Partyflock
 

Broodrooster

afbeelding Broodrooster
concept
SiteSite broodroosterfeest.nl
AdresRotterdam
Nederland
Oprichting2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Concept

Informatie

Feesten van Broodrooster zijn gezellige feesten voor 30+ georganiseerd in te gekke Rotterdamse locaties.

Uitgaansagenda Broodrooster

Laatste feest was op zaterdag 27 februari 2021: Ultimate Seduction
Statistieken
22·feesten
22·in het verleden
6·nieuwsberichten
7·video's
5·winacties
261·bezoekers
171·unieke bezoekers
129Partyflockfans
11.2 KFacebooklikes
1·waardering
goed·stemresultaat (99 stemmen)
Nieuws
Jullie zullen vast wel weer denken. wat gaan ze nu weer doen?! Het is tijd om onze thuisbasis wat extra op te krikken daar waar mogelijk. Broodrooster = beleving en dat willen we nóg meer naar voren drukken. Hoe gaan we dat dan doen? Door er een heel gaaf thema van te maken in ieder hoekje... Broodroosterfeest - Indoor festival!
We zoeken het in december iets warmer, knusser en intiemer bij elkaar. Nieuw in onze kast vol met smaken: de club editie! Op vrijdag 13 december, nèt na de verplichtingen van ''t heerlijk avondje' en vlak voor het eetfestijn tijdens de Kerst, komen we dit jaar nog een keer bij elkaar in de nieuwste club die Rotterdam rijk is: MUNCH!
Broodrooster Vrienden, 6 juli is het weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Op veler verzoek presenteren wij: de Broodrooster Zomereditie.
Feestend 30+ Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar zaterdag 4 november want dan strijkt Broodrooster Feest weer neer in de Cruise Terminal, een van de meest inspirerende indoor feestlocaties van Nederland gelegen aan de Maas.
Hebben jullie ook zo'n zin in een zinderende zomer? Neem alvast een voorproefje op zaterdag 25 maart tijdens het populaire en altijd uitverkochte Rotterdamse 30+dansfeest broodrooster in de Rotterdamse Cruise Terminal.
Broodrooster
22 september 2016
Het populaire Rotterdamse 30+dansfeest van vrienden en vrienden van vrienden heeft voor haar 16e editie op 12 november gekozen voor een van de meest toonaangevende locaties van Rotterdam: de Rotterdam Cruise Terminal. De locatie zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot de gigantische metropool Tokyo!

1 waardering

Dancer4Ri
Super top Feesten en Geweldig georganiseerd, Complimenten