorheen was teveel moeite. jhe moest zelf wc papier aanvullen, en een wc die helemaal was overgelopen moets door klanten met pleisters worden dichtgeplakt.
101%isis
Ik vond het ondanks dat ik buiten niet in de rij heb hoeven staan,binnen ook veel te druk!!!de muziek vond ik matig,te veel opbouwen en niet knallen .....dus echt niet wat ik gewend ben!!!!jammer
didi1
Ik vond het weer ouderwets gezellig. Wel erg druk. Vooral de rij om erin te komen was enorm balen. Maar de rest maakte het goed. Binnen komen met BAS en RAM en je zit er helemaal goed in. Bedankt voor dit topfeestje.
geweldig feestje,heerlijke muziek....wij hebben genoten! in de rij staan was idd minder,maar dank zij mike ging het ineens wat vlotter.
een uur wachtend in een rij staan met koud weer was balen, eenmaal binnen was een lekker feest.
san*
het wachten was echt minder, anderhalf uur in de kou en regen, maar binnen maakte alles weer goed. goed publiek, goede dj's in een woord, GEWELDIG. thanx x
Onwijs gezellig was het mensen ! Heerlijk genoten van deze Marcanti reunion, veel bekenden en een TOP sfeertje ! Ik kijk al uit naar de volgende editie :cheer:
het was geweldig echt weer als vanouds alleen vanaf mike S werdt er soft gedraaidt beetje jammer dat weniet meer konden knallen op het laatst maar verder super vermaakt!!!!!!!!
-Maggie-
Heerlijke sfeer, mooie locatie, genoten van Randy. Vlotte bediening. Organisatie bij ingang/garderobe kut, onnodig die lange wachtrijen
(K) Kaatje (K)
zooooooooooooo net wakker en nog steeds aan het nagenieten van een super feest want dat was het zeker Jacky,A3 ,Mike en Tanya bedankt en gefeliciteert en Decisions was zeker weer thuis en wat heb ik genoten toen we binnen kwamen we waren echt thuis super super super en nu op naar 1 januari en daarna weer op naar de volgende feesten en het was voormij het feest van het jaar dikke (K) voor jullie kanjers thanks (K)(K)(K)
:respect: Mike je blijft jezelf overtreffen! Het was mn beste Crazyland ooit, kan niet wachten tot Dinsdag!!! :cheer:
Asino
Superfeest! lekker druk... Maar niet te druk. goeie mensen. Great stuff!
die rij was fucking niet normaal maar het feest was helemaal top tot 1 januari !!!!!!!!!!!!!
DJ Ed Mission
Decisions en Mike bedankt !! was superrrrr vooral als je ervoor mag staan :knuffel:
Rubia...
voelde me weer thuis!!! :P:P was een TOPPER!! (Y)
:cheer:SUPER GEZELLI iedereen was genieten eenmaal binnen:D TOPPIE :bounce:
Was een geweldig gaaf feest in Marcanti! Decisions en Crazyland enorm bedankt. Ook de candygirls, dj's, vuur- en papierschieters en het showteam, alle respect! Prima werk geleverd!
maupy
Was weer ouderwets gezellig super mooi verbouwde locatie alleen bij de entree daar moeten ze eens wat aan doen en MIKE S eerlijk is eerlijk als het kut is zeg ik het maar als het top is hoor je mij ook je was TOPPIE tot de 1e
dj pet
:respect: billy the klit :respect: ojaaaa vergeet iets over het feest te zeggen >>>:respect:
Dave
Wachtrij? :P ... Het was wel een leuk feestje verder niet zoveel te klagen :x .. Even wennen weer..
House@ngel
Dat deze dag zal komen was een tijdje geleden iets waar ik alleen van kon dromen Dat deze droom mocht uitkomen .....hebben wij ook te danken aan onze trouwe achterban ....Thanxs lieve mensen ..we hebben genoten :respect: 5april Marcanti op zijn kop ;)
