Partyflock
 

Festival Mundial

Organisatie is opgeheven.
afbeelding Festival Mundial
concept
SiteSite festivalmundial.nl
E-mailinfo@festivalmundial.nl
AdresNederland
Aanwezigheidinstagramspotify

Uitgaansagenda Festival Mundial

Laatste feest was op zondag 24 juni 2018: Festival Mundial, Spoorzone 013, Tilburg
Nieuws
De eenendertigste editie van Festival Mundial is een groot succes geweest. De 14.000 bezoekers hebben volop gefeest, gedanst, genoten van alle optredens, straattheater, lezingen en heerlijk eten.
'Vrijheid betekent voor mij de mogelijkheid om dingen op je eigen manier te doen. En om te kunnen zijn wie je bent."
Festival Mundial bevestigt alle namen voor het weekend van 23 en 24 juni 2018. Kraantje Pappie, Gallowstreet en De Likt zullen optreden in de Tilburgse Spoorzone.
Al eerder werden namen als Ebo Taylor, Orlando Julius en The Cool Quest bekend gemaakt. Vandaag worden er weer nieuwe top-artiesten toegevoegd aan de line-up van Festival Mundial 2018!
The Cool Quest, Orlando Julius & The Heliocentrics, Sean Koch en meer op Festival Mundial 2018!
Voor wie z'n hele leven al droomt van slapen in een kartonnen doos: dit is je kans! 1
Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni, tijdens de 30e editie van Festival Mundial. Het festival verklapt er al een paar: de volgende topacts laten je deze zomer genieten van hun muziek!
Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni 2017 plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats.
De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn vanaf nu te koop. Op 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone 013 in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is natuurlijk meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.
Met een superdiverse line-up vol kwaliteitsartiesten uit alle windstreken, wordt het publiek uitgedaagd de diepte van het programma in te duiken en een eigen headliner te kiezen. In de spannende loodsen en kleine zaaltjes van de industriële Spoorzone 013 kan iedere artiest een persoonlijke headliner zijn.