Partyflock
 

Fields of Joy Festival

afbeelding Fields of Joy Festival
concept
Concept van .
AdresBleekstraat 27
Oldenzaal
Nederland
KvK53765508
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda Fields of Joy Festival

Laatste feest was op zaterdag 6 juli 2019: Fields of Joy Festival, Het Hulsbeek, Oldenzaal
Statistieken
6·feesten
6·in het verleden
6·nieuwsberichten
9·video's
136·bezoekers
100·unieke bezoekers
61Partyflockfans
13.1 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (44 stemmen)
Nieuws
Verscholen tussen de bomen van het Hulsbeek vind je tijdens het Fields of Joy Festival 'de Boomhut'. De gekste area van het festival en misschien zelfs wel de area met het grootste feestje! Op 6 juli 2019 zijn er optredens van o.a. Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors.
Lil' Kleine, een van de grootste Nederlandse hiphop sterren van dit moment, staat op 6 juli 2019 op het podium tijdens de vijfde editie van Fields of Joy. 1
Golden Earring, Bökkers, Jeangu Macrooy en Scrum treden op 6 juli 2019 op tijdens het Fields of Joy festival in Oldenzaal. Het zijn de eerste namen in de veelzijdige lineup die de organisatie bekendmaakt. 9
De line-up van Fields of Joy is compleet, wat een feest wordt dit! Nog maar 16 dagen, dan is het 7 juli. Tijd voor de vierde editie van Fields of Joy! Het familiefestival van Nederland waar al je zintuigen geprikkeld worden en waar alle leeftijden en culturen weer samenkomen op Het Hulsbeek te Oldenzaal.
Nog maar 16 dagen, dan is het 7 juli. Tijd voor de vierde editie van Fields of Joy! Het familiefestival van Nederland waar al je zintuigen geprikkeld worden en waar alle leeftijden en culturen weer samenkomen op Het Hulsbeek te Oldenzaal.
Maximaal leven: er alles uit halen wat er maar in zit. We zijn er maar druk mee. Soms moet je alles eens flink aan de kant schuiven en je zintuigen optimaal prikkelen, zodat je er daarnaar weer helemaal voor kunt gaan. Dat doe je zaterdag 22 augustus 2015 tijdens het Fields of Joy Festival op het Het Hulsbeek in Oldenzaal.