Wat een knaller !!!! Alle verwachtingen zijn waar gemaakt !!! en ok, het was druk en we hebben buiten lang gewacht om naar binnen te kunnen, maaaaaar binnen was het SUPERRRRR.......Tja Jacky.....Decisions is weer "thuis"zo is dat !!! Thanx voor alles iedereen....en nog even dit: Melvin...wat is het een feest om jou te zien en horen draaien, zichtbaar enorm veel plezier in waar je mee bezig bent, geweldig !!
*M@rjolein*
Wat een super waanzinnig feest. Het was helemaal geweldig. Heel veel bekenden en lekkere muziek. Iedereen heeft hard gewerkt om dit het feest van het jaar te laten worden. Complimenten voor de organisatie en het publiek voor de geweldige sfeer!
CARMEN ELECTRA
2uur in de rij gestaan, en niet eens een overkapping, en te warm en t geluid was ook niet bar ok, wel gelukkigreelijk veel bekenden gezien, maar ik had er meer van verwacht, decissions en crazyland samen, nee viel tegen, erg jammer!!!
Party all the time R.­I.­P 12-05-2017 +­
was weer een geslaagd feesie beetje druk maar wel gezellie.......
Was zeeerr vermakelijk feestje .. Maar rij was kut! Slecht georganiseerd.. 1,5 uur wachten!!!
GiBiza
Na wat opstartproblemen,parkeren,lange rij werd t een GEWELDIG feestje,op naar de Hemkade!!!!!
In 1 woord GEWELDIG!!!!! en wat een geweldige sfeer!!! TOP en :respect: voor de organisatie
Funky Boefje:p
Heel veel ouwe nummers!:D Leuke avond gehad!
Tram
jacky,a3,mike en tanja ,dennis (hij weet wel waar voor )bedankt voor dit top feest ,iets te druk daardoor kon ik niet zo lekker knallen,maar het was weer als vanoudst.
Was een leuk feest, kon er alleen slecht inkomen omdat het te druk was
pff ja jezus wat een feest echt super!!! voor mij was dit het feest van het jaar.. alleen iets tedruk. jacky,a3,mike tanja thanks voor de onvergetelijke avond
Dit was een van de feesten van 2007 en dat had ik niet verwacht het was toppie. Greetzzzz speedy en Mike je draaide zwaar okee deze keer
asco
Wat was dit een ongeloooofelijk gaaf feest echt mega top
Was supergezellig, veel bekenden, genoten van Jacky en A3. Die liepen de hele avond met een big-smile op hun gezicht. Heerlijk om te zien.x
chicky35
1 januari doen we het met z'n allen nog DIKKJES over!!! :banana: :banana:
super avondje gehad. Alleen wat vervelend dat er zo'n lange rij stond.
Miss Crazyland
thanx voor de supersfeer!!!! 22 Maart crazyland kijk ik nu al naar uit:)
(*)Loulou(*)
niet normaal wat een topper was dit! haha dit was het wachten in de rij dubbel en dwars waard!! :respect:
P2K _BJR
Het was een bruut feestje :-p
Frannie(K)
Geen woorden voor wat een feest !! :bounce:
Tof Grietje
jammer van de rij maar eenmaal binnen was het TOP
Was als van ouds een rij tot aan de febo maar 1 maal binnen heb ik zwaar genoten :cheer:
vanessa_­a.­willems
Wat een sfeer!! heerlijk weer in marcanti te zijn, EEN TOPFEEST zoals alleen Decisions en Crazyland kan organiseren
Was ouderwets gezellig !!!
marsma­nnetje­1972
Super feest niks mis mee,de muziek was echt geweldig,de rij duurde voor ons van 22.30 tot 24.00 dat was balen zeker met een regenbui,maar mocht de pret niet drukken.
top feesie!!!! Nu slapen!!!
We vonden het echt super, wat een mooie locatie en heel leuk publiek! We kijken uit naar de volgende keer, maar dan zonder wachtrij want dat was echt k*t
The Goddess Lady Purple
Super super super de super feessie !
Jw&Lou (l)
beeeeeeeeeetje jammer dat we zoooooo lang in de rij hebben moeten staan.......maar wel goed feestje, top locatie
in 1 woord.....GEWELDIG!!!!!
was echt thuiskomen na bijna 2jaar! rommelig verlopen, erg druk maar heerlijk genoten.

