Partyflock
 

S'Oranje Festival

afbeelding S'Oranje Festival
concept
Opgevolgd door Kingsland Festival.
SiteSite soranjefestival.nl
AdresRotterdam
Nederland

Uitgaansagenda S'Oranje Festival

Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: Kingsland Festival, Buitenterrein Ahoy, Rotterdam
Statistieken
8·feesten
8·in het verleden
8·nieuwsberichten
6·video's
2·winacties
139·bezoekers
126·unieke bezoekers
goed·stemresultaat (53 stemmen)
Nieuws
Een recordpoging confetti schieten in Rotterdam gaat de organisatie van het Kingsland-festival veel geld kosten. Het terrein waar het festival werd gehouden is, met name door die poging, niet schoon opgeleverd. 11
Recordpoging vindt dit jaar plaats tijdens Kingsland Festival in Rotterdam
Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele van de artiesten die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de zevende editie van Kingsland Festival.
Koningsdagfestival Kingsland keert ook in 2019 terug in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente, en voegt daar dit jaar een nieuwe stad aan toe: Rotterdam. Het festival strijkt neer op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events vandaag bekend. Ook dit jaar wordt het weer een groot oranje spektakel met meerdere muziekpodia met de populairste muziekstijlen en de grootste artiesten van dit moment.
Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit! Met drie dikke stages, de beste dj's, kleurrijk entertainment en de lekkerste beats zal Rotterdam en omgeving op zijn grondvesten trillen.
S'Oranje Festival keert dit jaar voor alweer de elfde keer terug in Rotterdam! Na tien uitverkochte edities pakken we deze Koningsdag extra groot uit. 1
Het S'Oranje Festival schittert en glinstert op woensdag 27 april 2016 extra fel wanneer het kristallen jubileum wordt gevierd! Naast het majestueuze Maritiem Museum bij de Blaak wordt het dance festival seizoen afgetrapt met een royaal aanbod aan bekende artiesten!
Tijdens alweer de negende editie van het S'OranjeFestival wordt komende Koningsdag een vorstelijk aanbod geserveerd op twee podia. De koningen van de dansvloer zullen aanwezig zijn op Plein1940 in hartje Rotterdam. Internationaal welbekende namen als Yellow Claw, ROOG & Erick E (b2b), Dyna, Shermanology en The Flexican ft. MC Sef komen namelijk op staatsbezoek!