Partyflock
 

Record Planet

afbeelding Record Planet
organisator
SiteSite recordplanet.nl
AdresGrote Oost 3
1621 BR
Hoorn
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Nieuws
Oktober 2019 keerde Recordplanet's Platen en CD Beurs na 12 jaar terug in Ahoy met een drukke editie. Deze beurs was zo succesvol dat veel DJ's, collectioneurs, platenwinkels en muziekfans riepen om een nieuwe datum. Tijdens de komende beurs op zaterdag 14 maart wordt Ahoy niet alleen het domein van de muziekverzamelaar maar ook van de Eurovisie Songfestival fans.
Voor alle vinylverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 18 januari de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd's aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia.
Op zaterdag 13 en zondag 14 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht weer het wereldwijde festijn plaats op het gebied van popmuziek: de Mega Platen & CD Beurs. Dit halfjaarlijkse staat als de grootste platenbeurs ter wereld in hoog aanzien bij popkenners, verzamelaars, dj's, fans en muziekjournalisten.
Platen & CD Beurs
19 december 2018
Voor alle platenverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 19 januari de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden.
Op zaterdag 17 en zondag 18 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats.
Platen & CD Beurs
29 augustus 2018
Voor alle platenverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 22 september de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden.
Traditioneel is er voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's, en cd-fanaten op zaterdag 23 januari de eerste Amsterdamse Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar. Vinylplaten zijn ongekend populair en alle muziekliefhebbers kijken weer uit naar deze editie waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, boeken, dvd's, cassettes en muziek awards.