Line-up Marcanti grand opening night

1Area 1
za 22:00 - 23:00:  house, trance
za 22:00 - 06:00:  · MC Rusland
za 23:00 - 00:00:  house
zo 00:00 - 01:00: 
zo 01:00 - 02:00:  trance, house
trance, retro
zo 02:00 - 03:00:  house
zo 03:00 - 04:00:  house, trance
zo 04:00 - 05:00: 
zo 05:00 - 06:00: 
2Area 2
za 22:00 - 23:30:  house
za 23:30 - 01:00:  house
zo 01:00 - 03:00:  house
zo 03:00 - 05:00:  house
zo 05:00 - 06:00: 
Nieuws
Marcanti Grand Opening
7 december 2007
Zoals verwacht zijn alle kaarten voor de grote heropening en tevens reünie van de legendarische Amsterdam Marcanti op 29 december aanstaande uitverkocht!. Er zijn alleen nog combikaarten te koop voor dit feest samen met de Booming Sexy New Years Vibe dat gehouden wordt op 1 januari. 132
Crazyland geeft iedereen op Booming sexy Saturday 1 december een free ticket voor Mike S and friends op 15 december in Palazz. 56
29 December gaat het gebeuren! Decisions en Crazyland komen samen met de enige echte opening en tevens reunie van de Amsterdam Marcanti. Dj´s uit het verleden en dj´s van nu gaan er een geweldige avond van maken. 74
Twee populaire feesten samen in de aanbieding! Het kan niet mooier eigenlijk. Iedereen die eens goed wil feesten rond de jaarwisseling kan zijn lol op. 86
Het is al weer bijna twee jaar geleden en eindelijk kunnen we zeggen: Marcanti is back! Voor heel veel partygangers is het woord Marcanti dan ook zeker een begrip. Er zijn er genoeg die deze bijzondere locatie zeer zeker hebben gemist...... 55
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
GZ: (gesloten) 2 kaarten Marcanti tickets2
Marcanti kaartje over? f:algemeen8
GZ: (gesloten) 2 keer Grand Opening Marcanti tickets1
Wie heeft er wel een kaartje voor Marcanti 29 december f:trance9
GZ: (gesloten) 1 of 2 kaartjes voor de Marcanti 29 december tickets3
GZ: (gesloten) 2 kaartjes 29 dec. grand opening marcanti tickets1
GZ: 2 kaarten voor marcanti 29 dec tickets2
GZ: (gesloten) Wanted!!! 1 Vip Kaartje (combi mag ook) Marcanti Grand Opening Night tickets1
GZ: 2 kaarten voor Marcanti opening night tickets1
GZ: (gesloten) 2 kaarten Marcanti Grand Opening tickets3
Grootse (her)opening Amsterdam Marcanti f:algemeen36
GZ: Marcanti grand opening night tickets2
GZ: (gesloten) Kaartjes gezocht marcanti tickets2
GZ: (gesloten) 1 VIP kaartje Marcanti 29 December tickets2
GZ: 1 kaartje 29 dec marcanti tickets4
GZ: Marcanti grand opening night tickets2
GZ: Marcanti grand opening night tickets1
GZ: (gesloten) Marcanti tickets1
GZ: (gesloten) Marcanti en Booming sexy new years vibe (29 december en 1 januari) tickets1
GZ: (gesloten) 2 Combi kaarten Marcanti en Booming erotic festival vibe (29 december en 1 januari) tickets1
GZ: Kaartje Marcanti grand opening night tickets2
GZ: Help!!! zoek een kaartje voor marcatie 29!!!!! tickets4

