Partyflock
 
afbeelding RUMAG
concept
SiteSite rumag.nl
E-mailinfo@rumag.nl
AdresAnthony Fokkerweg 21
1059 CN
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Uitgaansagenda RUMAG

Laatste feest was op donderdag 5 september 2019: LEIP × RUMAG Festival, Oldehoofsterkerkhof, Leeuwarden
Artiest
RUMAG
Statistieken
16·feesten
16·in het verleden
1·artiest
5·nieuwsberichten
5·video's
3·winacties
105·bezoekers
80·unieke bezoekers
2773Partyflockfans
793.2 KFacebooklikes
ok·stemresultaat (7 stemmen)
Nieuws
Net als de afgelopen jaren wordt het nieuwe schooljaar ingeluid met het LEIP! XXX RUMAG Festival.
Rumag Rich homie quan
15 november 2016
Als je NIET van de lekkerste muziek, in één van de dikste clubs van Rotterdam, met één van de hotste rappers uit Amerika houdt, moet je vrijdag 25 november zeker NIET naar CLUB BLU komen!
RUMAG heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wilt nu behalve online, ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in Club Red werd gepowerd door RUMAG, brengen ze nu de prachtige Monica Geuze naar de Winkel van Sinkel in Utrecht. Naast Monica zal ook één van de hardste urban deejays van Nederland dj FLAVA aanwezig zijn!
Rumag
15 maart 2016
RUMAG. heeft op verschillende social media kanalen al meer dan een miljoen volgers in Nederland en wil nu behalve online ook fysiek haar volgers entertainen. Waar onlangs nog Chris Brown in Club Red werd gepowerd door RUMAG. is nu de Kokomo te Groningen aan de beurt. Het team van RUMAG. heeft een groep met deejay=toppers bij elkaar geraapt om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.
Aanstaande vrijdagavond 4 maart is Chris Brown live te bewonderen in Club Red aan het Ruiterskwartier te Leeuwarden. De 26-jarige R&B-zanger brak tien jaar geleden door met het nummer 'Run It'. Daarna volgden optredens kriskras over de hele wereld en scoorde hij hits met Justin Bieber, Nicky Minaj, Drake, Lil Wayne, David Guetta en vele anderen.