Partyflock
 

Summer of Love

afbeelding Summer of Love
concept
SiteSite summeroflove-events.nl
E-mailinfo@summeroflove-events.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Summer of Love is een organisatie met als doel het organiseren van club-georienteerde dance evenementen, met de nadruk op het herbeleven van de opkomst van de clubcultuur.
Nieuws
Nederland maakt momenteel bijzondere tijden door. Met name het behoud van onze zwaar bevochten en geroemde cultuur staat op het spel. En bijzondere tijden vragen om nieuwe, creatieve oplossingen om de stem van feestend Nederland te behouden. 1
We Are It Festival
26 februari 2020
Op 19 September 2020 is het dan voor het eerst echt éindelijk zover ! De twee meest legendárische clubs uit de Amsterdamse, en misschien wel Nederlandse House geschiedenis en clubscene óóit, gaan terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel ! Uiteraard hebben we het hier over de IT en de Roxy ! De compléte DJ line up ínclusief hun legacy én uniek extravaganza entertainment der beide grootmachten van de uitgaanswereld, zal die dag zijn opwachting maken en in vol ornaat aantreden op een speciaal hiervoor in het leven geroepen festival op de énige locatie in Amsterdam die hiervoor in aanmerking kan komen kwa entourage , Thuishaven !
Housequake Festival keerde vorig jaar mei terug op het festivalterrein Thuishaven, na een afwezigheid van maar liefst zes jaar. En met veel succes, het festival was namelijk binnen no-time uitverkocht. Bezoekers waren laaiend enthousiast, tot 's avonds laat stonden alle stages ramvol. Op zaterdag 9 mei 2020 wordt dit nog even dunnetjes overgedaan. Deze keer pakken de grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, weer groots uit.
Na een afwezigheid van maar liefst zes jaar is Housequake Festival terug! De grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, nodigen speciaal hiervoor andere helden uit binnen deze muzikale stroming, waaronder Dr. Lektroluv. Housemuziek is nog steeds groot in Nederland en dat mag gevierd worden! Op zaterdag 11 mei 2019 zal het Thuishaven terrein tijdens Housequake Festival op haar grondvesten trillen.
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. Bekende dj's nemen je mee terug naar de 80's, 90's en 00's. En dat allemaal op het leukste festivalterrein: Thuishaven. 5
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.
Op zaterdag 4 augustus strijkt er een nieuw festival neer in Amsterdam: We Gaan Terug Festival. 7
Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert "The Summer of Love"terug naar festivalterrein Thuishaven. Op zaterdag 21 juli vindt de zomereditie plaats.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam

3 waarderingen

MysticMara
Zoooooo mijn muziek, mensjes en sfeer :lief:
Ozz023
De meest relaxte feesten!
J.
Daar komt het juiste publiek op af.­