1189 opmerkingen

Uitspraak van the truth op maandag 31 december 2007 om 16:30:
Kan iemand mij vertellen hoe Emjay en Astrid waren??
Raar dat er niemand hier antwoord op heeft.Ze waren toch aan de line-up toegevoegd

bel je ze even!
Uitspraak van verwijderd op zondag 30 december 2007 om 23:48:
Na 2 jaar uitkijken naar heropening van MARCANTI, viel het ons zwaar tegen. Wat een ellende

schildertje schildertje net 2 dagen aangemeld op partyflock en dit is alles wat je er uit kan bramen?? Kijk even naar de waarderingen! Alleen maar geweldig! T feest was gewoon de bom van 2007! Vind je je zelf nou niet een ziek persoon dat je samen met The truth z'n afgunst hebt...?? je hersens zijn toch echt ziek! Ga een keer naar een dokter, maar ga niet omdat jezelf niet succesvol bent andere mensen die dat wel zijn zo kleineren! Daar zet je jezelf zo voor lul mee hier joh! Probeer dan ook gewoon een goed feest neer te zetten of een keer goed te draaien dat ze mensen erover napraten net zoals met dit geweldige feest in de Marcanti. Misschien wordt je dan als je heel erg je best doet net zo populair als de mensen achter dit feest! Hoef je ook geen afgunst meer te hebben en hoef je ook niet meer van die zieke dingen te schrijven! Echt probeer gewoon ! Je zal zien dat t helpt!! Dag zieke eendjes!!
ik merk het alweer , we mogen alleen weer positief zijn
negatieve reacties zijn uitgesloten.
Als mensen het niet goed vinden mogen ze dat toch zeggen, en als ze het goed vinden ook.
ieder zijn eigen mening , daarom is het ook een forum geloof ik
 
oke,laatste opmerking niet juist.kom al heel wat jaartjes in marcanti ,is of liever was echt mijn club.heb nooit de behoefte gehad om een mening of oordeel te geven over een feest.lees ze ook nooit.maar dit feest was voor mijn gevoel zo onder de maat ,dat moest even luchten.en het luchte ook op om het van me af te schrijven.ik vind het inderdaad jammer dat dit blijkbaar toch niet kan.maar eerlijk is eerlijk,ik kan ook slecht tegen kritiek op mijn schilderwerk. hoewel ik niet tegen mijn klanten zeg dat ze ziek in der hoofd zijn.
De foto's staan online op www.clubjudge.com
 
Uitspraak van St@pper op dinsdag 1 januari 2008 om 13:37:
ik merk het alweer , we mogen alleen weer positief zijn
negatieve reacties zijn uitgesloten.
Als mensen het niet goed vinden mogen ze dat toch zeggen, en als ze het goed vinden ook.
ieder zijn eigen mening , daarom is het ook een forum geloof ik

jah idd!

Ik kraak mensen niet af vind de feesten van jacky en mike super anders ga ik er niet heen (logisch)!!!

Maar vind wel dat de negatieve punten gezegt moeten worden.
- parkeren (15 min lopen terwijl we vip parkeren hadden)
- lange rij (vip)
- wc's :s
- te druk en te warm

Vind gwn dat je waar voor je geld moet krijgen, en dat kreeg ik niet klaar!
laatste aanpassing
CheekyMonkey,

Je hebt gelijk! Ik had ook hoge verwachtingen, die mijn inziens niet zijn gehaald.

Ik heb er daarom, voor het eerst, maar eens een verslag van gemaakt: http://partyflock.nl/report/10278
 
Uitspraak van actief op maandag 31 december 2007 om 15:59:
Maar als het weken van tevoren al is uitverkocht en je hebt hier en op Marktplaats de gekte kunnen ervaren, dan vind ik persoonlijk dat je kunt verwachten dat er een lange rij staat en dat het druk zal zijn. Volgende keer beter!

