Partyflock
 

Rubberboot Missie

afbeelding Rubberboot Missie
concept
Opgevolgd door Utrecht Drijft.
E-mailgeurtsen.joost@gmail.com
AdresUtrecht
Nederland

Informatie

De Rubberboot Missie is een avontuurlijke tocht door het historische hart van Utrecht. Het idee achter dit leukste feestje op het water is de Domstad van een totaal andere kant te laten zien. Met een record aantal bezoekers vestigde de Rubberboot Missie zelfs een wereldrecord in 2015.

Het is gratis om mee te doen, je hoeft je alleen maar even in te schrijven zodat we weten dat je komt. Na de missie organiseren we een fantastisch feest, de kaartjes hiervoor verkopen we op deze website.

Uitgaansagenda Rubberboot Missie

Laatste feest was op zaterdag 11 augustus 2018: Utrecht Drijft × Rubberboot Missie, Centrum Utrecht, Utrecht
Statistieken
7·feesten
7·in het verleden
5·nieuwsberichten
3·winacties
80·bezoekers
63·unieke bezoekers
4Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (24 stemmen)
Nieuws
Op zondag 22 juli viert Breda Drijft haar vijfjarig jubileum in de Haven van Breda.
De jaarlijkse traditie om met honderden opblaasboten te water te gaan in de Utrechtse binnenstad gaat door! Na een jaar afwezigheid is de Rubberboot Missie terug op zaterdag 11 augustus 2018. Wel gaat er iets veranderen. De Rubberboot Missie draagt de peddel over aan Utrecht Drijft, een spectaculair muziekfestival op het water.
Niemand minder dan FeestDJRuud geeft dit jaar het startschot voor de vierde Rubberboot Missie in Utrecht. Ook draait hij op de afterparty. Kaarten voor dit exclusieve feestje in TivoliVredenburg zijn vanaf gisteren in de verkoop.
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's Now) en Weekbreek Super System.
De welbekende Utrechtse feestartiest Kees van Hondt zal dit jaar aantreden als ambassadeur van de rubberboot missie utrecht. de missie zal, zoals eerder bekend werd gemaakt, dit jaar plaats vinden op vrijdagavond 9 augustus. net als vorig jaar zal deelname in 2013 gratis zijn.