AU, dat is weer een beetje jammer. Natuurlijk hou je rekening met een rij en wachten om je weet dat het uitverkocht is. Maar je verwacht ook dat de organisatie er iets aan doet om dat wachten zo kort en comfortabel mogelijk te maken. Als je een paar 1000 man door 2 poortjes naar binnen gaat loodsen komt er wel een rij. Haal dan je ingang naar voren en zet daar wat extra controleposten neer zodat het sneller doorloopt. De organisatie weet ook dat de kans dat het regend in NL in december ook best groot is. Zet dan een overkapping neer, zodat de mensen een beetje droog blijven.

Ik heb al heel wat grote feesten meegemaakt waar een paar 1000 man bij opening voor de deur stonden en er zijn echt oplossingen voor te bedenken om ze iets sneller naar binnen te krijgen.
laatste aanpassing
Helemaal top! ik heb alleen nog gewacht op ASTRID!!!! :-s Helaas niet gezien...
 
{dienst bestaat niet meer: mybestdj}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 2 januari 2008 om 18:05:
Ik heb al heel wat grote feesten meegemaakt waar een paar 1000 man bij opening voor de deur stonden en er zijn echt oplossingen voor te bedenken om ze iets sneller naar binnen te krijgen

Feest eerder laten beginnen.... daarmee verspreid je de drukte!!
laatste aanpassing
 
whaauwwwww wat een leuk filmpje!!! zit met kippevel terug tekijken.
kanjers jullie hebben het maar weer geflikt met ze vieren!!!

:bounce::bounce:
Uitspraak van (*)Loulou(*) op maandag 31 december 2007 om 22:17:
bel je ze even!

Waar slaat dat nou weer op?Ze waren aan de line-up toegevoegd toch???
Ik vind dit een gewoon een vorm van oplichting.
Maar Loulou zal wel op de gastenlijst gestaan hebben zodat zij alles door haar roze brilletje ziet.
Vooral zo doorgaan zielig figuur,misschien zetten ze je de volgende keer ook weer op.
Trouwens ik ga verder niet met iemand in discussie die Mike S als favoriete artiest heeft.
laatste aanpassing
Uitspraak van the truth op vrijdag 4 januari 2008 om 07:12:
Vooral zo doorgaan zielig figuur,misschien zetten ze je de volgende keer ook weer op.
Trouwens ik ga verder niet met iemand in discussie die Mike S als favoriete artiest heeft.laatste aanpassing 4 januari 2008 07:14

jij loopt alleen maar te zieken..........ik snap niet waarom jij dan nog op feesten komt waar Mike S draait of organiseerd............want je bent gewoon hem aan het zieken :loser:
Uitspraak van pinkkylie & R op vrijdag 4 januari 2008 om 11:29:
jij loopt alleen maar te zieken..........ik snap niet waarom jij dan nog op feesten komt waar Mike S draait of organiseerd............want je bent gewoon hem aan het zieken

Waarom begin jij hierover???Is het niet veel belangrijker waarom er dj's niet draaien terwijl dat met veel bombarie wel is aangekondigd?
Maar als je doorover zou beginnen sta je zeker niet meer op het lijstje van de organisatie.
Dus wie is er hier nu de loser?
Uitspraak van the truth op vrijdag 4 januari 2008 om 13:32:
Waarom begin jij hierover???

omdat ik je overal tegenkom met negativiteit....waarom???
Het is zo makkelijk om af te kraken !!
Misschien komt het wel dat ik de sfeer belangrijker vind dan wie der draait...............maar ga niet gelijk in de aanval !!
Uitspraak van pinkkylie & R op vrijdag 4 januari 2008 om 14:11:
Misschien komt het wel dat ik de sfeer belangrijker vind dan wie der draait

Denk dat iedere dj die zijn vak serieus neemt dit een belediging vindt.Het maakt jou dus niet uit of pietje van de speeltuinvereninging plaatjes draait of een Emjay???
Uitspraak van pinkkylie & R op vrijdag 4 januari 2008 om 14:11:
...............maar ga niet gelijk in de aanval !!

Jij zocht mij in dit topic ik niet jou.Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten
Uitspraak van the truth op vrijdag 4 januari 2008 om 07:12:
Trouwens ik ga verder niet met iemand in discussie die Mike S als favoriete artiest heeft.

eh ............. erg standvastig ben je niet !!!!!.............wilde even kijken of je achter je standpunten staat...........niet dus !!
laatste aanpassing
o,sinds wanneer ben jij loulou???
Jij hebt hem natuurlijk ook in je lijst van favorieten staan(het maakt jou toch niet uit wie of wat er draait)
Maar je bedeelt jezelf teveel credits toe,heb namelijk niet eens de moeite genomen om in je profiel te kijken(je foto zegt mij al genoeg)
laatste aanpassing
Uitspraak van the truth op vrijdag 4 januari 2008 om 15:34:
Jij hebt hem natuurlijk ook in je lijst van favorieten staan

(y)
Uitspraak van the truth op vrijdag 4 januari 2008 om 15:34:
Maar je bedeelt jezelf teveel credits toe,heb namelijk niet eens de moeite genomen om in je profiel te kijken(je foto zegt mij al genoeg)laatste aanpassing 4 januari 2008 16:24

:roflol: ............ wat ben jij vals, je lijkt wel een nicht !! (o nee ik ken teveel nichten die lief zijn )......... ach einde discussie .
laatste aanpassing
 
sorry the truth, dat je door mijn kritiek zo aangevallen word.vreemde actie van loeloe. op naar het volgende en hopenlijk betere feest.
Hahaha en ik vroeg alleen maar hoe Astrid en Emjay gedraaid hadden.
Is toch vreemd dat de twee beste dj's van die avond wel in de line-up stonden maar niet in de Marcanti waren.
Ik vind dat gewoon niet kunnen.
 
zeker niet.twee beste dj's ? je vist zeker ook naar een plaats op de gastenlijst hi hi
 
is die faget club nu weer open. Is altijd al drie keer niets geweest.
het geluid is altijd kut geweest. Er verandert werkelijk niets in bijna 16 jaar tijd
 
Werkzaam bij Afterdreams
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 januari 2008 om 20:29:
is die faget club nu weer open. Is altijd al drie keer niets geweest.
het geluid is altijd kut geweest. Er verandert werkelijk niets in bijna 16 jaar tijd




ach....
je bent gewoon niet goed....

:bye:


wat een wereld feessie was het zeg:o

(y)
filmpie was ook gaaf!!!
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 4 januari 2008 om 20:29:
is die faget club nu weer open. Is altijd al drie keer niets geweest.
het geluid is altijd kut geweest. Er verandert werkelijk niets in bijna 16 jaar tijd

Laat die loser lekker ...
Dan komt hij toch lekker NOOIT meer naar deze TOP tent
 
http://www.superfeesten.tv/videosfotos_s.php?id=959

Nog een filmpie !!
We waren vroeg dus om 22.10 waren we binnen.
Heel veel bekenden gezien, was weer het "home sweet home" gevoel van de Marcanti.
Muziek stond te zacht, het was echt te druk en de toiletten heb ik in al die jaren nog nooit zo smerig gezien.
Tot overmaat van ramp is mijn jointje ook nog afgepakt....het mocht niet meer.
Ik kom al vanaf Kremlin in Marcanti en een blowtje mee naar binnen nemen was altijd toegestaan....beetje jammer dat ze dit niet meer mocht.
Maar al met al....de "ouwe bekenden" hebben de avond gemaakt.
Het was fijn om weer ff "thuis" te zijn.
Moet zeggen als ik in een andere tent dit feest had meegemaakt had ik het niet zo naar mijn zin gehad!!!!
laatste aanpassing